Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
ezt még Ericsson T39-nél fedeztem fel, de szerintem ez típus-specifikus, mert pl egy Nokiát hiába dugsz vissza a töltőre, jelzi, hogy ez akkor is fullon van, és lekapcsolja a töltést. Ericssonoknál meg még úgy 15 percnyi töltést lehetett ráerőszakolni ilyen módon (ismerve a lithium akksik töltési karakterisztikáját, 15 a végén elég kevés). Mégis, látható volt, mennyivel tovább fogja bírni, mert ugye ezek a régi jó telefonok még órában/percben írták ki a megbecsült hátralevő készenléti ÉS beszélgetési időt.
-
bwoay
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
a cikk úgy értendő (szerintem), hogy amikor különböző gyártók CPU-it hasonlítod össze, akkor a TDU azért nem releváns a fogyasztás szempontjából, mert a gyártók eltérő módon határozzák meg, így nem lehet kijelenteni, hogy egy Intel meg egy AMD-s proci azonos TDU mellett ugyanannyit fogyaszt. pár mondattal korábban viszont arról ír, hogy a hőtermelés és a fogyasztás között nagyon szoros a kapcsolat, ami ugye mindenki számára nyilvánvaló, de ez csak egy adott gyártó temékei között szolgáltat alapot az összehasonlításra, nem feledve, hogy ez (fogjuk rá) a maximális érték, amit elérhet, tehát nem átlagos haszálatot feltételez. mármint én ezt hámoztam ki.
Napfénysüti (Sunshine cookie
):
ja értem, úgy egész más! a processzorcsalád létjogosultságát természetesen nem kérdőjelezem meg!i400:
hajjaj, elkötelezett híve vagyok a gamer notebookoknak. -
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
a Vérpistikének (BloodStevie
) azért nem jó, mert nincs benne Altec Lansing meg Harman Károly hangrendszer, illetve a diszkrét VGA sem alaptartozék. Továbbá nincs rajta FPS növelő pirosan világító koponya, meg lángnyelv (!) sem, nomeg eleve úgy néz ki a gép (még ezzel az új keyboarddal is) mintha valahonnan a múltból ugrott volna elő. Egyébként totál igaz: tipikus business felhasználásra nem kell ez a kraft, de mondjuk még egy Core2Duo sem feltétlenül... csak azt már megszoktuk 
-
bwoay
nagyúr
jó a link, thx!
ami az iX CPU-kat illeti: nyilván mindenki maga dönti el, hogy igényel-e ekkora teljesítményt a hordozható gépében nagyobb melegedés és a hűtés miatt több zaj árán. Miután nálam ezek pont olyan tulajdonságok, amikre kényes vagyok, egyértelmű nem a válaszom, de ugye eddig is több olyan notebook típus létezett, amit soha nem vennék meg, mint ahány olyan, amit szívesen használnék/használok
-
bwoay
nagyúr
válasz
rankesz
üzenetére
thx. azt nem értem, hogy ha ugyan gyengébb az akksi, de a processzor sem olyan éhes, akkor miért nem kisebb a különbség a T400-hoz képest. ez az üzemidő amúgy nekem is megfelel, megy annyit, mint a Dellem, de akkor is fura. meg szerintem ennél a gépnél van a legnagyobb szakadék a gyári értékek meg a valóság között

Prom:
ajnye, ezt nem gondoltam volna, aszittem, jóval régebbi típus. Mindegy, ez engem nem befolyásol
Ha meg tudom oldani, és nem futok ki az időből, akkor megyek érte! 
-
bwoay
nagyúr
ööö... nem, asszem, hogy nem
téged akartalak egy kicsit piszkálni, amikor írtam, hogy a régi Samsung SSD benchmark eredményeit közöld inkább az új toshiba helyett, de az sem járt sikerrel 
komolyra fordítva: a T400 6 cellás akksija asszem 56 Wh-s (T410: 57 Wh), a T400s-é meg 44, ez meg is mutatkozik az üzemidőben, de asszem nem arányosan, mert a T400s procija más fajta, tudtommal az kevesebbet fogyaszt. Arra vagyok kíváncsi, hogy rankesz mekkora üzemidő csökkenést tapasztalt a korábbi géphez képest, lehet, hogy alig észrevehető a különbség. -
bwoay
nagyúr
ez elég érdekes kijelentés, tekintettel arra, hogy már hetek óta rajongsz az új szériáért, meg hogy "minden tekintetben jobbak lesznek, mint a régiek". ugyanakkor egyetértek, nekem még nagyon szoknom kell a T410-et, ami számomra egyelőre csak egy fura T400&T400s hibrid. Viszont ami nagyon nem tetszik a T400-ban, az a kilógó 6 cellás akkumulátor. A 9 cellásról nem is beszélve. Szóval a T410 akku megoldását nagyra értékelem.
taltos:
"A csúnya megoldás, hogy egyszerűen letörlöm a recovery partíciót, felrakom a W7-tet"szvsz ez nemhogy nem csúnya, hanem a legelegánsabb megoldás
és csak egy kicsit sátánizmus 
"felrakom rá a Lenovos cuccokat (mintha írtátok volna itt a forumban, hogy van hozzá valami központi update-ter program, ami ügyel a driverek felrakásának helyes sorrendjére is)"
na, innentől viszont már szerintem sem olyan jó. első körben ugyan marhára tetszett a system update, aztán rájöttem, hogy inkább csinálom manuálisan. az a biztos.
Prom:
most nézem, hogy ez annak az SSD-nek a 256-os változata, ami a T400s-ben van. engem mondjuk a régi Samsungod eredményei sokkal jobban érdekelnének
-
bwoay
nagyúr
köszi, srácok, de azzal tisztában vagyok, hogy (házilag) miként oldható meg, viszont egy Lenovo gépen fura látvány volt számomra, elvégre nemigen van szükség egyedi Windows mókolásra, ha egyszer BIOS-ban könnyedén átállítható a SATA kezelés.
PS:
ja már látom, az volt félreérthető, hogy nem így kérdeztem: melyik gyári XP verziót lehet így felrakni... mert tudtommal semelyiket, pont azért kell az nLite. -
bwoay
nagyúr
azt megfejtené nekem valaki, miként lehet az, hogy egy gépen gyári "állapotú" Windows XP van, de BIOS-ban a SATA AHCI-re van állítva compatible helyett? ezen már elég régóta agyalok, melyik XP verziót lehet feltelepíteni így? vagy a recovery disc megoldja?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
amit te élőben láttál, az a panelek közti különbség, nem pedig az, ami a háttérvilágításnak köszönhető. egyébként a LED-es is TFT
Az ultranav pedig a trackpoint és a touchpad párosát jelenti.evone:
bahh, tetűlassú vagyok...rankesz: hát ja, Prom szeméven mi sátánisták
vagyunk, mert én is azzal kezdtem, hogy tűnjön el a Vista a recovery partícióval együtt a fenébe... igaz, kiírtam a recovery disceket. A T400s panelről nem tudom, miféle, de az biztos, hogy ráférne egy jó beállítás, mert valamilyen színbe húz, azt látom jól (csak nem érdekel). Viszont mellé téve a CCFL-es (csak WXGA) x200s-nek az égvilágon semmi szégyenkeznivalója nincs, max annyi, hogy fényerőben nem éri utól. -
bwoay
nagyúr
hogy a T400s kijelzője a gyakorlatban jobb lenne, mint a LED-es T400-é, azt szeretném már most megcáfolni. Én semmilyen érdemi különbséget nem látok a kettő között, pedig mindkét fajtát elég sokat nézegetem (a T400 a kollegámé). Ugyanakkor jobb is, ha ezeket nem hasonlítgatjuk össze, mert egyik sem a kimagaslóan jó minőségéről híres
Már korábban is írtam, hogy a T400s kijelzője elég gyenge, ezt most meg is ismétlem akár, bár azt is hozzáteszem megint, hogy engem ez személy szerint (hál' Istennek) nem zavar különösebben, de ha mondjuk 500-600e. Ft-ot fizettem volna érte, akkor vagy hőbörögnék bőszen, vagy állítanám váltig, hogy tök jó ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az utolsó gondolattal egyetértek, mámint én is úgy gondolom, hogy az az optimális, amikor egy generációváltáskor az utód esetében a teljesítmény úgy nő, hogy a melegedést, a zajt és az áramfelvételt nem befolyásolja negatív irányba.
mdk01:
persze, hogy ugyanolyan LCD marad, nem tudok róla, hogy ezt vitattam volna bárhol is -
bwoay
nagyúr
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
ezt olvastad? nem állítom, hogy van összefüggés, de még akár lehet is.
-
bwoay
nagyúr
szerintem T410i-t meg si-t lesz érdemes venni: kevezőbb ár, az előző szériához viszonyítva jobb teljesítmény, és megelőlegezem az nagyobb üzemidőt meg az alacsonyabb hőmérsékletet
-
bwoay
nagyúr
válasz
sghc_toma
üzenetére
a kijelző az szar, mondjuk engem nem zavar, pláne, hogy opálosnak viszont egyáltalán nem találom. lófasz betekintési szögek, hát az megvan, de amúgy engem max az zavar(na), hogy ennyi pénzért (mármint ha bolti áron vettem volna), de a használati értékéből számomra semmit nem von le a dolog. GPS: nem T400s-ben, hanem x200s-ben próbáltam, valamit látott, aztán nem volt türelmem kivárni. Úgysem jó semmire, nekem nem emiatt volt fontos a WWAN

-
bwoay
nagyúr
a T400s szerintem is kiváló, de a multitouch verzió létjogosultságát én is úgy alapjaiban kérdőjelezem meg. asszem abszurd módon pont SimpleTap az alkalmazás neve, amivel mindig demonstrálják, hogy milyen szuperegyszerű beállítani az érintőkijelzőn a fény-/hangerőt, stb-t, amikre mellesleg rendelkezésre állnak a hotkey-k. szóval akinek a billentyűzet felett átnyúlni a kijelzőhöz, és azt taperolni egyszerűbb, mint egy apró mozdulattal megnyomni a szükséges hotkey-t, annak tényleg ez való, és nyugodtan fizesse ki érte a többletet, ráadásul kap egy gyengébb képminőségű LCD-t (mert ugye a kapacitív réteg nem segít a láthatóságon). Nem állítom, hogy nincs értelme az ilyen gépeknek (T400s & x200s multitouch), de a Lenovo még nem tudott meggyőzni arról, hogy ez egy számomra hasznos feature. Lehet, hogy csak azért, mert ezidáig nem tudták jól implementálni a multitouch készséget. Az x200t multitouch viszont egy egész más történet, abban látom a potenciált (nem tudom, hogy ezt, vagy a sima változatát használod).
-
bwoay
nagyúr
én meg a rollcage ragaszkodást nem értem. mintha természetes lenne, hogy időnként átmegy rajta egy kamion, amire nem árt felkészülni. tegnap szedte szét a cimborám a régi T42-esét, abban sem nagyon láttam rc-t az lcd mögött, pedig az aztán egy robusztus gép.
persze az más kérdés, hogy szép lassan kikopnak jó dolgok a TP vonalból.
-
bwoay
nagyúr
én az x100e teszteket néztem, de azok elég lehangolóak. mármint azok számára, akik nagyon várták már ezt a gépet. mondjuk lehet, hogy még így is ez a legjobb netbook, de sosem fogom megérteni, hogy az IdeaPad vonalba történő beillesztés helyett miért kellett ebből egy TP-t csinálni. Többet árt a szériának, mint amennyit segít az eladásokon.
-
bwoay
nagyúr
nem igazán értem, hogy illik a képbe most már a T400s is, ami egy kikönnyített, a T400-nál (állításom szerint) kevésbé strapabíró, hw-esen pedig határozottan gyengébb konstrukció, ami meg aztán végképp nem létezik diszkrét VGA-s kiszerelésben. Akkumulátor terén meg talán az egyik legrugalmatlanabb, hiszen csak 6 cellás létezik hozzá, miután ebben a típusban nem hátul, hanem elől foglal helyet, ott meg nehéz kilógatni (bár a Dell megoldotta a D630-nál
)szerk: megnézném azt a T400-at, ami 20 mp alatt bootol be
(első link) -
bwoay
nagyúr
srácok, erre figyeljünk majd oda, ok? 4 napos újonc 5 apróhirdetése, ebből 4 új, de (szerviz)gari nélküli Lenovo már feltűnően alacsony áron.
-
bwoay
nagyúr
válasz
buherka
üzenetére
de a 16:9 csak a T500-at érinti, nem? vagy már belekeveredtem
a nagy ESC meg DEL engem nem zavar a T400s-en, de amikor az kijött, akkor még javában a klasszikus billentyűzetek mentek, így az új gépnek nem volt nehéz elnézni az új elrendezést, hiszen azon kívül ezernyi másban is eltért a T400-tól. mármint én úgy láttam a dolgot, hogy a T400s az egy mellékvonal, laposabb, könnyebb, gyengébb, drágább. Ha túlélő gépre lenne szükségem, nem ezt választanám, mert RollCage 2 ide meg oda, azért kollegám T400-a az én masinámnál 5x stabilabb, masszívabb benyomást kelt (mármint a fedlap). -
bwoay
nagyúr
én is azt javasolnám, hogy várjuk ki az első alapos teszteket, addig pedig maradjunk annyiban, hogy evone odavan az új gépekért, a többiek (velem együtt) egy kicsit óvatosabbak, vagy szkeptikusabbak, ahogy tetszik. nekem egyébként sokkal kevésbé tetszik formára a T410, mint az elődje, egyelőre nem szoktam meg rajta az új billentyűzet látványát, egész pontosan azt, hogy kinyitva felülről pontosan úgy néz ki, mint egy T400s.
-
bwoay
nagyúr
na, ez korántsem olyan. ok, láttam a videot, amikor X tonnás truck megy át rajta, meg minden, de a kijelző annyira sem tűnik masszívnak, hogy ráálljak. ok, a D630-ra sem álltam rá soha, de azzal talán még meg merném tenni. amúgy ez a hajlás megvan az összes többinél, ami ezt az újabb RC-t kapta, csak nem ennyire vészes, mert ugye mind kisebb méretű (13.3 v. 12 coll).
-
bwoay
nagyúr
íííjjj, borzasztó ez a touchpad, én is csak remélni tudom, hogy ez opcionális.
ami meg ezt a hibrid rollcage-et illeti: tudtommal x200s (csak a WXGA+), x300, x301, T400s is ilyennel van felszerelve, de hogy nem bíznám rá az életem, az is biztos. T400s-en látványos leginkább, mert ott a legnagyobb a felület, és olyan flexibilis, hogy szerintem ős TP tulajok el sem hinnék. -
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
igen, a fazon átszabott (máig vitatott ugye, hogy erre szükség volt-e), mondjuk a T400s-nek még jól is áll, mert az egy vadhajtás, a többi gépen én szívesebben látom a klasszikus verziót, de az új gépek már mind a T400s féle változatot kapják.
-
bwoay
nagyúr
yeah, meg is van:
Batteries with fuel gauge (laptops) should be calibrated by applying a deliberate full discharge once every 30 charges. Running the pack down in the equipment does this. If ignored, the fuel gauge will become increasingly less accurate and in some cases cut off the device prematurely.thx, m8
-
bwoay
nagyúr
az is valami

egyébként régóta foglalkozom újratölthető akksikkal, és korábban olvastam valahol, hogy a Li-Ion akksinak jót tesz időnként (félévente mondjuk) egy rendes lemerítés-teljes feltöltés.
tényleg a telepmérőt kalibrálom újra így? mert arra elvileg van külön menüpont. -
bwoay
nagyúr
tegnap "hozzájutottam" egy 56%-ban elhasznált Dell D630 akksihoz. Már bőszen jöttek a popup üzenetek, hogy megérett a cserére (ezt mondjuk nemigen értem, kb másfél órát bír így is). Nekiálltam kísérletezgetni, és 3-4 teljes merítés és teljes töltés után már csak 50%-os elhasználódottságot mutat. Még folytatom, meglátjuk, hogy lesz-e ennél jobb is. A lényeg, hogy egy Li-Ion akksit nemigen tud az ember annyira lemeríteni (normális használattal), hogy a cella feszültsége elérje a kritikusan alacsony értéket, aminél már károsodik az akkumulátor. Mikor a gép kikapcsol, az akkumulátorban levő kraft mennyisége még a vészes határérték felett van.
-
bwoay
nagyúr
én nem látom, hogy mobiloknál az üzemidő a kellő irányba változott volna. a szemlélet kétségkívül más, mint régen, de valahogy megint sikerült visszakanyarodni a naponta töltögethető telefonokhoz, mert a jó üzemidő valahol elsikkadt az úton a teljesítmény, szolgáltatások, kijelzőméret mögött. holott mi egy mobil eszköz legsarkalatosabb tulajdonsága, ha nem a mobilitás? hordozható konzol alatt sem PS2-t értünk, pedig könnyedén el lehet vinni egyik konnektortól a másikig.
egy notebook azzal, hogy képes egy töltéssel akár 10 órát is menni, szélesebb körű felhasználási lehetőséget nyújt. számodra nem hátrány az, ha nem használod ki, ugyanakkor nem nehéz elképzelni, hogy a többségnek ez előnyt jelent. és persze az sem mindegy, hogy ezt a 10 órát egy nagy és nehéz, vagy egy kicsi és könnyű akksival nyújtja.
vagy abba gondolj bele, mennyire természetes, hogy ha viszed a notebookot, akkor jön vele a töltő is. gondolom meg tudnád szokni, ha utóbbit nyugodt szívvel hagyhatnád otthon. -
bwoay
nagyúr
naja, de az is érthető, ha ők meg TV stílusút akarnak. a csúszka meg látványosan egyszerű megoldás, és ami azt illeti, szerintem zseniális ötlet. ettől függetlenül én is mindig az advanced beállításokat buzerálom. az mondjuk tényleg nehéz kétségbe vonni, hogy kb 5x annyi idő megnyitni és beállítani, mint a windows sajátját.
-
bwoay
nagyúr
válasz
rankesz
üzenetére
és mire kell a toolbox?
összeírtam amúgy, hogy én milyen drivereket raktam fel, ha érdekel (asszem olyan 7-8 kellett, XP alatt meg mondjuk a duplája). a brightness OSD-vel én is szivattam maga egy ideig, azt hittem, hogy az a hotkey driverben van (mint az összes többi), de aztán megoldódott nálam is a VGA meghajtóval. -
bwoay
nagyúr
válasz
rankesz
üzenetére
hát én nemigen hallok ventihangot, alig kapcsol be, ha igen, észrevétlenül. biztos az a gond, hogy nálad az erősebb proci csak úgy ontja magából a hőt

evone:
a turbo memory drivernek sok értelme amúgy sem lenne egy olyan gépben, amiben nincs ilyesmi.yoda:
a T400s-ben is 1.8-as a winyó (mármint ha az van benne), de hogy mennyivel lassabb egy SSD-nél (vagy ahogy a Telecomban okosan írják: SDD-nél), azt nem tudom, és nem is akarom megtudni
-
bwoay
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Nekem vadiúj W7-tel, 128-as Toshiba SSD-vel kb ugyanennyi idő a boot T400s-en. friss telepítés után kb 3-4 hw elemet nem ismer fel a W7. amíg azokhoz nem rakom fel a driver, addig kevesebb, mint 25 mp alatt bootol.
-
bwoay
nagyúr
jóvanna, gyarló vagyok, közösítsetek ki

-
bwoay
nagyúr
hmm, a T410s nemigen stimmel, ha összeveted azzal, amit még novemberben linkeltél. a kép szerint az új típus külsőre csak a feliratban tér el az elődtől, ugyanis a korábban kivesézett változások nyomát sem látni rajta (fedélzár hiánya, dupla Thinklight), még a touchpad mérete sem változott. Lehet, hogy fake fotó? Bár írja a jóember, hogy a T410s-hez nyúltak legkevésbé, mert az ugye már a mostani lineup előfutára volt. Akkor meg a régi képsorozat volt fake, majd kiderül.
-
bwoay
nagyúr
Már majdnem elkezdtem írni, hogy fogalmam sincs, ez az Edge mitől Thinkpad, hiszen megfosztották lényegében minden TP karaktertől, meg hogy én sokkal inkább valami premium szintű Ideapadként "marketingeltem" volna, és akkor kevésbé szúrná a szemem. Aztán úgy voltam vele, hogy még hátravan fél oldal a tesztből, azt még elolvasom, és utána megírom jól a frankót. Erre mit találok az írás legvégén:
"Overall I find it interesting that Lenovo added the Edge to the ThinkPad lineup. The only features it shares with the ThinkPad notebooks is the recognizable touchpad with pointing stick controls and the logo on the palmrest. If it was introduced as a new IdeaPad the keyboard change would have been better received and the chassis design would have been criticized less." -
bwoay
nagyúr
Van ilyen, hogy valakit rá lehet beszélni egy jó notebookra netbook vagy konzumer gép helyett? Ajnye, nekem eddig még nemigen sikerült. Sőt, egy cimborám pont tegnap hozta be a Pavilionját, hogy nem megy a wireless (mint kiderült: hw probléma), segítsek. Mondtam is neki: én már próbáltam segíteni, mikor a HP helyett egy féláras Latitude D620-at javasoltam, de okosabb voltál, és megvetted azt, aminek a szervizeltetéséhez sok sikert kívánok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
bwoay
nagyúr
válasz
ubbconfig
üzenetére
Már kezdtem azt hinni, hogy mondjuk Tételaljáról vagy Nagykarácsonyról írsz, erre látom az adatlapodon, hogy Bp
és hát a hirdetők túlnyomó többsége fővárosi, szóval annak jóval nagyobb az esélye, hogy az adott ajánlat elérhető közelségben lesz. Természetesen egyikünk sem akar rábeszélni használt notebookra, de talán az is használható információ a számodra, hogy közülünk sokan előbb vennének egy használt T61-et, mint bármilyen SL szériás Lenovot.Árplafon: te magad írtad, hogy hosszú távra tervezel, illetve, hogy még nem most aktuális a vásárlás. Ha mondjuk 10 rugó az árkülönbség egy SL400 és egy T400 között, akkor szerintem nincs az az ember, aki ne utóbbit javasolná, tehát amennyiben van rá lehetőség, feltétlenül érdemes ezt a többletet még ráfordítani. Így értettem a korábbi HSZ-t.
A 190e. Ft-os T400-at meg nem alternatívaként említettem, csupán példa volt arra, hogy milyen alacsony áron lehet beszerezni ezeket a gépeket. -
bwoay
nagyúr
válasz
ubbconfig
üzenetére
sok kísérletezést nem látok abban, hogy veszel egy garis T61-et, sőt, még vadiúj állapotút is kifoghatsz kis szerencsével, úgyhogy ennyiért T61-et kapsz jó állapotban. de ha ettől eltekintünk, akkor sem látom értelmét ebben az árkategóriában egy SL Thinkpad választásának T helyett, vagy legalábbis nem javaslom. pláne, mikor 180-ért már T400-at lehet kifogni (190-ért most is van vadiúj, 3 év garival). Ami pedig felettébb fura, hogy egy 14 és egy 15 collos gép között vacillálsz, a kettő fizikai méretei nyilván eltérnek, de azt csak te tudhatod, hogy neked a nagyobb kijelző, vagy a mobilabb méret nyom többet a latban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
):

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)