- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Büdös életben nem fognak ott semmi társasházat engedni, nagyon helyes módon. Amint beindul az a dominó, nem lehet megállítani, plusz a nép meg is nyúzná azt a barom polgit, aki engedélyt adna rá. Hamarabb lesz plusz 5 utca, mint hogy egyetlen társasházat is engedjenek építeni, és ez így van jól.

Ui/szerk: még amikor én ott laktam, már akkor volt olyan marha, aki oda társasházat akart, és folyamatosan ezen pörgött meg ezért kampányolt éveken át, pedig az már nagyon nem ma volt, 2005-ben költöztem el. Akkor is simán ki volt amúgy röhögve, mert amúgy nem is lehetne úgy megoldani, hogy meg is érje, plusz a csatornarendszer se bírná el, ha egyszercsak egy utcában nem 50, hanem 300 család lakna. Büdös életben lesz ott ilyen baromság, és ez így van jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- BMW topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs