Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensei
aktív tag
válasz
zdanee
üzenetére
A legidegesítőbb az egészben a funkciógombok (F1,F2,etc.) másodlagossá tétele. Ez az új trend, már alig lehet olyan notit találni, amin ne így lenne.
Volt már elég sok ilyen gép a kezeim között, idegörlő, számomra teljesen használhatatlan.
Ez van, az új generációnak ez kell, ezek az igények, a multimédia gombok nyilván fontosabbak.
-
Quaresma
aktív tag
válasz
zdanee
üzenetére
Nekem pl a Thinkpadra valtas utan pont a PgUp es PgDown helyzete volt nagyon zavaro. En mas tipusoknal gyakran hasznaltam es pont kezre esett. De ebbol kifolyolag megertem , hogy aki Thinkpadhez szokott annak ez roppant zavaro. Csak gondolom a magyarazat vhol itt lehet , hogy mas gepek kialakitasahoz probaltak kozeliteni az esetleges uj vasarlok miatt... Talan...
-
audi100td
nagyúr
válasz
zdanee
üzenetére
Itt nem szerepelnek a hagyományos szériák, Edge-eket látok, meg X1-et, T430u-t. Ettől függetlenül úgy tűnik ez vár a többire is, ha már a lenovo honlapjáról származik a korábban linkelt kép.

Akkor már inkább vennék apple-t, idővel alternatíva híján valószínűleg az lesz.
-
brd
nagyúr
válasz
zdanee
üzenetére
Gyönyörű. Még ha fizetnének sem tudnám használni ezt a kiosztást (max., ha sokat fizetnek), sőt, ahogy nézegetem a gépeket, igazából bottal sem piszkálnám őket. Valamit biztosan szívtak, miközben ezt az ergonómikus kialakítást kifejlesztették. Lassan tényleg kell vennem pár db. még jó állapotban lévő T500, vagy az előtti gépet, hogy az ínséges időket átvészeljem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Temu
- Autós topik
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Pixel 7 pro 128/8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi