Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsoooooo
tag
válasz
interstate76
üzenetére
Hali ,
Köszi a választ. Még azt elfelejtettem írni hogy kamera rádugással skype-olni szeretnék. Ezt anno próbáltam az mk808-assal, hellyel közzel ment is. Néha lebontott, szétkapcsolt. Aktív USB hubbal próbáltam rádugni egy radiós fly egeret (mele f10 pro) , egy kamerát (Logitech c270 ha jól emlékszem) , meg egy USB2LAN adaptert.
Hát nem igazán birkózott meg vele. Ezért is gondolkodom váltásban.Pipoval Windows lévén gondoltam a skype-pal tuti nem lesz bajom

Csak lenne már az elektromos boltban, naponta figyelem
-
betyarr
veterán
válasz
interstate76
üzenetére
sztem kár ennyire gyepálnod ezt a hw-t.gyakorlatilag jelenleg ezek az első fecskék ebben a kategóriában és mindenki tudja,hogy nem így fogják megváltani a világot.ez most nagy újdonság,hogy kicsi,kompakt és w8 fut rajta,ami - mondjuk meg őszintén - a legtöbb embernek közelebb áll a szívéhez,mint egy android.főleg a kütyüőrültek vannak odáig meg vissza értük.várjunk 1-2 évet és elkezd csökkenni az áruk és a hw is elkezd fejlődni benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- i7 10700/ RTX 2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest