Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz HSM #80482 üzenetére

de. nekem az...oldalra? max photoshopnál egy kicsit több terület marad a képnek, de weben is, wordben is, sokkal inkább a magasság számít. szeretek úgy netezni, hogy sok lap nyitva van, az kb. ki is takarja a monitor felét. olyan ez a képernyő, mintha félig leeresztett redőnyön keresztül néznék a világra (persze van, akinek a redőny félig föl van húzva... :DDD )
    persze, ezt is meg lehet szokni, az érintőkijelzőt is megszoktam, a mi a telefon számítógép funkcióit megsokszorozta, a telefon funkcióit pedig lenullázta.

a színbeállításokon próbáltam végig menni, de minden (RGB) maxra volt húzva. azt hol lehet még kalibrálni?

@Gondwana: nekem a szemem nagyrészt akkor romlott el, amikor elkezdtem használni a nagy felbontású t43-a, és akkor még minden eredeti beállításokkal. persze lehet, hogy véletlen egybeesés, de biztos, hogy erőlteti szemet az apró betűs rész. szerződéseknél se olvassa el senki... :D
    én elég sokat nyüstöltem a t410s-t, de nem mutatta jelét fáradásnak. szalagkábelt lehet kapni bele? kb. mennyire fájdalmas...? :((

Új hozzászólás Aktív témák