Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sb veterán Fura... nekem az az első és egyetlen feltöltésem a számlanyitás után 2-3 nap volt legalább... plusz volt benne egy hétvége, épp ezért türelmesen vártam, péntek délutáni indítás után, de ahhoz képest is bőven túlment az elvárhatón munkanapokban is. 
 Hát igen, Fxpro ill. Plus500 számlám van, egy rakás feltöltési móddal, kártyás feltöltések, azonnal ott van a pénz... ehhez képest elég elmaradott.@Blaymoira, köszi, igen, olvastam a hsz-ed, ill. épp azért arra is reagáltam, csak kicsit általánosabban tettem fel a kérdést hátha vannak részletek amikre nem figyeltem és kéne, deviza, stb... @attiati 
 Én már nem emlékszem az első utalásra, de adja magát, hogy kell azonosító. Ill. ha IBKR oldalról indul a "linkelt" Wise számlára akkor eleve adná magát, hogy mindent lát a rendszer. Konkrétan az aktuális Wise egyenleg is megjelenik ugye.@SpdY24 
 Milyen devizát utaltál?
- 

sb veterán válasz  Blaymoira

üzenetére Blaymoira

üzenetéreSziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de úgy láttam, hogy Wise oldalról is lehet indítani utalást és IBKR felületről is az összekötött Wise számláról. Én ha jól emlékszem a próbautalást utóbbival próbáltam és több nap volt mire átment (HUF-ban). Van jelentősége, hogy melyik oldalról indul? Azt gondoltam az "összekötött" IBKR oldali gyorsabb lesz. 
 Ill. devizában melyik gyorsabb? A HUF-os utalásnál egy HU kezdetű Raiffeisen-es számlát látok célként, elvileg annak is gyorsabbnak kellene lennie pl. egy EUR Sepa utaláshoz képest, nem? Revolutról EUR Sepa utalások (máshova) eddig nem tűntek túl gyorsnak.
 Köszi!Szintén a 24-es TBSZ feltöltés miatt kérdezném.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mikrotik routerek
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő