Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Köszönöm szépen a tanácsokat (és másoknak is!)!
Sajnos .:Vision:. fórumtárssal közös megegyezéssel meghiúsult az üzlet (nem a flame miatt írtam, hanem mert pár emberrel PMeztem, és itt említem meg egyszerre mindenkinek a végkifejletet), így új notebook után kellet nézni.
Tanácsodat megfogadva Tin, találtam is egy nagyon jó 1680x1050-es, P8700-as CPU, 320 GB 5400-as hdd, dupla VGA, 9 cellás, stb T500 -ast, de ma estére elvitték.
Mivel ilyet nem találtam másikat, pedig ez érdekelt volna, ezért egy ilyet néztünk ki. Kicsit aggódok a kisebb felbontás és kijelző miatt, de legalább LED, hátha ér valami meglepetés. Azon kívül végülis ugyanaz, mint az elszalasztott T500-as, kivéve az akkut, de az egyébként sem volt tényező, mert jobbára hálózatról használnám (csak hordozgatni kell). Mindenesetre rákérdezek majd, amikor ezt megyek megnézni, hogy tudnának-e szerezni olyat, amit ma elvittek, hátha... illetve megnézek majd egymás mellett egy T400 és egy T500 -ast, hogy mekkorák. Súlyra nem tűnik soknak a T500-ason az a + fél kiló, lehet, hogy a 14" sem lesz érezhetően kisebb a T500-hoz képest.
No, majd elválik... Egyébként szerintetek mennyire erőltessem majd már az elején a 4GB memóriát? Vagy ráér később is bővíteni? (64 bites Win 7ttel használnám, szóval hosszú távon biztos 4 GBra bővíteném).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Nintendo Switch
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- trek81 károsultjai
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest