Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
üzenetére
Ez alapján szerintem natív sata. Masszív kis gépnek tűnik, és 60-65e Ft-ért nehéz (ha egyáltalán lehet) alternatívát mondani ilyen fogyasztás/teljesítmény aránnyal és SSD-vel együtt! Az intel hd 400 teljesítményét nem ismerem, de első blikkre az sem tűnik rossznak.
Teljesen szubjektív, unalmas vesszőparipám, hogy én ennyiért inkább itthon veszek használt, de még garis cuccot, de ezt nem a választottad ellen mondom
, ill. nekem mindenképpen kell a laptop, szóval mások a vásárlási/választási szempontjaink.(#3308) Janaboy Az N3050 egy jóval gyengébb CPU, emellett a gépedben kevesebb a RAM és kisebb az SSD, továbbá nem is olcsóbb a Somatom által linkeltnél (eu raktárból rendeli, 20 USD-s szállítási költséggel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Projektor topic
- Formula-1
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ill. nekem mindenképpen kell a laptop, szóval mások a vásárlási/választási szempontjaink.