- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Baknafekk ... Miért nem mondtad, hogy Szoboszlóra mentek??? Ott lakom 10 percre, [ráadásul tegnap pont jártam is Szoboszlón!
Simán összefuthattunk volna ... Főleg ha már Bregenzben nem sikerült.Szoboszlón amúgy nagyon drágák a szállások ár/érték arányban nézve. De úgy alapból az ingatlanok is. Oda költöztetünk tavaly nyáron, a 4 emeletes újépítésűbe, szép designos volt, csak épp 100Milláért a negyedikre se lift, se szemétledobó. De legalább ha mindezt realizálod akkor, az erkélykorlát csak combközépig ért...
Egyébként Szoboszlón (Szilfákalja környékén) van egyik haveromnak egy örökölt lakása. Kint él a srác Angliában már egy ideje, de az a lakás tök jó helyen van. 60-as években épült, tipikus, téglás, konvektoros, 4 emeletes házban van. Maga a lakás eléggé lelakott nagymama halt ki belőle, egyszer jártam fel, hát nagyon felújítandó. De mondtam már neki, hogy megcsinálni, és adja ki, jó kis bevétel... Vagy adja ki nekem havi fixért, én meg airbnb-zek vele, aztán a neki fizetendő bérleti díj, és a keresetem közötti összeget meg eltudom tenni, mert végülis én szenvedek vele. Ebből sem lett semmi, ahogy a felújításból se, igaz kéne rá locsolni jó pár millát, de elképesztően jó helyen van, és ahogy Opr is írta Szoboszlón kb egész évben szezon van, szóval nem egy balatoni nyaraló súlyú befektetés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest