Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Reggelt!
Tegnap este összeraktam az AMD-s konfigot.
Qrva szép a 880GA UD3H deszka. Raktam bele 2x2gb Kingmax Hercules ramot 1600MHz-t 11,5k volt az ára
A ddr2-t el kell felejteni már sajnos,azon leszek most már,hogy amint lehet,váltok ddr3-ra............ -
lipi67
nagyúr
válasz shteer #26391 üzenetére
Hagyd rajta akkor és tegyél mellé a mellette lévő slotba egy ventit valahogy.
Na..megoldva, kérem a sört[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #26387 üzenetére
Az nem is rossz. Akkor itt eladom 32k-ért és veszek egy valamit..
Mit is?
(legyen már szép... )
NV nem ok, sokkal szebbek, s rég voltam odaát..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #26384 üzenetére
Ritka randák, most néztem. 5750-5770..mint a 4770-em. Azt is utáltam..
Amúgy egy PowerColor 4870-et, hibátlanul, sértetlen doboz meg ami benne van (amit adtak hozzá), 512rammal mennyiért lehet eladni. Sztem garis, most nem tudom megnézni a garipapírok az alaplap dobozában vannak, s pillanatnyilag az a "gépház"..
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #26382 üzenetére
Remek, akkor nem VGA limit miatt fagytam
No..Akkor mi az ami min. annyiot tud mint ez a kari?
(kell a plusz, mert a játékok cserélődnek, MOH, meg minden szar. S ha apa éppen 1200-as cerkával nyomatja 3,2GHz-en, jó ha legalább VGA van alatta.. -Valamelyik szar pl. 1200-as cerkával 2,8GHZ-en akadt, fel kellett tolni 3GHz-re..
Kben meg..2-3 évente veszek VGA-t. Volt mikor 96GT-ről jöttem ATI-ra, hogy 2 hónap alatt
4770-4830-4850 és ez, de azóta is ez van.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #26377 üzenetére
Nekem arra kell, de a törpéknek nemtom..Én egy ivga-val jól ellennék, de inkább valami külön kari, hogy tuningolható legyen a lap. Mondjuk 860/1080-ig simán megy, és ott van a DMark..kell a pont
-Nem, nem magamnak vettem. Ha 1 játék se lenne pc-re az se zavarna.
Eladni meg.. drága volt ez, és..majdnem új. (amennyit megy..).Van uilyen teljesítményü de jobb? Sztem nem nagyon. (Mindenütt azt olvasni, nem érdemes egy 4870-et lecserélni).Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz hackeeeee #26352 üzenetére
Működik stabilan (talán az 1etlen a gépemben ami..)
Nem értek a VGA-hoz (se).(#26353) dízelracer Én többet használt cuccot..soha. Ha netán mégis, az 1 valami lehet csak, ...más felesége.
(#26360) darál0w: Bemásolom, mi van fent a gépen:
AOM, Dynasty Warriors 6, Stronghold Kingdoms, Titan Quest, team Speak 3, Two Worlds 3, Warcraft3, WoW, Monopoli 2008, Naruto Shippuuden, Sims3, Starcraft,
ennyi. nemtom mik ezek..Mondjuk nem is érdekel ha van prime 95[ Szerkesztve ]
-
-
TeeBee73
veterán
válasz Gorneck #26372 üzenetére
A Cod: BO-t meg fogod unni 4 óra után, pláne, hogy ebből 3 órá átléphetetlen videó lesz.
(Megvettem, végigtoltam, gyorsan el is adtam féláron.)
MOD: A MW2 szintén felejtős. Az első része magasan űbereli.MOD: Gorneck: A BC2 ütős, pláne multiban.
Egyébként, tényleg elvált vagyok.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #26368 üzenetére
nyilván az olcsobbatt kell kivitelezni. de azt a mesterember nem vállalja?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #26365 üzenetére
azsesemmi.
-
shteer
titán
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #26358 üzenetére
WOWra tuti meg Simsre tuti
mennyit mondott? csak hogy lássam legyek e kőműves
-
dízelracer
őstag
válasz darál0w #26357 üzenetére
Na ja csak amivel a gyerkőcök játszanak ahhoz többnyire elég egy fejlett de gyengusz vga is.
Bazdki most ment el a kőműves. Mondott olyan összeget a javításra, hogy az első sokkból még mindig nem tértem magamhoz. Szerintem előszedem a kötött sapkámat és holnap elmegyek bankot rabolni...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #26353 üzenetére
vagy ha kell a kakao, akkor 5750. ~ugyan az, csak kisebb fogyasztás
-
Gyuri27
félisten
válasz dízelracer #26353 üzenetére
Vegyél nv-t. Jó az neked. Lassú is, melegit is.
Napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
dízelracer
őstag
válasz lipi67 #26351 üzenetére
És ha vennél egy kisebb fogyasztású videokártyát? (HD4670/5570 mittomén). Játékok elmennek azon is fogyasztása töredéke a 4870-nek. Nemrég volt fent 11k-ért egy passzív 4670-es az aprón. Írtam privátot a srácnak de addigra már elkelt. Szokás szerint lemaradtam erről is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz lipi67 #26351 üzenetére
Dobd ki a 4870-et belőle, akkor elég sokat nyerhetsz vele.. Én annó ezért adtam el... 100/200-on nem volt sokkal kevesebb a fogyasztása a gépnek, mint alap órajelen terhelés nélkül....
Annó Én is visszavettem tökig, órajel, feszkó, minden, és alig ért pár W-t az, hogy nem gyári órajelen van 2D-ben.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #26349 üzenetére
Igen, azt.
(#26350) Gorneck23 : Napi szinten max 3-4 órát megy 3D-ben, amúgy azért van, hogy legyen kép és akkor,078V-on megy..akkor is?
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #26347 üzenetére
Én se..
Na..jött segítség everest ügyben és meg is néztem már..
Hm..
A főbb értékek: VTT 1,2V
MCH 1,1V
Vcore 1,25VÍgy prime alatt 33,75Watt Everest szerint (ok, hogy nem pontos, de viszonyítási alapnak jó)
Alulfeszeltem (az nagyon megy ennek a lapnak)
VTT: 1,1V
MCH: 1,05V
Vcore : 0,976V
és..: [kevesebb mint a fele...]
VGA ATT-vel 100/250-re levéve 0,78V
Terhelten meg 1,18V
(gyári 500/900 1,2V és terhelt 770/900 1,26V)Szerintetek 24/7-ben éves szinten ezek mit jelenthetnek?
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #26345 üzenetére
Ma du. mennek ki hozzá Kegyesék. Fogalmam sincs. Az asztalon addig elvan a gép, fölöslegesen nem pakolászom vissza. Kva szar a kábelek elrejtése, a ventiszabályzó, nyyyócvanezer venti stb..beüzemelése. Meg..rá kell, hogy álljon a pali. Hisz azt látja, hogy darabokra szedik a gépét, majd eltünik az alaplapja és másnap kap egy uolyat.
3,8-on majd fesz nélkül elvagyok, lehet, nem is érdemes cserélnem, csak..
Ha eladósorba kerül, jobb ha brutal lap megy egy igen csak tuningbetyár 8500-tel, mintsem egy anti FSB király.
Az lesz a szép, ha uaz lesz a szitu. Akkor kell tápot keresnem, de most hirtelen 1 kezemen meg tudnám számolni, hány normális tápról tudok. Az meg, hogy kiderüljön, egy min 4,5GHz-es tuning. Kell egy jó 12v-os ág.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #26343 üzenetére
De abban. Viszont most mennek ki a pasihoz, biztonsági kamerás megfigyelő rendszert telepíteni. Tfonáltam, hogy szóljanak neki, hogy lapcsere is lesz, mert a mostani sokat fogyaszt!
A srácnak is írtam, hogy ez a lap felül nem nyerő, de alulfeszelésben jobb mint a rev 1.0-s ami nála van. S neki 24/365-ben megy a gépe, jobban jár, mert kisebb a fogyasztás.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #26341 üzenetére
A régi Giga EP45-UD3R amivel egy ilyen (sőt..ettől gyengébb) 8500-ös 5,1GHz-et ment és a q9550-es meg mindent ami jó.. [link][link] -pl..
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #26337 üzenetére
Bogárka!
Aida nem jó, hidd el. Nem véletlenül mondtam az 5.02-t. Az mér szoftverek közül a legpontosabb fogyasztást (Aida nem is mér semmit sajna) Ok ok tilos, de nem írhatok mindenkinek privit, viszont az jöhetne priviben.Szóltam a Corvinba, hogy kell a régi lapom. Vissza akarom cserélni. Most már nyugodt szívvel mert..
Miután itt kolbászoltunk iccaka, lefekvés előtt levettem a feszt és rányomtam egy kis tuningot és a prime 95 Blend-et.
Atz eredmény..Reggel arra számítottam, hogy halott lap lesz, de kvra nem ez várt: [link]
Hibás lap ilyet nem tud..sztem.(#26338) krammerka: Fogalmam sincs. Alul vitézkedik a lap, de 450-es FSB-t nem tud..
[ Szerkesztve ]
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!!
Ma szabin vagyok,meg hétfőn is .Illetve papíron dolgozok,mert ez tavalyi két nap még,csak akkor ki lett írva,de bent voltam.
Lipi: hát most már tényleg kiváncsi lettem,hogy mi a pénisz van Nállad..............,még mielőtt bármit lépsz,azt a tápot cseréld ki,hátha mégis az a hunyó.
Ma megyek alkatrészekért.havernak cseréljük le régi amd-jét egy Athlon X4 635-re+egy Giga 880GA UD3H lapra+4 giga 1600MHz-s ramra.-->57k,kiváncsi vagyok mit fog menni.
Jut eszembe,erről mi a vélemény,mennyire lehet mérvadó?:[link]
-
darál0w
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
Nem tudom, jól emlékszem-e de azok nem voltak annyira melegedősek viszont 512c-esek voltak csak , míg a prescott 1M-val jött.
Ha valaki tudna, megdobhatna egy everest 5.02-es (1750) serial-lal.
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #26331 üzenetére
Az előző UD3R lapom Miskolcon van...
A pasi nem tuningol, neki mind1 lenne, hogy ez vagy az. Hogy a fenébe cseréljem ki. Nem nagy dolog. Betörök hozzá, szétszedem a gépét és kicserélem
Ha mondanám, hogy uolyan és cseréljük el mert ez antituningos (ami őt kvra nem zavarná) tuti nem menne bele. ) Itt van a kis brutal 566-os FSB-t futó Abit IP35-E lapom, A stabilan és NEM 3:5-ben (bug) visszotva 1320-at tudó Reaper 1150-em is.(T.Zsömle árul 35k-ért 1400MHz-en futót de 3:5-ben mentek ahogy láttam, az meg kb semmit se ér..) Jó lenne az is...(#26332) tildy: Az a 2,8-as proci milyen? Prescott p4? Ha az..valóban felesleges mert azt vagy 6-8k-s hűtővel hűtöd, vagy el is éget mindent maga körül majd. Én szívtam vele P4P 800SE, P4C 800deluxe és IC7-ben is, Alapon 73° volt..
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
tildy
nagyúr
válasz lipi67 #26330 üzenetére
Nem tudjuk másban kipróbálnia ramot, majd csak otthon, Magyarországon egy hét múlva. Most vettem a ramot ebayről, jónak kéne lennie.
a 256osokkal az gyes és hármas slotban amúgy megy rendesen.Szvsz felesleges sokat áldozni rá. Úgyhogy ár/érték arányban a legjobbat kell kihozni, lehetőleg minél kevesebből.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #26328 üzenetére
fogalmam sincs
(#26329) tildy: Ok ok..
És amúgy mit tesz a rammal? Mert az elég buta lap, észre se kéne, hogy vegye azt se hogy nem szereti. A ram ok?[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz lipi67 #26327 üzenetére
Mondom nem nekem lesz. Kaptunk 50 fontot, hogy rendbekapjuk a gépet.
5 fontért vettem bele 2.8 ghz-es procit, 15ért 1giga ddr1-t , le lett cserélve a g400as videókártya is a volt saját 9200esemre. (azt is felszámolom majd kb 10-15ért)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lipi67
nagyúr
Ér is annyit! A legeslegleg
Egy "szaros"kingston DDR1 se lehet drága.
Vagy ott is 70k a minimálbér?(#26325) darál0w : Van egy ötletem!
Jó lenne ha 400-as FSB-n elhasalna ez a szar. Akkor felküldeném és ugye nem tuningra hivatkozhatok de..
Mivel fel van tüntetve a 400-as FSB (ill.1600-as), mondhatom, hogy qx-es 9770-em van ami ugye alapból 1600-as és fél nap után fagy keményen mert a lap elszáll
na?[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz lipi67 #26324 üzenetére
Mert azt hiszed itt a kingston ramokat csak ugy az ember utan vagjak?
Tudod mennyi egy IC7? 40 font!
12 ezer ft.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Minek Neked 478?
Ha már az és Asus , p4c 800E deluxe
vagy.. Abit IC7ja..ok, most láttam, h minek. Keress kingson ramot azzal menni fog.
(beszarnál! Bogi szorgalmas lett és kva sokat javít középsuliban)
(#26323) darál0w
Mármint mi?
Nem lesz táp..Ezek olyan tápokat tartanak a 4870-et meghajtja oszt'kész. Tuning..Alapon meg nem jön ki..
Kéne egy szaros 400-as FSP , az már elég lenne 6-8 óra prájmolásra úgy 4,2GHz-en. Ha menne..akkor táp.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Gorneck #26321 üzenetére
Hát ja, azzal nekem csak a baj van.
Egy ismerősnek volt vele gondja, nem akart indulni. Kiderült, hogy hárplis a ramslotokra. De úgy tűnik a ramokra is.
-
tildy
nagyúr
khm, hulye asus lap, nem akarja felismerni az 1 gigas DDR1-t.. 478as deszka, P4PE-X.
-
hegeanabol
aktív tag
Hello all !!!
Meg van mindenki apraja falvában ?
Emailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu
-
lipi67
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
kemény a csávo
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #26314 üzenetére
Jah..képzeld. Arany Corvinos műszerész haver kivágtat a buszmegállóba a fiamhoz közvetlen busz indulás előtt és..táp helyett odaad neki 2 VGA táp átalakítót! Dumálnak, busz elmegy, beugranak a kocsiba és Go, a kórháznál megelőzi és a Tesconál kiteszi a gyereket. Jön haza nagy boldogan, hogy itt a kábel! Táp meg sehol. Világosan mondtam, táp kell, majd mikor eszembe jutott, hogy ha egy mezei tápot hoz, akkor nem tudom majd üzemeltetni a vga-t, utána tfonálok. Erre a kábeleket kiküldi, táp ,meg sehol..
-
lipi67
nagyúr
IDE is:
Baj van. A lehető legrosszabb a helyzet, azt hiszem. Kiszedtem és asztalon megy du.3 tól, hiba és rázás nélkül. Ez elvileg jó, de..
Most vettem észre, hogy a biosba az MCH-nak 1,26V volt hagyva (tegnap én hagytam úgy) és visszavettem 1,1-re, sztem ezért jó. VTT-t se nagyon lehet emelni és MCH-t se lehet tartósan 1,2V fölé vinni!!!
A baj az, hogy "minden alapon" nem fog hibát dobni, annyira már érzem azért a lapot, hogy tudjam, nem ez az első UD3R-s lapom. Viszont ha emelem az MCH-t, VTT-t (mind1 milyen procival) kiakad a lap egy idő (5-6 óra) után. Ha 1,3V köré megyek akkor kb 10 perc Prime. 6x500-at se tud pl. SEMMILYEN beállítás melett..
Ok, hogy a tuning nem garanciafeltétel, de az a Giga p45 UD3R-s lap ami nem tud 500-as FSB-t vagy behal 1,26-1,3V -os MCH alatt..az hibás. A másik lapommal MCH-nak és VTT-nek is majd 1,5V kellett q9550-hez a 4,7GHZ-hez és tette a dolgát, hisz sztem a legjobb széria ez a szar P45-ben quad alá és wolf alatt se rossz, előző 8500-öm 5,1GHz fölé ment és 620-as FSB-t tudott. Mi a faszt csináljak?Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #26308 üzenetére
biztos kapott utána csok csontot
-
dízelracer
őstag
-
darál0w
Jómunkásember