Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz fagy53 #10978 üzenetére

-8?
    Tudod 1 gépünk van, s 2 gyerekem. Azt se tehetem meg, hogy a gépből kiszedjem. Az ablak jó másfél méterre van, kinyitom és ennyi. At a -8 jó + 8-nak is..(a ház meg egy nagytorony, pár hónapja cseréltem le. Képtelenség a párkányra rakni, alatta meg a konvektor van, arra tenném eldőlne és le is szakadna..De. főzök, mosok stb, ez meg megy magának.13kor meg már itthon a 2 törpe, legkésőbb délben ablak becsuk, mert fázósan érnek haza és első a gép.. Látod, ilyenkor csak -be be ugrok (ha ideengednek), hétvégén meg esélyem sincs.. :(

"nem fair a játék azokkal szemben, akik nyáron tuningolnak" - Nyáron? Nyári beállítások vannak, s alulfeszelés ált. mindenkinél, nem, hogy tuning. FER: Tudod mi nem az? Az, hogy nincs szétszedve a lég, víz, jég stb..Listákon velük kell versenyezni, tetszik vagy sem. Az már egyéni szoc.pl, hogy nekem légre van csak pénzem, a bóbus az ablak. Sőt..Tudod velem 1 szobában alszik a lányom, és mindíg mindenki itt köt ki. Én még éjszakai hidegben sem tuningolhatok, kizárólag reggel 8-12 között kb. A szoba fekvése meg olyan, hogy 10 körül +13° van itt a külső párkányon lévő hőmérőn. Tegnap direkt meglestem.. Ez van, ezt kell szeretni. Nyári tuninghoz meg annyit, hogy ember nem teszi. Nem mert fölösleges, s mert bár néha vannak extrém feszek, azért mindenki vigyáz a procijára.. :K
    Szép estét, megyek vacsit(uzsit) csinálni..

• darál0w

Jómunkásember

válasz fagy53 #10978 üzenetére

minek az? :D

teljesen nyilvánvalo, h a legjobb eredmények, nagyhidegben születnek ;)

Új hozzászólás Aktív témák