Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz dízelracer #25597 üzenetére
"Úúúúúúútálom matek.."
Nah, jóéjt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #25597 üzenetére
mer' este van
Valdd be hogy függő vagy
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #25594 üzenetére
na te másik függöny....
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #25594 üzenetére
a harmadikat én már nem várnám meg
-
dízelracer
őstag
válasz darál0w #25593 üzenetére
Ha tovább f@xkodik teszek róla, hogy számára is emlékezetes maradjon. 3 dologgal lehet egy szempillantás alatt felbaszni agyilag.
1: ha hazudnak nekem
2: súlyosbító tényező ha közben még hülyének is néznek
3: a felmenőim szidásával. Erre azonnal ugrok, bár ez szerintem mindenkinél alap.Na most az úriember a háromból kettőt kapásból kipipált. Szóval ...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #25592 üzenetére
nem akartam. de ráálltam, mint a sörre 14 évesen
emlékszem erre a telos üzletedre.
[ Szerkesztve ]
-
kicsigeri
senior tag
Napot, kocsi lemosva, várom a havat, és az olvadást
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #25578 üzenetére
neeee....ez kamu....
25581) shteer megijedt szegény
[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
Gorneck
legenda
-
Gyuri27
félisten
Napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gorneck
legenda
válasz dízelracer #25561 üzenetére
Pedig létezik...van rajta egy apa, egy anya molex és egy pcie-es apa...mind1...ki fog derülni, ha megérkezik a VGAm...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Az szerintetek ok, hogy a 6pines csati csak 3 kábelen kap kraftot? Me vettem toldót/átalakítót (molex->pcie 6pin) és a 6 pines csati csak 3 kábelt kapott 6 helyett.
Gorneck#1239
-
darál0w
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #25552 üzenetére
Milyen jó 1eseknek. Ingyen 920 -legjobb.
Tudom, olvaslak, Asusra cserélnéd, megszoktad a biost.
Részletkérdés Én kategóriában értettem. Az az optimális apalap ársáv, annyit megér egy alaplap, többet én se adnék lapért, a plusz suska előnyeit sose használnám ki. Alatta meg..20k-s 1156-os lap..neeeeeeeeeee
Assszongyák az okosok, hogy a 1156-os, 1366-os Asus lapok megint jók, viszik a pálmát. Én azt hiszem Giga P55A UD3R-t vennék ott is, nincs kedvem biosokban bolyongani, s az utolsó Asus lapom egy P4P 800Se meg P4C 800 Deluxe volt (ha jól emlékszem )[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz krammerka #25542 üzenetére
Ok ok, ha itt lesz, megnézem mit megy, ez tuti. Mivel q9450-es a q9400-hez nagyon hasonló lesz tuningban. Emberi feszen kb 3,6-3,8GHz. (8as szorzó), viszont 2x annyi L2.
(ez jó, de picit nehezebb tuning)(#25544) shteer : Tompa vagyok ma (is). Hogy érted, hogy te leszel bajban?
Neked minden klappol. Jó lap (sokan keresik) és ár/teljesítményben sztem a legjobb i-s proci. Mi bajod lehet Neked?mod: most kaptam a linket, csomagban feladva, holnap itt van de. 10-11 körül.
(#25550) darál0w: Nagyon bízom benne, de 24/7-re értettem. Hiszed vagy sem, csak ha rekordoztam, csak akkor húztam a q9550-et is és az 1200-as Team Xtreem ramokat. Tesztek megvoltak(meg 1-2 wr dobogó) és ment vissza alapra és a ramok..volt, hogy 800körül battyogtak 1,5xV-on
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz dízelracer #25532 üzenetére
Klubbot, s nem zárkát mondtam!
Bár 1x onnan is hazaküldtek mert rossz voltam.(#25540) hackeeeee: Eleionte úgy voltam vele, ha "i" akkoer csak 1366, de változott a procikínálat, a lapok minősége stb..Szerintem..meg. I7-et viszont nem 1366-tal. Ill. akkor, ha olcsóért van egy olyan 920-as procid mint kulerrnak. Aki 920 felé megy..parasztvakítás és bolond. (most)
Én kitesztelem ezt a quadot és azt hiszem, ha kijátszottam magam vele, el is adom itt.[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz dízelracer #25530 üzenetére
egyáltalán nem, de jobbulást nekem nagyon ritkán fáj
szerintem jónak tűnik..
-
TeeBee73
veterán
válasz Gorneck #25534 üzenetére
Hólapátolósat.
darlál0w: Ezek szerint, nem csak én b@sztam be tegnap. (Nekem 7 dl. Vilmos, és 3 sör volt a termelés. )
Törpapa: Nekem bevált a kis Q8, mondjuk, ha nyernék a lottón tutira lecserélném subaru procijára.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
Gorneck#1239
-
krammerka
őstag
Reggelt!
-
lipi67
nagyúr
Nekem is egész nap fájt a fejem, (most is), Bogimnak meg 2 napja az ínyje..
lehetünk klubtagok?
-
darál0w
Jómunkásember
fuuuuudebeálltam kicsit
üveg mézes szamoca meg 5 üveg sör. joleset..t...
-
lipi67
nagyúr
válasz krammerka #25518 üzenetére
Van benne valami, de nem köll "i"..csak 7
(#25508) darál0w : Bukni nem fogok rajta
[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
Estét. Benézek egy kicsit.
-
darál0w
Jómunkásember
LOLAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
lipi67
nagyúr
válasz hackeeeee #25503 üzenetére
Már megvettem. Csütörtökön itt van, pénteken küldöm neki az enyémet.
Ezzel pár hónapig kihúzom, aztán ha lesz plusz pénz, veszek egy jófajta p55-öst, meg egy 750-es vagy nagyobb procit, pár giga ramot meg egy ssd-t oszt kész.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gorneck
legenda
Izgalmas volt eddig a nap...a hdd tesztelőink szervere összefosta magát...
Gorneck#1239
-
hegeanabol
aktív tag
jó reggelt
Emailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #25495 üzenetére
Most van egy q9450-es, beszámítással. 27k-t kellene rádobnom. A q8xxx -nél kevéske a 4MB L2 a 4maghoz, ebben 12MB van, s ha nyitogatok orrba szájba..Ez meg 3,4GHz körül erős nagyon. Nem is tudom..
Krammerka: Igen kva drága. Nem is ér annyit mont proci, de hetekig el tudnék játszani vele HWBOT-on meg... Jönne 1-2 Wr. Játékban nekünk kb 2,8GHz 3-4MB L2 ami kell, azt tudja a mostani 6420-asom is. I3-at nem vennék..Jönnek a MHz-ek, ez ok, de kb olyan mint mikor a 2180-at 2ről 3,2 re rántod. Ott szuper és érezhető a javulás, nem kicsit. Fölötte viszont..csak a MHz jön, de erő már nem..
Persze ha új gép, akkor olcsó és ügyes, így szuper alternatíva. Viszont ha már váltanék..
akkor normális lappal (mostani Asusok jónak tünnek 40k körül), és 750-760-860 ..
Új cuccot (azért a 1156 nem olyan régi) itt számlával-garral uannyiért tudok eladni, tehát ha váltás, Ipon és számla-gar kell. (a q9550-es is azért ment el többek között 64k+pk-ért, az alaplapomról nem is beszélve(UD3R), mert számla és több mint 2 év gar volt rájuk..Most meg 27k és egy q9450 még mindíg brutal..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest