- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
ez a 2014-es Godzilla mekkora egy ótvar valami.. és ebből is lesz folytatás.
-
8th
addikt
A HGST megszellőztette a 10 TB-os merevlemezét
Azért tényleg durva tempóval fejlődik a technika. Emlékszem én három hónapig spóroltam a 200GB-os Samsung PATA vinyómra amikor is haveri körben a 80GB már jónak számított. Második gondolatom az volt ha ez majd elszáll mennyiért hozzák vissza róla az adatokat?
-
shteer
titán
remélem mindenki vesz új iphone-t
-
8th
addikt
Ha röhögnétek egy jót, erre tessék: [link]
-
8th
addikt
[link] Ettől ledobta az agyam a láncot.
-
shteer
titán
-
zoltanz
nagyúr
válasz
shteer #46568 üzenetére
Az az igazság nemvolt sok időm vele foglalkozni, persze sokat olvastam róla így képben vagyok.
Én lennék a örülnék ha x86-os ha Asus Transformer Book szerű gépek jönnének szép számban. Oda meg muszáj a Win8, be tudsz csatolni iso-kat (natív támogatás), ugayanis ezekbe nemigen van DVD. Plusz hatékony táblagépes UI-ja van. -
shteer
titán
válasz
Gyuri27 #46566 üzenetére
Megfordult a fejedben, hogy intelt veszel?
és be is vallod?
Ez a V300 az agyonócsárolt típus - de netezős gépbe jó ez is. Bár egy SP600-as Adatát előbb vennék, ilyet tettem haver gépébe is, 64-est.
Semmi extra felhasználásra, muter netezős gépébe megy + ha néha ott van az unokája pár napra, akkor tudjon játszani is
Kingston HyperX 3K-t vettem majdnem 3 év garral, innen hardverapróról.zoltanz: mióta kijött, barátok vagyunk
mire vársz, hogy kiadják a 9-et?
-
Gyuri27
félisten
válasz
shteer #46565 üzenetére
Kb.
Elkúrtam. Volt intel (pfujj) 80-s 13 pénzért zsír új, boltban.
Nem vettem meg. Most meg nincs.
A 60-s nekem kicsi. A 120 meg minek és drága is. A 80-ra meg pont ráment volna a win meg a diabló.
Mert a parasztok nem optimalizáltak.
Szóval remélem lesz még jó áron intel 80 ssd.Amúgy 17-18 pénzért van új is 3 év garral [link]. Igaz nem írtad milyen kell és mire.
-
-
zoltanz
nagyúr
Nézegetem az E-450 -es Apu-t. 1080i-s videót olyan 35% (+DXVA) prociterheléssel viszi, 720p-set (+DXVA) 20% körül. OpenCL -el is encode-ol szépen. Hűvös kis jószág. 53 000 megért nekem amúgy..
Jővőre úgyis lecserélem egy gyorsabbra.
-
shteer
titán
Üdv, postai/futár útján történő elküldéssel megvásárolnám, nem utánvétesen, hanem utólag tesztelés utáni utalással. Ha így megfelel adok egy telefonszámot amin megbeszéljük hogy hová kellene elküldeni és hogy mikor. A csomag megérkezte utáni napon reggel utalom a pénzt. Vagy ha nincs számlád akkor a címedre postai úton (rózsaszín csekken befizetem) Amit 1-2 nap alatt visz neked a postás. De végül is nem a teszt a lényeg hanem az a tény hogy fizetés előtt meggyőződjek afelől hogy ténylegesen azt kapom a csomagban, így ki tudom próbálni és utána nyugodt szívvel utalok neked, és legközelebb már szó nélkül előre utalok bármikor amikor üzletelni fogunk.
hát perszeee
egy rekesz sört ne küldjek mellé?
-
zoltanz
nagyúr
A rendszermemóriából veszi. Érdekes a CPU-Z meg azt mondja DC mód nem aktív.
-
zoltanz
nagyúr
Jól pörög ez a kis Asus 1215B
12,1 kijelző AMD E450 (1,65 GHz, 2 mag) HD 6320 3 GB RAM DDR3 (2 memória Slot-os), 4 órás aksi, Bluetooth, SD kártyaolvasós. -
shteer
titán
-
zoltanz
nagyúr
Pálinka tankolási projekt on. Már van Birsem, Szőlőm, Vegyesem.
Amúgy jelenleg nálam a best of: 1 Birs, 2 Áfonya, megosztott 3. Madárberkenye, Cseresznye. -
F34R
nagyúr
Next plan
i7 4790
16gb ramintel en igy szeretlek
-
shteer
titán
ezt mondjuk OLX-ről
fejlesztgetem muter netezős gépét, hogy az unokája is tudjon rajta játszani ha ott van pár napot:
Biostar H77MU3
i5-2400S
4GB samsung DDR3 1600
Gigabyte GTX650 1GB
WD10EADS
LG DVD-ROM
Chieftec CTG-550
Chieftec midi ház
---
DELL U2212HM + AX510
Logitech C510 webcam
Logitech bill
Logitech RX250 egérépp egy SSD-t vadászok bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest