- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabe
tag
Nagyon pozitív tapasztalataim vannak 1 nap után a telefonról
Amik kicsit negatív: Az akku, ahogy leírták nem az erőssége, délután 4 re 48% lett a szint reggel fél hét óta.Ráraktam ezt a flipes tokot, becsukott állapotban, ahogy mozgatom a telót változik néha kijelzőn az óra pl. először oda rakja a kis ablakba aztán mozdítok és a launcher órája jön be. Ugyanez, ha hívnak kiveszem a zsebből, ott van a kisablakban a telefon felvétele, húznám el ujjal és berakja teljes képbe a hívást és ki kell nyissam a flipet hogy alul fel tudjam venni. Remélem érthetően írtam... Ez valami beállítás lesz vagy nem tudom.
Én a Mixeshoptól rendeltem német postával. 1.04 stock nem rootolt cwm nélküli rommal érkezett, egyenlőre nem bántom amíg nem vagyok root addig nagy bajt nem csinálok.
Lejátsza a DSLR géppel csinált full hd felvételt is
Eddig mindennek beletört a bicskája.
Pár funkció nem annyira világos miért is jó? Pl. otg vel pendriveot meg bluetoothos egeret rá lehet tenni de azonkívül mire jó még? Wifi Direct tel megtalálja a Samsung tvt, össze is kapcsolódnak, és utána mit kell csináljak? Mit lehet vele kezdeni? Se a tvn se a telefonon nincs semmi egymásra utaló dolog, csak hogy kapcsolódtak. Át lehet e tenni a telefon képét a tvre ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest