- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Fura... nekem az az első és egyetlen feltöltésem a számlanyitás után 2-3 nap volt legalább... plusz volt benne egy hétvége, épp ezért türelmesen vártam, péntek délutáni indítás után, de ahhoz képest is bőven túlment az elvárhatón munkanapokban is.
Hát igen, Fxpro ill. Plus500 számlám van, egy rakás feltöltési móddal, kártyás feltöltések, azonnal ott van a pénz... ehhez képest elég elmaradott.@Blaymoira, köszi, igen, olvastam a hsz-ed, ill. épp azért arra is reagáltam, csak kicsit általánosabban tettem fel a kérdést hátha vannak részletek amikre nem figyeltem és kéne, deviza, stb...
@attiati
Én már nem emlékszem az első utalásra, de adja magát, hogy kell azonosító. Ill. ha IBKR oldalról indul a "linkelt" Wise számlára akkor eleve adná magát, hogy mindent lát a rendszer. Konkrétan az aktuális Wise egyenleg is megjelenik ugye.@SpdY24
Milyen devizát utaltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest