Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
mhorvat
üzenetére
A biosban csak az aktiválási kód van szerintem. Van másik géped? Dobj rá egy w7-et a másikban aztán be a T530-ba, ugyan mit csinál.
szerk: Az én gépemben is van serial, de azt teszek rá amit akarok. Az csak annyit csinál elvileg, hogy nem kell külön aktiválnod azt az os-t.
-
Gondwana
addikt
válasz
mhorvat
üzenetére
SSD a helyére be, hdd ki, valamilyen live linuxot (pl. Ubuntu) cd-ről vagy USB-ről bebootolsz, majd terminàlbòl
sudo dd if=/dev/zero of=/dev/sda bs=4M count=256
Ez rendesen kinullàz minden olyant, amit a Win8 beleszemetelhetetta MBR-be, és ha ekkor se megy a W7 telepìtès, akkor egyértelműen vissza az eladònak az ssd. -
Chaser
legenda
válasz
mhorvat
üzenetére
Ha nem megy úgy, hogy csak ssd van benn, akkor ott defekt van valahol. első körben megnézném másik gépben mit produkál. Bios valszeg legújabb van, de lehet jött már frissebb, az is megérhet egy próbát. Ahogy ssd-re egy újabb fw ha van. Ha ezek se segítenek vagy hw hiba az ssd-ben, vagy inkompatibilitás.
-
Tin
veterán
-
-
Tikakukac
titán
válasz
mhorvat
üzenetére
Ugyanezzel már én is szívtam, T530 dettó. Az optika helyén lévő dolgok az Istennek sem akartak rendesen működni, legyen az vinyó vagy SSD. Az átlag bayt pölö nem is látta a drága. A megoldást nem vártam meg, de a sima TP-s slim bayben már látta és használta, megkérdezem a srácokat mire jutottak vele.
-
Chaser
legenda
válasz
mhorvat
üzenetére
Lehet összevesztek a chipsetek. Egy fw frissítést megpróbálnék az ssd-nek. Ha van lehetőséged másik típussal meg kellene nézni, mondjuk egy samsunggal, ott inkompatibitás minimális szinten fordul elő. Úgy próbáltad, hogy az ultrabay nincs benn csak az ssd? Illetve dvd-ről is próbáltál telepíteni?
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
mhorvat
üzenetére
SSD: samsunggal és vertex 3-mal nem nagyon lehet mellényúlni, disk esetén erősen javaslom a hitachi 5k1000-et, bőven meg vagyok vele elégedve
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Battlefield 6
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)