- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
krobi227
csendes tag
válasz
canniball #1899 üzenetére
Köszönöm válaszod,
egy másik asztali gépen is kipróbáltam a beállításokat amit az intelen is van, ott is engedélyezve van a hibrid alvás funkció, ott ha alvó állapotot választok a gép teljesen kikapcsol ventilátor hdd nem pörög. ilyen állapotot szeretnék elérni az enyémen is de nem akar összejönni...ismét kipróbáltam az intelen is, de látszólag alsszik, a ventik viszont pörögnek, és sehogy sem bírom újraéleszteni... a powerrel kikapcsol, de ha visszakapcsolom akkor is csak feke kép van, áramtalanítás majd újra power után viszont egy hibernált szerű állapotból felébresszti, nyitva vannak az alkalmazások amit utólag használtam.
érdekes hogy minden egyéb tekintetben tökéletesen működik a gép, a tápot is használtam már más alaplappal, ott is ment simán az alvás, max annyi lehet hogy 20tűs csatival csatlakozok az alapra a 24 helyett, de a hibernálás az így is tökéletesen megy a random újraindításoktól eltekintve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 2042
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest