- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na picit jobban megismerkedtem a B580-al.
Nekem jelen pillanatban messze a legszebb kártya. Nincs jobb szó, elegáns. Mint ha szörfösök közé menne K ügynök....Full matt fekete, selymes tapintás, karcsú test. Bekapcsoláskor tökéletesen hangtalan, de még Superposition benchmark alatt se hallottam! Ebben különben medium beállításokon 21600 pontot hozott, kb 60 fokon. Furmarka is megkínoztam picit, itt 70 fok volt a max és itt hallottam egyedül a ventiket! Csak ósdi játékaim vannak, a leg grafika igényesebb a Hellblade Sauna"s Sacrifice. Ezt 1080p-ben mindent maxra húzva és alap beállításokon 71-75 FPS-el nyomta le, úgy, hogy 56 fok volt a kártya!
Egyetlen negatívum, bekapcsoláskor a frontján lévő fehéren világító Intel ARC felirat kicsit kiégeti a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest