Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
válasz
Janusz001
üzenetére
Nem tudom a levelezés szolgáltatód milyen biztonsági lépéseket tesz a küldő validálására (biztos vannak már modern szabványok erre is), de amikor utóljára néztem az SMTP-n a feladó simán hamisítható volt.
Szerintem nem jó gyakorlat levélben kapott linkre kattintani, akkor sem ha most tényleg az IBKR volt a feladó.
Én simán belépnék az IBKR-hez ahogy szoktam, ha akarnak valamit akkor ott lesz az üzenetek között is amit csinálnom kell.
Ha mégis valami miatt levélben kapott linkre kellene kattintanom, akkor azt kimásolnám, és meggyőződnék hogy a HTTPS url gépnév komponense interactivebrokers.ie vagy interactiveborkers.com, és csak aztán másolnám be böngészőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vicces képek
- Assetto Corsa Rally
- Arc Raiders
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Milyen monitort vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő