Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Teljesen átérzem a problémádat mert én is így voltam 2évvel ezelőtt.
Én is csak azt tudom mondani amit TOZ.:
"Egyertelmuen olyan eladot kell valasztani, akinek van "neve". Itt a forumon is tobbszor volt mar nevsorolvasas, a megbizhato TP forrasokrol. Veluk nem lehet gond, tobben tobbszor vettunk ezektol az emberektol TP-t. Nagy megelegedessel. Par (tiz)ezerert kicsit is bizonytalannak tuno dologba nem erdemes belemenni.
"Ha nincs tapasztalatod akkor menj biztosra és fogadd meg a fenti sorokat.
Majd egy két gép adása-vétele után belemehetsz más forrásokba is.Ezzel mi a gondod, mert sztem neked erre a gépre volna szükséged.
Üdv.
-
TOZ
addikt
Egyertelmuen olyan eladot kell valasztani, akinek van "neve". Itt a forumon is tobbszor volt mar nevsorolvasas, a megbizhato TP forrasokrol. Veluk nem lehet gond, tobben tobbszor vettunk ezektol az emberektol TP-t. Nagy megelegedessel. Par (tiz)ezerert kicsit is bizonytalannak tuno dologba nem erdemes belemenni.
-
Tin
veterán
ha a neten azt írja van gari, akkor van gari. 1 hete cseréltettem ki a billentyűzetet, nem kér a szervíz semmilyen garipapírt. le tudod kérdezni a gépedbe szerelt eredeti alkatrészeket, azokra van gari. a memóriát, vinyót le tudod kérdezni egy diagnosztikai progival (pl. everest), meg tudod nézni, hogy gyári típus vagy sem. de amúgy az ember megjelenése sokat elárul, ha hagyja h kipróbáld és megnézd, vagy előtted bontja ki, nagy gond nem lehet.
14"-ban van 1440x900-as felbontás is amúgy. én ezer éve fejlesztek notikon, egyszerre sok nyitott alkalmazással, de ahhoz semekkora felbontás nem elég. de egy biztos: legalább 1400x1050 (4:3) kell. 1280x800-at felejtsd el fejlesztésre, az 1440x900 erős kompromisszum, szerintem maximum megszokható, de sosem lesz kényelmes. az 1680x1050 viszont optimális (pixelméret és felbontás). az 1920x1200 király, de túl picik a betűk, hosszú távon fárasztó. pont ez a bajom a t510-el is, 1600x900 vertikálisan szerintem egyszerűen kevés (nekem 2-3 soros a tálca, van hogy 20+ nyitott ablak van), az 1920x1080 meg szemgyilkos 15"-ban.
én se rá, se lebeszélni nem akarlak semmire/ről. én fejlesztésre t500-at vennék, de information worker melóra (word, excel, táblázatok, email, powerpoint, webezés) egyértelműen t400-at. én amúgy meglepődtem, hogy a mostani t500 mennyire könnyű és kicsi az eddigi 15"-os notijaimhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest