- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
qukesz #39899 üzenetére
Igen... Delid előtt Rock Slim volt a cpu-n, így nem tudom összehasonlítani... De ha akarod rádobom a Rock Slimet megnézem azzal hány fokos még megvan az is... Bár az 120w ig van tervezve a Dark Rock 4 meg 200 ig... 4,6 on meg kóstolja felülről a 120w ot... Szóval oda nem is lenne elég már az.
-
Baryka007
addikt
válasz
Speed® #39887 üzenetére
4,5G-n a 4770K-m 95wattot zabál FPU Stress teszttel, 1,265v on
Qukesz Az is megoldás amit én csináltam... Alin rendeltem delidelőt, relidelőt többit meg megvettem hozzá idehaza ... És szerencsére itt a fórumon vannak nagyon segítőkész emberek.... Akik tapasztaltak, így tudtak segíteni delidben relidben, anyaghasználatban stb... plusz videók is vannak. Nem annyira nagy kunszt. Csak picit rizikós.
Ha kicsit feljebb olvasol, pont akkor írtál a fórumra amikor ezzel végeztem. Láthatod az eredményeket. PUBG 1 óra játék zárt gépházban Dark Rock 4 essel, és 51 fokig ment fel... Átlagban 45-49 fok között mozog játék alatt zárt gépházban OC-val... 4,6ghz @ 1,285v ot is bírja így a proci... Úgy elérte a 61-63 fokot... De 55 körül mozgott inkább... És nyertem 100mhz-t... Ami 4 mag 8 szálon nem nagyon érezhető a 4,5 höz képest... De mégis ott van, és stabil -
-
Pehi
senior tag
válasz
Istvan2020 #39893 üzenetére
Két barátomnak is van, és nem panaszkodtak. A fiamnak is az van, csak a zöldektől. Semmi hangja. De köszi hogy szóltál!!
Az a baj, hogy max 25 centis kártya fér a házamba.
-
Istvan2020
aktív tag
Ha lehet armort kerüld,uncsim vett egy Msi 580 8gb armor hűtésü kártyát terhelésen olyan volt mint a felszálló repülő és kb 70 fok.
Nekem itthol egy Sapphire Nitro+ RX570 8GB van a fiam gépében alapon 29-fok full hd-ban terhelve sem láttam 65 foknál melegebben 50-60%-os venti sebesség mellett. -
Van jópár cím, főleg ubisoft játékok ahol nem elég a négy mag, mert erősen visszafogja az fpst, oda teljesen mindegy milyen vgat raksz mindenképp hátrányban lesz. Pl. Assasssin's creed széria.
1050ti az nem túl acélos valóban, onnan 1060 6gb is szép előrelépés lenne.
Az 570el sem mondom hogy rosszul jársz, merem azt is ajánlani, ha hasonló áron nézed akkor mindenképp a 1060at válaszd.. 1080p60 hzhez amúgy nem kell annyira izmos kártya szerintem. -
Pehi
senior tag
válasz
bobalazs #39889 üzenetére
Inkább singlie játékok, és 1920x1080. 60hz. Az 1060-at meg csak azért írtam, mert láttam videókban, hogy némely játékokban 100-on pörgött a proci úgy, hogy közbe az 1060 70-80 % on ment.
Mindenképp használt, de garis kártyát szeretnék mivel olcsóbban meg szeretném úszni. Most egy MSI GamingX 1050Ti van mellette, de ez viszont kevés mellé. Talán egyel feljebb lépve is már jobban járnék. Esetleg egy 1060 6Gb, vagy egy RX 570 is megtenné. Nem tudom melyikkel lenne stabilabb! Köszönöm!
-
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Ti milyen VGA-t javasoltok egy I5 4590-hez, hogy ki is hajtsa? Feleslegesen nem kéne venni valami brutál darabot. Többen is javasolták a VGA fórumon, hogy mehet mellé akár egy GTX 1660, vagy RX 580 is. Ahogy néztem pár tesztet, nem túlzás ilyeneket mellé rakni? Én személy szerint még az 1060-at is erősnek láttam mellette, de Ti azért jobban értetek ezekhez mint én. Full hd a max. 16 Gb ram van még mellette. Vélemény? Köszönöm!
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
qukesz #39885 üzenetére
Nem de én ezen dolgozom,főleg mostanában 4 nap kiesés nekem sok,meg ha azt veszem egy 4/8 magból lett 8/16 és még 3 év gari is akkor rosszul nem jártam
Mostanában indult be az öcsémel egy kis vállalkozásunk igy kell a gép.
Ha csak játék lenne az nrm nagy gond amugy sem játszom már annyit. -
qukesz
senior tag
válasz
Istvan2020 #39884 üzenetére
És akkor mi van ha 4 napig tart a posta meg a delid??? Szerintem nem dől össze a világ
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Baryka007 #39881 üzenetére
Én pont emiatt adtam el a 4790K mert alap órajelen turbó nélkül minőségi pasztával nagy 2 ventis noctua hütővel alig tudtam 70 fok alatt tartani,ok van a delid de küldjem el meg vissza az kb min. 4 nap ha szerencsém van,inkább eladtam 50 be és vettem egy 2700-at garancia is volt meg hüvösebb is.
-
qukesz
senior tag
válasz
Baryka007 #39879 üzenetére
Éppen erre is szerettem volna kitérni. Egy nem túl jó szellőzéssel rendelkező házam van. Ezelőtt Skylake proci volt annak megfelelt, de ennek már sajnos nem.
Ha nem veszem le az oldalát a háznak akkor igen csak meleg a helyzet.
Értem ezalatt azt hogy van hogy bekúszik 80 fokra is.
Ezért gondoltam hogy vagy a delid vagy ház csere lenne az opció.
Ház csere kicsit nagyobb összegű lenne mint a delid. -
Baryka007
addikt
válasz
qukesz #39878 üzenetére
Átlag felhasználáshoz nem szükséges a Delid... Illetve az a hűtő is elég kell hogy legyen hozzá, ha nem tuningolod akkor főleg.... Azonban ha nincs jól szellőző gépházad, illetve zárt is tehát nem veszed le az oldalát, vagy tuningolod, esetleg tudsz órákat is játszani vele ami alatt át melegszik belülről a videókártyától és egyéb melegedő hardverektől a levegő. Akkor ajánlott szerintem a Delid. Egyéb esetben ha csak netezel vele akkor nem muszáj szerintem.
-
qukesz
senior tag
Sziasztok!!
Most léptem be ebbe a kategóriába cpu téren.
4790k-t vettem. Nincs delidelve.
Érdemes lenne mindenképpen delidelni?
Milyen hűtőt ajánlotok átlag felhasználás mellett. Most éppen egy alpenfohn brocken eco van rajta.
Köszönöm a segítséget előre is. -
Baryka007
addikt
válasz
bobalazs #39873 üzenetére
A Build szám 1909 az nVidia driver pedig 441
Speed(R) Nincs most feltelepítve az AISuite, Asus ECs figyelmeztetésre nem emlékszem, csak annyit ír ki az elején hogy Sensors only, vagy Summary vagy egyik sem és RUN gomb... Itt egyikre sem szoktam menni simán RUN ... De ha csak Sensort pipálok akkor előbb crashel.
Szerk.: Leszedtem a Core Tempet... ez is mér fogyasztást 117 és 125w között fogyaszt, viszont a feszt vissza vettem 1,275 re 1,285 ről... Stabilnak tűnik még ezzel is, kicsit tesztelgetem még. -
AMDaZERG_1
senior tag
Az Aida64 is megmondja a fogyasztást.
-
válasz
Baryka007 #39872 üzenetére
Ilyet még nem hallottam.
Currently there are 2 known problems, which can cause a crash or BSOD:
- NVIDIA drivers version 397. If you have an NVIDIA GPU and using those drivers try to either upgrade to the latest version available, or downgrade to a pre-397 version.
- Windows 10 1803 update. If you're running this OS version, try to disable the "Periodic polling" option in HWiNFO. -
Baryka007
addikt
válasz
bobalazs #39871 üzenetére
Fogalmam sincs mi van ezzel a progival... De kék halálozik tőle a Win"fos" om... először azt hittem mégsem stabil a procim... Aztán vissza vettem az órajelet egészen gyári 3,9 turbóig tehát defaultoztam... És ott is kék halálozik, amint a sensor gombra kattintok.
Szerk.: Nem is pontosan kékhalál, hanem befagy az egész és megakad a hang, illetve a HDD led folyamatosan kivilágít tőle. -
-
-
-
-
-
Baryka007
addikt
válasz
Speed® #39854 üzenetére
Noh tehát újra kupaktalanítottam hátha az álló helyzet, a gravitáció a balszerencse és a hő miatt mégis valahogyan oda tévedne az a folyékony fém... Felhívtam telefonon egy hozzáértőt, aki nem először csinált már ilyet, azt mondta ha "fogkrémet" kenek oda még az is jobb mint üresen hagyni, szóval rákérdeztem hogy MX4 szerinte jó ötlet-e a kis SMD-kre... Azt mondta jó lehet az is. Szóval bekentem MX4 el ráhúztam újra a kupakot vártam egy órát... És láss csodát 23 fok volt a CPU biosban... Aida Stress testtel 58...
Apropó, amikor meleg volt az volt a gond, hogy az IHS- re nem vittem fel rendesen a TGC-t most minden frankón megvan csinálva... Megtanultam?delidelni, relidelni szerencsére minden működik méghozzá nagyon királyul ...
Köszönöm a segítségedet Speed(R) hálás vagyok érte ! -
Speed®
titán
válasz
Baryka007 #39851 üzenetére
Mivel a legtöbb sziló teljes kikeményedése 12-24h/mm, esélyes, hogy ez volt a gond. Meg kell nézni nélküle, mekkora a gap az IHS és a nyák között, aztán csak annyit felvinni az IHSre a sarkok kivételével, hogy leszorítva minimális legyen a kitolt anyag. A leszorítóerőt nyilván úgy kell belőni, hogy érintkezzen a DIE/IHS, különben a sziló kikeményedve hézagot képez és cseszheted a hőátadást. Ess neki újra, aztán hagyd békén 1 napig
-
Speed®
titán
válasz
Baryka007 #39848 üzenetére
Leganajoltad rendesen a gyári ragacsot az IHSről/nyákról, ill. véknyan kented meg relidhez, a sarkokat kihagyva? IHS/DIE mindkét felületen eldolgoztad a TGCt véknyan? Kötési időt megfelelő leszorítóerő mellett kivártad?
Ezek a lehetséges hibaforrások, a tünet alapján valamit eltöccsentettél.. újratervezés -
Baryka007
addikt
Üdv újra! Delidelve a proci és rajt a dark rock 4... Első indításnal 36 fokos a proci és ment lefelé... Második indításnál a cpu venti nem indul (a régi igen ha oda dugom) ezért felment biosban a cpu 70 fokig, ott lenyomtam a tápot át dugtam cha fan ra ... Elindítottam a gépet ott ment a venti. De tartotta magát 60-65 fokon gondolom a cha fan nem forog annyira... Noh nyomok egy bios defaultot attól kezdve elindult a rendes helyén a cpu venti... Viszont, a proci már nem 33 fokos vagy az alatti hanem 77 fokkal indul és 68 ig hűl vissza biosban 1100 as cpu fan fordulaton (ami ennél a nagy be quiet ventinél sztem jó sok ) meg hát ugye most volt a proci delidelve..... Mit ronthattam el? Mi lehet a baj?
-
Zicokuka
senior tag
Több Intelem volt,szintén sandy-haswell(mind2 I7) után tértem át 2600-ra.Az is valamelyest gyorsabb volt ahol nekem kellett,de a 3600-ra váltásnál már jobb érzete van,igaz ez még drágább.Nincs baj a vallási fanokkal,csak az a baj egy szemüveget használnak.
De egy kérdésem is van a hasi tulajokhoz 4790K-hoz van valami tuti beállításotok,vagy a 4,8 amit havernál elértem az bőven jó ?
-
Bib
őstag
válasz
AMDaZERG_1 #39842 üzenetére
El is hiszem ,hogy kell a sok mag rendereléshez, főleg akinek ez a munkája nagyon nem mindegy, senki nem beszélt mást
-
AMDaZERG_1
senior tag
Emlékszel még a K100-ra? No, akkor választottam, de hamar túl adtam a processzoron, mert csalódás volt. Végig Intel processzoraim voltak egészen 2019 decemberéig (talán egyet adtam el belőlük és a többi mind itt van nálam). És decemberben is intelt akartam venni, de amennyi pénzem volt csak gyengébb sorozatból tudtam volna venni és szerencsére felhívták a figyelmem, hogy azonos árban jobbat kapok a konkurens cégtől. Tehát számomra nem a neve a mérvadó, hanem amit nyújt észszerű költségek mellett.
Ja! És jelenleg is van két általam összerakott működő Haswell a lakásban anyámnak és feleségemnek
Az sem lényegtelen, hogy, ha nem hasal meg a 4670k procim nagy valószínűséggel még most is azt hajtanám, mert már évek óta nem követtem a fejlődést csak szentségeltem, hogy lassan renderel a gépem, de nem akartam nagy pénzeket beleölni. Most beleöltem, de nagyon nem bántam meg. -
Bib
őstag
válasz
AMDaZERG_1 #39839 üzenetére
Közöttük meg van 4 év korkülönbség
Én is örülök az amd-nek, de gondolom a nevedből ítélve te Intel fan vagy
-
AMDaZERG_1
senior tag
Azonos frekvencián járatva az R5 2600 megeszi a 4790-et játékban is. (pont) Sok esetben még 4.8 vs 4.2 -ben is gyalázza, vagy épp egálban vannak.
És visszatérek a processzor árakhoz, bár nem mérvadó, mert újat nem lehet kapni a 4790-ből, de majdnem fele annyiba kerül a processzor használt ára. Vagyis nem is kérdéses mi a megfelelő választás egy haladó gondolkodású ember számára.
Nem mellesleg jegyzem meg, hogy az R5 1600 mostani vásárlással R5 2600-as processzor átcímkézve.
Én nagyon örülök az AMD teljesítményének, mert végre az intel a helyére kerül, és végre lelökték a lóról! -
Bib
őstag
válasz
Speed® #39837 üzenetére
De #39828- ban pontosan azt írtam: "akkor a sima 2700 lehet még lassabb is csak játékokban! Számítás feladatok persze más tészta abban fele a teljesítmény"
Nagyon jók a mostani Amd-k és örvendetes a jó ár érték arány ezt senki sem vitatta. Nekem is volt 20 éve amd duron 750, utána barton magos 2500+, 3200+ stb akkor is azok voltak a legjobb ár értékű lapkák. -
Speed®
titán
Nem, azt írtad, hogy a sima 2700at is veri szerinted.. miközben a nyomába ér ugyan, ha kevés szálon IPC kell, minden másban meg a felét hozza kb. Ez szemellenzős gondolat, nem több
Az 1600@2600ak, amik mostanában kerültek a polcokra, marha jó kis procik amúgy, 6C12T mellett allcore 3.7-3.8G ennyi pénzért ajándék..de a 4790K árán behúzható 2700/X végképp bestbuy.. legkésőbb akkor fogod sajnálni, ha nem váltasz, amikor feleszmél a piac és beesik a régi platformer cuccok ára.. -
Speed®
titán
4770K OCról váltottam első körben R7-1700ra, majd nemrég 2700ra..allcore 4Gn hajtom V56@64 mellett, maradjunk annyiban, hogy más szint
RDR2 nincs meg, de nem is akarok belemenni felesleges méregetésekbe..én használom, te meg sejtések mentén ragaszkodsz az elképzelésedhez..IPCre jó még a procid, de ahol több szál kell, ott már labdába sem rúg..a lesajnált R5 is elpicsázza kényelmesen..eltelt pár év, a 4C8T már nem sztár szerencsére, kiugrasztotta a generációnként 5% fejlődés kényelméből Intelbát az AMD (szerencsére).
-
Bib
őstag
válasz
AMDaZERG_1 #39832 üzenetére
Egész pontosan "a sima 2700 lehet még lassabb játékokban" a 4790k oc-nél.Olvasd végig ha megy
Vagy nézd végig a videót az egyszerűbb.
Imádom ahogy itt gyűlnek az amd-sek mint a vérszagra ( ezért írok ilyeneket)
Ha esetleg 2700 meg vega 56-van valakinek nyomhatunk egy házi fps tesztet pl.: red dead redemption 2 elég új játék. -
Zicokuka
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #39832 üzenetére
Végülis rá kell még ereszteni multi játékokra ott hogy muzsikál.A Haswell veri lehet a 3000-es szériákat is,bekapcsolás nélkül.Szóval azért létezik objektivítás,budget procinak nem nevezhető a 4790k,de egy őserő
De azért vicces itt pár embert olvasgatni.Két havernak van 4790k-ja,nekem 3600 Ryzen,volt haswellem is,és ami nem valami trágya program ott mindenképp gyorsabb.Itt beleértve a játékokat is.Újabb is ez nem vitás,de na.Mondjuk most veszek netezésre I5 hasit,szóval imádom őket,nem erről van szó.
-
Istvan2020
aktív tag
Nálam a szempont a garancia volt első sorban,mert amire használtam arra a 4790K is elég volt,a második szempont az volt,hogy el kellett volna küldeni delideltetni mert 4ghz-en használva is melegedett már elég szépen pedig nem egy kis hűtő volt rajta,ami a 2700-at röhögve tartja 50 max 55 fok környékén.
-
Bib
őstag
válasz
Istvan2020 #39825 üzenetére
Amit fentebb linkeltem abban látni is hogy annyit is tud az oc 4790k mint egy ryzen 2700x 5-10fps plusz, akkor a sima 2700 lehet még lassabb is csak játékokban! Számítás feladatok persze más tészta abban fele a teljesítmény. Úgyhogy árában adtad el
-
Speed®
titán
Nem kell hozzá nagy matekosnak lenni pedig, érdemes váltani. Jelenleg egy 2700(X)re szinte nullszaldóval léphetnél, azt írni, hogy bármilyen szempontból nem éri meg..izé. IPCben nem vesztenél, de dupla mag/szál állna rendelkezésre, amit ha ki is használnál, nem kérdés az eredmény. Mindenki tud olyan körülményt teremteni, hogy ne tűnjön retrónak az 5+ éves 4C8T vonal..kérdés van-e értelme ragaszkodni a kivételekhez, mikor általánosságban meg ~rádupláz az új megoldás..? Nekem is van még Hasim, egy kis 4860EQ, de a felsőházat (4770Km volt) már az első genes rizsáknál elengedtem (1700@3.7G), nem véletlenül ;p
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Istvan2020 #39825 üzenetére
Ezért mondom, hogy a vevő dönti el mennyibe kerül egy használt termék
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
AMDaZERG_1 #39824 üzenetére
Én például egy ryzen 2700 árán adtam el a 4790K-át
-
AMDaZERG_1
senior tag
Én például nagyon örülök, hogy Ryzenre váltottam, mert 4670k 4.3GHz -en sehol sem volt a 2600x -től videó renderelés tekintetében.
Mondjuk az is röhejes, hogy a használt 4790k drágább, mint a 2600x újonnan. Bár az árat a vevő generálja, de azért mégis, pedig semmi nem indokolja az i7 használt magas árát. -
Bib
őstag
Hát majdnem belevágtam egy platform cserébe, de valahogy mindig lebeszélem magam. Ryzen 7 2700x-re gondoltam de [link] -szerint a video szerint nem nagyon van értelme, csak gazdasági megfontolásból bár abba sem vagyok már biztos.
-
Speed®
titán
válasz
#Morcosmedve #39814 üzenetére
80ml CPUra vetítve? Rengetegre..tudod, hogy alig kell rájuk.
Egyébként 3 procit szedtem ráncba, bevált, stabilan rögzült. -
Baryka007
addikt
válasz
Speed® #39809 üzenetére
A magra folyékony fémet rakok mindenképpen. Csak a kupakot vissza ragasztani szeretném azzal a hővezető ragasztóval. De ha az nem oda való, vagy nem is lehetséges. Akkor hagyom a francba azt és veszek egy UHU szilót. Csak azért örülnék neki, mert így mindent egy helyről tudnék megrendelni akkor.
-
Baryka007
addikt
Ezek a cuccok nem lehetnek jók? Akkor egy helyről tudnám megrendelni.
Phobya Thermal Glue 2 komponent
Arctic Silver Arctic Alumina 5 gr
Hővezető ragasztó a termék megnevezése a weblapon. -
Baryka007
addikt
Üdv, megérkezett Alin minden a delidhez, illetve relidhez... Szóval most rendelem hozzá a cuccokat itthonról... Először is egy Thermal Grizzly Conductonaut (folyékony fémet) amivel a DIE-t és az IHS -t megkenem... De magát az IHS-t mivel tudom visszaragasztani ? Phobya Thermal Glue 2 re gondoltam ez jó oda ?
Valamint ha tudtok ellátni hasznos tanácsokkal a Delideléssel kapcsolatban, azt szívesen veszem ! -
Baryka007
addikt
válasz
AMDaZERG_1 #39804 üzenetére
Abban biztos is vagyok, hogy megérte a váltás... De ennyit beleölni a régi konfig "bajának" kiderítésébe sokalltam volna... Még ha egy 4790K feküdt volna ki vagy ilyesmi. Végül is... megérte mert ugye a család így kapott egy Haswellt
-
AMDaZERG_1
senior tag
Intel 4670k procit használtam ASRock Z97 Extreme 4 lapban 4x8GB 1866MHz RAM miközben jött egy fagyás, aztán még fagyás.
Fura volt, mert heteken keresztül használtam 4.3GGHz-en nem erősen túlfeszelve.
Aztán megelégeltem a fagyásokat és beraktam egy 4170 procit, hogy ugyan mivel van baja a gépnek, de lusta voltam kiszedni a gépet és a gép álló helyzetében cseréltem a processzorokat, de az egyik érintkező elgörbült, amit akkor nem vettem észre, így elhasalt a 4170 és a 4670k proci is...
Persze nem tudtam elsőre mivel van gond, így első kanyarban vettem egy Aorus B450 Elite lapot és Ryzen 2600x 4x8GB RAM-ot.
Első indításra atomstabil volt a 4db modullal 3000MHz-en!
Aztán elkezdtem kinyomozni mivel volt gond a 1150 cuccban. Vettem MSI Z87M lapot.
Azt hittem, hogy az ASROck fáradt el és azért fagyogatott.
MSI ugyan azokat a hibakódokat dobálta, mint az ASRock.
Vettem RAM-ot, hátha az feküdt meg. Nem, ez sem segített. Fura volt, hogy a két processzor feküdt meg, így végső gondolatnak 4170 processzort vettem. A gép így már beindult. Ezután vettem még egy 4170 processzort és összeraktam a családnak a két gépet...
De a lényeg a RAM-on van, mert sok helyen olvasgattam a Ryzen és 4 modul gyengeségről, de ezen felbuzdulva és a stabil működésen 3200MHz-re raktam a 4db G.Skill Aegis 3000 16CL modulokat és köszönik jól vannak! Főleg videószerkesztéssel szoktam használni és sokkal gyorsabban számol, mint a 4670k 4.3GHz -en! Véleményem, hogy erre a célra nagyon megérte már a váltást! -
Tomassy00
senior tag
válasz
Speed® #39801 üzenetére
Fuhh ne is monddd... Kuponos mókakor én is bevásároltam Alzába 2700 + ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO. Proci 131euro volt a lap meg 115. A procinál meg ugye választhattál két játék közül egyet, be is húztam gyorsan a Borderlands 3 -at, a 3900X mellé meg a The Outer Worlds -t
Ja meg még ez a ram szinte kerek 100 euroért - Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200 MHz CL16 Vengeance LPX
A 75 eurós 1terrás ssd-ről már nem is merek beszélniA 101 eurós Corsair Force Series MP510 960GB -ről meg végképp
-
Istvan2020
aktív tag
Ez igy van
-
Speed®
titán
válasz
Istvan2020 #39800 üzenetére
Persze, az nem sok érte..de ez ritka, nem piaci ár, te is tudod.
Én ennyiért beszerezve rögtön eladnám és venném a 2700at.
1 hónappal ezelőttig 43k volt Alzán és 10+ bundle járt mellé..
na aki akkor nem vásárolt be belőle, annak most sem késő ;p
52ért ugyanott, -bundle, -hűtő, nettó 40ben megáll, új 8C16T..
Mivel mind hozza ezt, akkor kérdem én, mi értelme másnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged