Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76 #404 üzenetére
Aha, értelek mindkettőtöket. Te úgy számolsz, hogy noti vagy egy box+monitor, hisz a notiban eleve van monitor, de ugyanakkor az is tény, hogy bizony előfordul, hogy már meglévő monitorhoz, TV-hez vesznek egy ilyen dobozt, én is így vagyok vele s úgy gondolom baromira sokan így vannak/lennének vele, hogy nem 0-ról indul a történet, szóval az a része is érthető, hogy nem feltétlenül kell a monitort költségként beleszámolni a végösszegbe.
Tudod, hogy régebben én is használtam androidos stickeket, boxot, (UG802, 007, MK808, T-R42), aztán az utolsót váltotta egy Amiko A3, s nálam még e mellé jött most be a Pipo. Szóval nálam elfér egy androidos doboz egy windows-os doboz mellett, az A3 azért jött, mert beleuntam az instabilitásba, s mert megtetszett a spark2 felület, s amúgy is cseréltem volna a műholdas beltérit. Nekem semmi másért nem kellett a Pipo, mint a win miatt, ehhez szoktam, ezt szeretem, nyűgjeivel együtt is (tudom, hogy sokan linux pártiak, én ahhoz sem tudok hozzászokni, hülye vagyok hozzá, idegesít, hogy nem megy minden pár kattintással), androidnál utáltam az ablakok hiányát, hogy minden teljes képernyős, nekem nem volt kényelmes, még teljesen alap dolgokban sem, mint böngészés, torrent stb, csak s kizárólag XBMC-re használtam... kadencia helyes lejátszás hiányához még úgy ahogy hozzászoktam, engem nem különösebben tud kiborítani, de azért nem vagyok vak, látom, hogy jócskán van különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- X99/E5-2680 V4/16 GB RAM/240 GB SSD
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- 7 gen i3 Lenovo V520 pc i3-7100/8 gb/120 ssd
- Bomba Áron!! Ryzen 7 5800x Rx 9060 Xt Gaming Oc 16GB + Garancia Csere/Beszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest