- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
a thinkpad célközönség dolog nem fikázás akart lenni egyébként, sajnos a nagyvállalati dolog sem áll meg, mert pont abban a szegmensben nem elégedettek annyira a felhasználók. persze akinek hp-t tolnak az orra alá és helyette kap thinkpadet, inkább elégedett, de összességében azért ebben a szegmensben sem igazán tarol a lenovo.
Multinál dolgozom én is, bár én desktop HP workstation-ön; nálunk a TP-ket szorítják ki a HP Elitebook-ok. Kevés T420-at szoktam látni, helyettük fokozatosan 8570p-ket szórtak ki a közép- és felsővezetőknek az utóbbi másfél évben (persze, a 8570p-nél is vannak újabb modellek, de egyelőre ezeket kapják). Ha könyvvizsgálók jönnek hozzánk (audit, tehát külső cég), ők még T420-szal/T430-cal jönnek.
Egyébként elvileg az egyik fő ok az volt a laptop/PC részleg eladására az IBM-nek, hogy 2003-2004 körül masszívan veszteséges volt az üzletág, hasonló okokból, mint amit most taglalunk. Gondolj bele, akkor még elvileg minden oké volt a minőséggel... legalábbis utólag szépítve.
egyszerűen olcsóbb időnként erősebbre cserélnem a gépet, mint perceket várni amíg bebootol meg a lassúsága miatt. tehát nekem ez az alternatíva kilőve.
HDD-vel? Merthogy nekem a T500 - 256 GB-os Crucial M500 SSD-vel - kb. 40 másodperc alatt beboot-ol. Windows 7, van jó pár elinduló dolog (Power Manager, Access Connections, Dropbox- és SkyDrive-kliens, RMClock, Avira). De hozzáteszem, nekem itthoni használatra nem kellenek erőgépek, bőven jó egy kései Core 2 Duo is.
*
Nekem egyébként leginkább az a bajom a fejlődési iránnyal, hogy ha a Thinkpad-ektől minden olyan feature-t elvesznek, amit szeretek, akkor lehetnek ugyan jó gépek, de semmi sem fog kötni a brand-hez, hiszen minőségi, de pl. végfelhasználó által szerelhetetlen gépet hasonló tudással más gyártótól valószínűleg olcsóbban fogok tudni venni.7 éve használok Thinkpad-eket (volt mellette pár Toshiba Portege, egy-két Apple PowerBook, egy HP nc2400 is, szóval azért saját használatban sem csak TP-k mentek), sajnos egyre kevesebb előny szól mellettük. Eddig tudtam építkezni, szervesen fejleszteni, az alkatrészek/kiegészítők egy részét simán újra felhasználni, ez úgy tűnik, megszűnik pl. az "ultrabookosodási iránnyal". Ennek nem örülök, de ha váltani kell, akkor szívbaj nélkül fogok átpártolni más gyártóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest