Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3309 üzenetére
Nagyon remélem, hogy a GPU teljesítményének nem lesz jelentősége. Még nem tudom, hogy mire jutok vele, de az tuti, hogy kliens gépként nem szeretnék Windows -t használni. Az évek alatt teljesen elszoktam tőle, és csak szerencsétlenkedek vele. Folyamatosan jobb egérrel lépnék ki, de ahelyett dob egy menüt.
Sajnos, két dolog miatt nem tudom végleg kihagyni az életemből. Az egyik az Androidos ROM flashelés, a másik meg a net. Át akarok állni otthon is mobilnetre, de ez a nyomorult Huawei 4G stick semmilyen Linux/Android eszközön nem hajlandó működni. Szóval, ha a modemen keresztül jövő netet továbbítani tudom a LAN porton, akkor a kütyüből elsődlegesen router és talán NAS lesz. Persze, azért dual boottal megpróbálom rávarázsolni a Remix OS -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest