Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Fura... nekem az az első és egyetlen feltöltésem a számlanyitás után 2-3 nap volt legalább... plusz volt benne egy hétvége, épp ezért türelmesen vártam, péntek délutáni indítás után, de ahhoz képest is bőven túlment az elvárhatón munkanapokban is.
Hát igen, Fxpro ill. Plus500 számlám van, egy rakás feltöltési móddal, kártyás feltöltések, azonnal ott van a pénz... ehhez képest elég elmaradott.@Blaymoira, köszi, igen, olvastam a hsz-ed, ill. épp azért arra is reagáltam, csak kicsit általánosabban tettem fel a kérdést hátha vannak részletek amikre nem figyeltem és kéne, deviza, stb...
@attiati
Én már nem emlékszem az első utalásra, de adja magát, hogy kell azonosító. Ill. ha IBKR oldalról indul a "linkelt" Wise számlára akkor eleve adná magát, hogy mindent lát a rendszer. Konkrétan az aktuális Wise egyenleg is megjelenik ugye.@SpdY24
Milyen devizát utaltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest