Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hackeeeee #24996 üzenetére
számtalanszor formáztam már...de most nem is az a lényeg.
a lényeg az, h gépen formaztam. teloba be. nem raktam rá semmit...csak eldobta a telo. vissza a gépbe. és formázni kellett...ez az ami rendellenes.
és az is tény, h a telo gyári és nem gyári cuccokkal is eldobálja. az megint rendellenes akárhonnan nézem.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hackeeeee #24991 üzenetére
gépbe még nem volt annyi ideig...
bár teloban volt, h elég hamar ~5 perc után szarozott...de mondom...volt, h 1 napig ment a telo. már e is volt lakva.mondom minden oké. kezdeti nehézségek voltak csak... aztán egyszer csak nem kelt fel készenlétből. akksi ki. és onnantol dobálta a hibákat...
azt meg nem hiszem, h a telo nem tudná kezelni normálisan. több embernek ugyan ilyen kártyája van. hibamnetes.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hackeeeee #24989 üzenetére
nah ja...itt a hideg. otthon ül az ember...csak kell vmi game...
de én most meg a teloval szopok...
szerdán toltam be a 8 gigás class4es kingstont. ebayről jött. és ugye egyből ment fel a moddolt rom. és mindig előjött hiba. hol durvább, hol kisebb, de később bedurvult
mondom oké...lehet béna vagyok. visszatoltam a gyárit. app2sd. és ugyan azokat produkálta. mondom remek...biztos nem jo az app2sd. ujraraktam. és csak egy tiszta gyári rom volt fent. ott ugye nem jött elő hiba, mert a rendszer nem használta a memokarit. viszont észrevettem már többször is, h csak ugy magátol lecsatolja a memkarit meg vissza. ez ugye app2sd esetén eléggé szar ügy. a black rmok meg mind hazsnlják is az SDt. és itt a hiba. szar a kártya. csak most azt nem tduom, h a brémbe fogom visszaküldeni ebayen....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz darál0w #24988 üzenetére
Kellett mostmár valami, meguntam az integrált cuccot.. Vagyis nem meguntam, csak ugye semmit nem tudtam csinálni lényegében, így muszáj volt.. Valami kisebbet akartam, de aztán kilyukadtunk oda, hogy vegyünk már valami olyat, amivel hosszabb távon is ki lehet húzni.
Véleményem szubjektív...
-
lipi67
nagyúr
válasz kulerr #24974 üzenetére
Meg is bántam!
i-s széria ...nem köll. Ok, hogy szuperul ment az i3, elhiszem, de egy E8400-et többre nézek. Ha sok pénzem lesz, majd i7, 12giga rammal, stb..De igazán se pénz, se igény rá..
Ha bejön egy olcsó quad 83,2-t menjen lazán oszt kész (és 9-essel kezdődjön), az ok. SSD-n agyalok, de lehet, hogy inkább eliszom. Napi 1 óra gép előtt (ph és mailek, sms, torrentek átnézése..) a 6420 is sok. 2,4GHz-en futkosnak a játékok amiket a törpék nyomnak..Hogy elmondjam, több100k-s gépem van...Á!
Inkább kocsma, 1-2 taslis beszélgetés, s egy ribi hazavisz.
Persze..ha akadna egy tuningos proci..az lekötne. S, hogy ez most egy 3xxx vagy quad..
Én többre nézek (jobban el vagyopk vele) egy bitang kis 3300-ast, mint egy 1 a millióból i-s procit. Ha már van, szórakoztasson, mert amire használom a gépet, arra egy 2140-es is jó.(#24976) Gyuri27 : Nem sírok én, Gyurka! Szórakozom. Én egy egyedi rampárnak jobban örülök mint egy átlagos vminek. Nézd el nekem, majd kinövök belőle, bár nem igazán akarok. Annak nagyon örülök, hogy faszán megcsináltam a házat, (hdd és NB 1400-es panel stb..)[készen áll mindíg a tuningra], nekem ez az "érték", hogy éppen mi kerül bele..részletkérdés.
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jónapot.
Nah, beújítottam kicsit. [link]
Véleményem szubjektív...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hegeanabol #24975 üzenetére
alapozás, mint mondtam.
-
dízelracer
őstag
Bazzeg mekkora hó van kint. Mehetek havat lapátolni...
-
dízelracer
őstag
Mákos bejglis + almás sütis jó reggelt. De bezabáltam.
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Most kezdem a 2. pc-t összerakni havernak.Az első kész van.És még csak 6 óra van
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hegeanabol #24965 üzenetére
0,5dl? x12
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hegeanabol #24963 üzenetére
12 feles? az a bemelegítés itt mifelénk
-
hegeanabol
aktív tag
válasz darál0w #24962 üzenetére
uhh az beteg.
Én mához egy hétre(vissza) .... szombaton 12 nagy jégert ittam és rotty
Hát nem mondom életembe elösször éreztem úgy ,h be vagyok rúgva (de szerintem otóljára is )
Másnaposság szerencsére nem volt
[ Szerkesztve ]
Emailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hegeanabol #24960 üzenetére
hívtak...mondták beprobálkoznak fejenként 50 felessel...hát mondom nem fogja bevenni a szervezetetek. erre jött a válasz. az lehet nem. de a szánk beveszi
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hegeanabol #24958 üzenetére
holnap meccsem van reggel8tol. ha ma buliznék, abbol nem lenne meccs
pedig buli van...haver anyja 50 éves. és elmentek haveromék megünnepelni. persze az anyja nélkül.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hegeanabol #24956 üzenetére
áhh...már jövök ki belőle...
-
lipi67
nagyúr
válasz hegeanabol #24905 üzenetére
SZÍNES egy csoport..
A picsa meg..Szarni ült oda? (Ezek a beállított képek..tuti iq bajnok ez is. Test ok, de olyan rideg és üres..-ezt kell megalázva "sunázni")
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kulerr
őstag
válasz darál0w #24926 üzenetére
az eredeti cikket nem találom, a balfasz oktató film itt van.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz darál0w #24942 üzenetére
de hozzá nem nyúlnál... előbb összedobnád a gépet, mi?
szerintem jónak tűnik..
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hegeanabol #24939 üzenetére
nekik is. de neked is.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #24935 üzenetére
ilyet már csináltam. csak durvábban
-
shteer
titán
válasz dízelracer #24935 üzenetére
de tudsz linkelni
tudod hogy van a mondás.. 5ödszörre a legjobb
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hegeanabol #24933 üzenetére
nem azt mondom, h nem rendesek. csak azt, h szurnám a fosojukat
-
-
darál0w
Jómunkásember
-
hegeanabol
aktív tag
válasz dízelracer #24930 üzenetére
vannak okos rendőrők is hééééé
na jó ez tuti h kevesebbb
Emailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu
-
dízelracer
őstag
válasz hegeanabol #24928 üzenetére
Az a hülye ameriakai akibe nem szorult annyi ész, hogy elfordítson egy kibaszott slusszkulcsot ezzel leállítva a motort. Inkább nyél gázon nekirongyolt valaminek a toyotájával mert "beszorult a gázpedál". Nem hazudtolta meg magát, csak egy rendőr lehet ennyire gyp-s...
-
hegeanabol
aktív tag
válasz dízelracer #24924 üzenetére
ki a rendőr ?!
-
hegeanabol
aktív tag
-
kulerr
őstag
válasz hegeanabol #24921 üzenetére
Te is itt vagy? bakker akkor alkudtam volna
(#24923) Gorneck23 Üdv néked is
(#24924) dízelracer az hát...de ismered a storyt? az egész családját kinyírta a barom!
valahol volt róla egy video is..[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hegeanabol #24920 üzenetére
hát ahhoz képest eléggé csövesen fest
-
hegeanabol
aktív tag
válasz dízelracer #24909 üzenetére
az mekkora h a bal oldali srác .... apjáé a Bank fent pesten
A srác meg itt lakik Keszthelyen személyesen ismerem de meg szekálom
-
kulerr
őstag
válasz dízelracer #24916 üzenetére
jah, de a legszomorúbb az h ilyenekre hivatkozva kártérítést kapnak....balfaszok ezek
A Toyotás storyt hallottad? mikor a rendőr nem tudott megállni mert beragadt a gázpedál. KB 5 mód lett volna amivel megállt volna az autó
(#24917) darál0w : kb te a negyedik vagy akinek adnom kellene...még szerencse h nem vagytok többen
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz dízelracer #24910 üzenetére
vissza fogja vinni mert nem volt az üzemeltetésnél leírva, h nem lehet beleb@szni a golyót
(#24911) darál0w: nem is tudom 3-4 hónapig nem voltam talán.....a szemetet is fújja a szél
eladtam minden hw-t...csak az alapgép maradt....vettem egy 116-os tv-t meg egy fasza BD lejátszót és csodálkozok rá.
Na jó a TV-t kölcsönre.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #24910 üzenetére
vóóóóóóótmááááá
de hatalmas
-
dízelracer
őstag
válasz hegeanabol #24905 üzenetére
Bazdmeg ezeket tenyésztik valahol?
Lám, begördült a Zsukkos kollega is.
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Üdv mindenkinek újra!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
hegeanabol
aktív tag
-
hegeanabol
aktív tag
balról az első srác nagyon ott van
-
kicsigeri
senior tag
Estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest