- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi85
csendes tag
hellooosztok
albérletben vagyok és egy CyberTan WR114 router van egy thomson thg 540 modemmel van összeköttetésben.
7-en használjuk a a routert.
Egy acer aspire laptopom van és win 7 van rajta. 15 megás T-kábeles net van elosztva.
Tavaly még teljesen normálisan ment itt a net nálam, de egy ideig nem voltam itt mert otthon voltam. Amikor vissza jöttem akkor jöttek a netes problémáim.
Az a nagy gondon van hogy kábelen kb 150 kbs a net, wifin meg 5-800 kb/s az egész. Resetelés után a wifi felmegy 3 megára, de nesokka később vissza esik. Ráadásul amikor kálellel használom a neten akkor a routeren nem világít nálam a Full/Col led.
Elvileg nem ismeri fel a dns-kilszolgálót.
Egy ideig azt hittem hogy a háló kátryával van valami gond. Elvittem a gépet egy szervízbe és ott meg lett mérve a net és simán felmet 6 megára a net és náluk pont annyi van.
A router nem lett elállítva. A szervízben mondta a férfi hogy lehet a routerrel vagy a vezetékkel van gond. Szerintem alapban van vele gond.
Csak azt nem értem hogy nálam alig megy a net, egy szobálva mellettem meg 8 megás.
Legjobban az idegesít hogy fogalmam sincs hogy mi lehet a probléma. Tavaly 2 Mb/s-sel töltöttem majdnem. Még a youtube-ot se tudom normálisan használni.
Jó lenne ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Battlefield 6
- Drón topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bestbuy játékok
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest