Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
A Strix együtt jött a "Broadwell-E tiszteletére"
az A II-vel, úgyhogy nem butább, csak kevesebbet tud picivel. Egész pontosan nem narancssárga RoG dizájn meg nincs benne wifi, ami nekem nem lételem. De azt hiszem más különbség nincs.
Bármilyen furcsa, de nekem szükség van hátul a 4 USB 2.0 portra, egyszerűen azt vettem észre, hogy a 2.0 eszközeim valamiért nem szeretik a 3.0 csatlakozót, kompatibilitás ide vagy oda.Ebben az árkategóriában pedig a Taichin 3 van hátul, azzal is kibékülök. És pluszba van wifi is ami később jól jöhet. Nem mintha nem pihenne egy kártya a szekrényben végszükség esetére... Itt a fő kérdés még mindig az, hogy van ez a Taichin OC socket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HP ProBook 430 G7 Pentium Gold 6405U laptop (kijelző hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az A II-vel, úgyhogy nem butább, csak kevesebbet tud picivel. Egész pontosan nem narancssárga RoG dizájn meg nincs benne wifi, ami nekem nem lételem. De azt hiszem más különbség nincs.