- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76 #404 üzenetére
Aha, értelek mindkettőtöket. Te úgy számolsz, hogy noti vagy egy box+monitor, hisz a notiban eleve van monitor, de ugyanakkor az is tény, hogy bizony előfordul, hogy már meglévő monitorhoz, TV-hez vesznek egy ilyen dobozt, én is így vagyok vele s úgy gondolom baromira sokan így vannak/lennének vele, hogy nem 0-ról indul a történet, szóval az a része is érthető, hogy nem feltétlenül kell a monitort költségként beleszámolni a végösszegbe.
Tudod, hogy régebben én is használtam androidos stickeket, boxot, (UG802, 007, MK808, T-R42), aztán az utolsót váltotta egy Amiko A3, s nálam még e mellé jött most be a Pipo. Szóval nálam elfér egy androidos doboz egy windows-os doboz mellett, az A3 azért jött, mert beleuntam az instabilitásba, s mert megtetszett a spark2 felület, s amúgy is cseréltem volna a műholdas beltérit. Nekem semmi másért nem kellett a Pipo, mint a win miatt, ehhez szoktam, ezt szeretem, nyűgjeivel együtt is (tudom, hogy sokan linux pártiak, én ahhoz sem tudok hozzászokni, hülye vagyok hozzá, idegesít, hogy nem megy minden pár kattintással), androidnál utáltam az ablakok hiányát, hogy minden teljes képernyős, nekem nem volt kényelmes, még teljesen alap dolgokban sem, mint böngészés, torrent stb, csak s kizárólag XBMC-re használtam... kadencia helyes lejátszás hiányához még úgy ahogy hozzászoktam, engem nem különösebben tud kiborítani, de azért nem vagyok vak, látom, hogy jócskán van különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest