Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Persze, alaposan átgondolva felejtős volt a téma.
Egyébként mindenkinek akadt volna valakit odavinni qrni, szóval ez a helyzetet némileg bonyolította/színezte volnaAmúgy amit leírtál, kb mindet tapasztalatam, mikor Németországban kilencen(!) éltünk kezdetben egy nagy házban. A végén már csak négyen, úgy egész elviselhető volt.
jah és akkor innen kifelejtetted még azt is, hogy mindig akad(nak) valaki(k) akik(nek) pont akkor kell filmet letölteni és videotelefonálni, streamelve filmezni/zenét hallgatni, mikor neked fontos dokumentumokat kellene elpostolnod a hivatalba, vagy épp szeretnél pár fotót hazaküldeni.
Bár itt egy idő után rájöttem, mikor hazaestünk melóból mindenki elrohant netezni videótelefonálni, filmet tölteni stb. Én meg elrohantam zuhanyozni meg egyebek, és pont mire kényelmesen készen lettem, kezdte az első emberkék azon gondolkodni, hogy kéne nekik a fürdő... Aztán mikor este 8 és 9 között egyszerre 4-6 ember állt sorba a fürdőért, akkor meg tudtam, hogy most lesz sávszélesség
Új hozzászólás Aktív témák
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Steelcase Think v2 - irodai forgószék
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Disney gyerek elefántos falióra
- iPhone X 64Gb akku 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest