Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibal Bac
csendes tag
Sziasztok!
Boldog Új Évet Kívánok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Lényeg ,hogy időnként elmegy az internet kapcsolatom. Ez napi rendszeress0éget jelent.kb 1-2 perc átlagban aztán mintha misem történt volna megy minden tovább Szolgáltató azt mondja ők nem érzékelnek ilyen hibát Tehát a gép okozhat ilyen hibát vagy kábel probléma vagy valami más? Másfél hónapja kínlódom ezzel a gonddal. Hoztam másik gépet, de 100% -ban nem tudtam kizárni, hogy a kábellel nincs gond mert csak 1-2 órát tudtam próbálni és bár addig ment minden rendesen, de mivel nem percenként léptem más és más oldalra lehet, hogy csak pont elkerültem a kapcsolat nélküli részt. Ami még gond, ha nincs kapcsolat akkor sem jelenik meg az ikon a gép alján ami jelzi, hogy nincs hálózat. Ha kihúzom a dugót akkor természetesen jelzi, hogy helyi kapcsolat van. Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest