Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszi16
tag
válasz
meszi16
üzenetére
Sziasztok!
Írtam már korábban a T60-am Fan error hibájáról.
Végül is amikor bekapcsolom, elindul a venti mert érzem a levegőt ha a kezem odateszem, aztán pár másodperc mulva a gép csippan kettőt, kiírja a Fan error hibát majd kikapcsol.
Szoktam vele olyat csinálni hogy kézbe veszem, elkezdem döntögetni előre-hátra- jobbra-balra és aztán be szokott kapcsolni. Bár nem állítom határozottan hogy ez miatt kapcsol be, csak ez a tapasztalat. Aztán hibátlanul megy.
Mindenképpen a venti csere megoldja ezt a problémát?
Köszönöm. -
Chaser
legenda
válasz
meszi16
üzenetére
Mindegyiké matt, az IPS technológia. Röviden kb minden szögből ugyanazt az éles képet látod mint szemből. Élénk színek, stb.
A két gép közül egyiket se ajánlanám, egyik se IPS. A 15-ösnek kicsi a felbontása, a 14-es felbontása jó, de majdnem annyiért vehetsz IPS-t.
45-ért volt fenn az enyém utoljára 2GB rammal, fullos 9 cell pana akkuval, dvdrw-vel újszerű állapotban . HDD nem volt hozzá de megoldható. Ati X1300, 1400x1050 IPS, 15". Bevittem boltba, holnap megyek be hogy megvették-e. Ha nem akkor azon már érdemesebb elgondolkozni mint a fentieken, de kérd ki nyugodtan a többiek tanácsát is
-
mobileman
senior tag
válasz
meszi16
üzenetére
Én jobbat mondok a driverek leszedéséhez: System update
És nem kell egyenként vacakolni a driverekkel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th, FHD+ IPS érintő, i7-1270P, 32GB, 512GB magyarított (lézerezett), ujjlolv, IR kam gar
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go z1 extrem 16/512gb, újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi