- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Ford LTD : A méretekre pont nem annyira már ... bár nem láttad te, hogy (főképp MO-n) milyen roncsokat néztem meg, volt olyan, hogy megvételi szándékkal.
Láttam már ennél sokkal rosszabbakat is, de jobbakat is. Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy alánézve vagy a belsejébe nézve érnének kellemetlen meglepetések.Hát vannak jelek amik alapján drogtanya is lehetett (nappaliban az asztal, és a rajta lévő "dolgok", a szétült kanapé stb) ugyanakkor az is látszik, hogy egy alapvetően rendben lévő ház, telehordva szeméttel (ami gyűjtögető öreg(ek)re utal. Láttam már több ilyet Debrecenben is meghalt távoli rokonnak a lakása kb ugyanígy nézett ki)
Mindenestre tény és való, akárki nyeri meg a takarítást annak zsebbe nyúlós történet lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Hyundai, Kia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest