- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
shteer #44899 üzenetére
A Dio3 óta csak a Shadow Warrior-t vettem meg.
A BF2: BC-t, amit a Crysis 2 mellé kaptam, azzal nem volt gondja med/high-on, nem tudom, a motor mennyire változott azóta. A Cry3 med/low-on tökéletesen játszató volt multiban, és úgy sem volt csúnya.
Persze, natív 1440-ben. Nagyobb felbontáson tudom próbálni, mert a Llano-t a melóhelyemre vettem, ott ennyi a limit. (Saját monitorral, a többi csak 15"-os CRT, 800*600-az tudnak 53Hz-en). -
TeeBee73
veterán
válasz
shteer #44890 üzenetére
A8-3870K-n, 1440*900-ban, a Skyrim medium beállításokkal 40-50 FPS-el fut.
Diablo3, WoW, High-on tökéletes.
Amíg nem próbáltad, ne nyilatkozz róla.MOD: (FullHD-hoz, biztosan kevés a Llano, de a Kaveri, az előzetes specifikációk alapján, lehet, oda is elég lesz. Persze, nem UltraHigh-on, de a casual rétegnek elég lesz, szvsz.)
MOD2: Ja, Próbáltam egyszer 1 db. 2GB-os 1333MHz-es RAM-mal is. Úgy tényleg fostubus. Az aknakereső is beszaggatott.
-
zoltanz
nagyúr
Mostanában 2 hete, nem szívok igaz az új Wifi kártya egyszer lefagyott, annyira, hogy újra köllött indítani, még a net sem ment. Meg egyeszer elfelejtette a Win a BT -egeret újra fel kellett ismertetni.
-
shteer
titán
veled is csak egyel többen vagyunk
-
shteer
titán
hát szégyellheted is magad
más: ház oldallapba keresek rácsozatot, hátha akad valami hasonló a sufniban
-
8th
addikt
válasz
shteer #44874 üzenetére
Úgy van.
Az ősidőkben amikor még X800XT-m volt az asztal alatt volt a gépem. A ház oldalába szerelt ventilátor a videokártyáról a lábamra fújta a meleget.
Nem tudom mit pöcsölnek. Feküdjenek rá az APU vonalra (az felfutóban van és az egyetlen terület ahol még le tudják lépni az intelt) abból szedjék meg magukat és nulláról fejlesszenek egy új architektúrát mert ez az izzadságszagú szánalmas vergődés... komolyan már nekem kínos amit művelnek.
-
8th
addikt
[link] ellóell
-
shteer
titán
tud valaki valami info-t a pcgear-ről és enguszról? elég régen leadtam egy rendelést + emailre sem válaszolt. a személyes átvétel szünetel, telefonszám és cím is lekerült a honlapról
-
zoltanz
nagyúr
Kész vagyok.
Múlthéten halom munka hétvégén Békéscsaba Kolbász Feszt-el egybekötött ivászat. -
lipi67
nagyúr
Hali! Ha tudtok, segítsetek már nekem. Vettem a kölöknek egy Acer Aspire 5742G-384G75Mnkk gépet,s ilyen paraméterekkel sehol se látok a neten. Mintha nem is létező gépet vettem volna...
paraméterei: i3 380M
1X4Gb Epida DDR3 1333MHz-es ram
VGA: Ati Radeon 6370M 512MB
Toshiba 750GB HDD
Pioneer DvD-RWElőre is köszönöm.
-
F34R
nagyúr
En meg ebben az evben nem nagyon lattam ertelmes filmet, sajnos. es ahogy elnezem nem is lesz iden sem olyan amira azt mondom megerte vegignezni.
-
8th
addikt
Kínoztam magam tegnap este az acélember című borzalommal de a felénél kikapcsoltam a fenébe. Kár volt az áramért...
-
csoty
aktív tag
válasz
shteer #44840 üzenetére
Ez a miért ne használj IE-t még arra se, hogy az alapból betölti az msn.mainapot...
Gondoltam olvasok valami újdonságot, hátha van valami hír... Aztán természetesen a reklámok felugróablakoznak és akkor jött ez
Szépen kapott egy ctrl+shift+esc-et aztán dögöljön meg ahol van.
-
csoty
aktív tag
-
zoltanz
nagyúr
Vidámpark nem szűnt, meg legalább is van új szellemvasút.
-
zoltanz
nagyúr
Én meg Mini PCI-E Half-->Full Adaptert fabrikáltam, csináltam egy USB-s notiventit 12 V--->5 V de picsa lassú lett.
-
F34R
nagyúr
válasz
shteer #44815 üzenetére
Ha akarsz bele kartyat is akkor meg plane es ha jol gondolom marad a HR02 emiatt kiesik az sg05, a Silverstone FT03-as hazait nem nezted esetleg SG07, SG09,SG10 ?
Igen a Lilla Li nem eppen jo szellozesu tomott haznal.(#44817) shteer
Aszondod nem kell 4670k ehelyett jon egy 4770k , furfangos ficko vahy te
-
shteer
titán
még csak a nagy lian li-ban cseréltem ki a lapot, közel sem biztos, hogy beüzemelem a q08-at..
ezen gondolkodom most nagyon:
http://prohardver.hu/teszt/fractal_design_node_304_htpc_haz/kivulrol.html -
zoltanz
nagyúr
Kékfővezér, neked a NAS-od milyen stabil 24/7-es üzemben?
Régebben XP-t használtam ilyen letöltő gépnek hasonló célra, kíváncsi vagyok a Win7, hogy bírgya. -
TeeBee73
veterán
válasz
zoltanz #44806 üzenetére
Világító nyakörv? A legnagyobb baromság a 6millió után, amit hallottam.
2 hetet adok neki ha nem veszed le róla, mielőtt elütik.
(27[!] macsekból 3 év alatt 1 maradt. Többek között, emiatt a sz@r miatt.)MOD: Chipeltesd be, okosteló megtalálja. A útszélen fekszik, akkor is.
-
csoty
aktív tag
Esetleg nem tudjátok van-e olyan pendrive méretű droidos mini PC amiben(/hez) gps vevő is van?
-
csoty
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged