Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
norbyone
üzenetére
7200rpm. A tény felett nem szabad elsiklani, hogy nem csak a szekvenciális sebességet kell nézni. Az csak egy dolog. Rendszernek a kis fájlok olvasása a fontosabb. Sajnos ebben 7k2 hdd-k is elég gyengék, de klasszisokkal jobbak egy ezer éves kis kapacitású 5k4-esnél. Az se mellékes, a max sebességet a lemez a szélein tudja, befele haladva egyre lassul. Ha olcsón akarod megúszni egy toshiba 7k2-es 250-es HDD és jó napot. Ha van zseton akkor SSD.
Sata2-t tudja a lap, modBIOS még annyit csinál hogy engedélyezi a dual-IDA-t, ez amolyan gyári turbi mint i5-öknél. Illetve az egyik verziónál fel lehet cserélni az FN és ctrl gombot.szerk: És kb bármilyen wlant használhatsz mod után.
-
-
Chaser
legenda
A matricázásából. + ott a genuine szócska és nem lenne 15k eladása 99.9%-os értékeléssel ha valótlanokat állítana a hirdetéseiben. Már 1000 eladást is szép összehozni ilyen aránnyal.
Poo: Biztos ki lehet fogni, nekem azért többet érnek a gépeim hogy orosz rulettet játsszak velük. Az egy dolog hogy hamar tönkremehet, de hazavághatja a gépet is egy vacak ugy. Jobb esetben csak annyira béna utánzat hogy nem is lehet betenni a gépbe. Én inkább fizetek többet ha úgy adódik.
-
Chaser
legenda
Én például soha nem használok utángyártott akkut
Legtöbben originalként árulják az akkukat, amik többségükben mind ugy. verziók. Ha ott van a genuine szócska, azzal tisztában van az eladó, hogy nem tudja kidumálni. Kép alapján egyébként gyári. Nemrég innen vett valaki x200-ba akkut, neki bejött. -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére
Láttam 1x árult egy tag T61 panelt. Kérdem tán bedgölött a gép? Nem, a matt kijelzőt nem szereti, glossyra cserélte
Egy nem működő USB, egy defektes egérgomb - én gépemen is defektes egy bill gomb -, valamiért cserélt panel nem feltételezi nálam, hogy itt gebasz van. Meg kell nézni egyezik-e a gyári konfig azzal amivel van a gép, nagy baj nem lehet. De ilyen melegben mászkáljon újoncokhoz - elnézést tőlük, de sok zűrös van köztük - akinek két anyja van
Én bevállalnám simán ha helyben lenne. -
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére
Elméletig csak egy egér gomb bibis, annyiért kár lenne elbontani
Rákattantam az x200-akra, annyi jó ajánlat van...szerk: Tim82: Jogos. Anno én tán T400-nál kérdeztem nagy gond-e, esetleg utalhat-e lap hibára. Valaki azt mondta már x éve úgy használja egyik ismerőse. Valszeg valamivel kinyírta a portot. 50-ért dokkal, P8700 procival nem rossz az.
-
Chaser
legenda
válasz
Szabolcs78
üzenetére
Sajnos asztalik terén is elég válogatósak voltak a lapok ram terén DDR-nél, mobil gépeknél még rosszabb is volt a helyzet. Én T42-ben 2x512MNB-ot használtam, az ment.
-
Chaser
legenda
válasz
Szabolcs78
üzenetére
Lehet limites a chipset, vagy pedig 2oldalas amit a chipset nem díjaz.
-
Chaser
legenda
Hogy mit láttam ma
Használt pc boltban T400. Ati verzió, nagy felbontás, wwan ready - modem nem tudom van-e benne, P8400, FPR, kamerát nem láttam. Bill német, elég fényes, pad is, zsanér lötyög rendesen, akkuról fogalmam nincs, nem volt fenn semmilyen sw, de 60k-t kérnek érte, még végén lehet megveszem. -
Chaser
legenda
Te magad mondtad, munkahelyen szemlélted a T410-et, így honnan tudod milyen halk?
Volt már itt szó T410-ekről, nem dicsérte senki agyon a hangját, T400-akkal ellentétben. Még T510-ét sem, amiben könnyebb a hűtés. Nem rossz azt mondták, de nem is T500 szint. Passzív működést ugye nehéz überelni. Innentől meg ki-ki tudja hol akarja használni a gépet és mi fontos/nem fontos neki. -
Chaser
legenda
Ne keverd már a szezont a fazonnal
A kérdés az volt, 100k körül milyen gépet. T400/T410. Azok előnyeivel, hátrányaival. Ennek kapcsán jött szóba, hogy T400 akár passzív is lehet. Az hogy engem mi zavar, mi nem zavar az más kérdés. Engem gépválasztásnál kifejezetten a hűtés hangja és a kijelző minősége érdekel, többi egyéb másodlagos. Másnak meg lehet ezek nem fontosak.
Nem tudom, Z61p-ben milyen vga van. Az én nv-s T61-em sokszor passzívan megy net alatt, játék alat persze nem. Vagy alapjáraton minimális hanggal. Jelenleg cpu alulfesz sincs mert új HDD került bele eladás miatt. És ugye ezt még lehetne javítani 45nm-es cpu-val. T60 is tud néma lenni, de nem ennyi ideig és nem ilyen cpu órajelekkel mint a T61. Sajnos a fizikát még egy T60 se tudja felülszárnyalni
. Ámbátor, bele lehet hackelni T500 ventit, talán T61-be is. -
-
Chaser
legenda
Hát lehet meglepődnél mennyi hangja van a T61-nek. És nem is 45nm-es cpu van benne, hanem 65nm-es gyári. T60 már zizisebb, de ha nem defektes benne a venti azért elviselhető. Viszont mindkettő nagyon messze van egy passzív, vagy egy alapjáratos T400/T500 géptől. Itt a lényeg csak annyi, hogy azok tudnak full asszívan is menni környezeti hőtől függően, de alapjáraton se hallod a hangjukat. T61-nél speciel HDD sokkal hangosabb mint a venti net alatt.
-
Chaser
legenda
Bepipálos a setfsb-t és menni fog. De save-t csak akkor nyomj ha biztos jó.
Tim82: Melóhelyen én se hallottam volna, de itthon azért tudok különbséget tenni. És mivel én itthon használom a gépet, nekem fontos a hang. Nyilván aki otthon nem használja annak lényegtelen, de annak meg úgyis cég veszi a gépet újan - ideális esetben -.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar
üzenetére
Volt nála IPS x230 is 215k-ért?

xcds:Ezt nem tudom.
RazorGTR1: Hát jól bekonfigolta
Használj inkább throttlestop-ot, sokkal emberbarátibb mint az rmclock. Sémát max perpormancere állítod winben, utána tesz a dolgát amit beállítottál. Nincsenek preferált értékek, ez adott cpu függő. Egy P8400 valszeg kényelmsen elmegy max órajelen 1V-on is, ideálisabb esetben az ennél a verzióknál adható legkisebb 0.85V-on is, ezt ki kell tapasztalni. Ha beállítasz egy órajelet akkor prime 95, mellette menjen böngésző, chrome kifejezetten érzékeny rá ha instabil az órajel. A TS-ben addig ne nyomd meg a "save" gombot, amíg nem tesztelted le az órajelet. Egyébként reinstall nem szokott kelleni, ha nagyon béna értéke ment valaki csökkentett mód és le kell törölni a sw-t. -
Chaser
legenda
Akkor az T410i? Nem volt zajos és full néma közt azért van különbség
Még a kis sz@ros x200 is el tud menni passzívan okosba'. Nem elhalálozni kéne a T410-eknek, hanem valszeg sokkal kevesebb került belőle itt forgalomba. Majd alfa 1x csak elkezdi forgalmazni, lassan-lassan azért csereérett lesz az is nagyobb cégeknél
sutszi: Senki, Core i-től kezdve nincs management sw. Még asztali lapoknál is elég szépen megnyirbálták az alulfeszelés lehetőségét.
-
Chaser
legenda
Na jó, egy alap P8400 - SL9600-nál meg pláne- meg egy egy erősebb i5 között biztos van különbség. De egy i3 meg Pl8700, T9400 vagy erősebb között már valszeg i3 vérezne el. Szóval ez adott hw függő. Pl 16GB ramot T410 chipset se kezel. Nem az átjárhatóságot mondtam wwan terén, de T400-ba egész emberi áron van az is. Billzet T410-ben biztos más. Optimus hiányát se vetem senki szemére, csak tény hogy T400/500 ban a diszkrét vga lekapcsolható.
Nekem egyébként úgy rémlik, az only intel verziót se dicsérték úgy hang terén mint T400-akat. Pedig az újabb hw elvileg kevesebbet fogyaszt. -
Chaser
legenda
Dokkolóra gondoltam elsősorban, magyar billre, wwan karira - ha jól tudom T410-be már más fajta kell -. Táp az ha minden igaz a legújabb TP-hez is jó, DVD meg minden utána jövőhöz amiben 9.5mm-es van. Ha jól tudom az nv-s verzióban csak az nv tud menni, igp-re nem lehet váltani, ez se túl szimpatikus.
Persze mindenki azt vesz amit akar, de igazából semmi extra nem történt a T410-ben platformváltáson kívül. Volt nekem is, 1280-as, azt a pocsék képernyőt leszámítva jó kis gép. 1440-essel azért más lehet, T61 1680-asa is elég korrekt ha elfeledem hogy létezik IPS
-
Chaser
legenda
Én kérek elnézést
T510 16:9, ebből gondoltam T400 is. Többi viszont klappol, nem jobb választás mint egy T400, sőt..erősebb c2d proci simán hoz egy i3 szintet, vagy jobb is. Ráadásul managelhető, ellentétben a core i-vel. Meg kiegészítők is olcsón vannak hozzá. A gma4500 meg nem döglődős fajta. -
Chaser
legenda
válasz
Bdanyy
üzenetére
T410 már 16:9, esetleg 1600x900-as van belőle. Nem hinném hogy cpu-t leszámítva ér felárat. Hűtés pl nem ajnározták, míg T400 kvázi passzív ha valaki ét hozzá. Ott már a tapipad is asszem "rücskös". Nem kell feltétlen kihasználni azt a 100k-t, de abba kényelmesen belefér egy jó gép, SSD, dokkoló, wwan kari is filléres' bele.
Mondjuk én még T410-et nem láttam garival, SSD-vel 100-ért. -
Chaser
legenda
válasz
parkasz
üzenetére
De lehet. Skyline v skyline27 volt a neve ha jól emlékszem. Egy darabnál nem valószínű hogy megfogják, vám nincs, tréfa 27%.
soldi3r: 25-ért találtam, de a glossyt.
RazorGTR1: 90 v 65W-os. 20V stimmel. Inteleshez sztem 65-öset adtak, atishoz meg 90-eset, de végül is mindegy. Megy egy pm, hátha

-
Chaser
legenda
válasz
Francia91
üzenetére
Tényleg nem rossz hw-től függően, viszont ilyen win élményindexet ne mutogass, akkora kalap sz@r ami a világon nincs
Volt hogy két uo. gépnél amiben csak a ramok gyártója különbözött, egyik amnál kevesebbet adott
meg egy amúgyis egy semmit érő valami. Ez is, hogy 6,3-at ad egy mobil 3650-re
8 a max vagy 9? Ha az 6,3, egy HD 7970 100 pont? Jah hogy 8 v 9 a max..bocs
-
Chaser
legenda
Erről a T60 ventirpl vélemény? Eladónak jó az értékelése, FRU is van, még a ventin is ha jól látom. De ennyiért?
-
Chaser
legenda
Mennyi x200, x200s, meg még tab is van fenn aprón. ) 1xre nem is emlékszem ilyen kánaánra

-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia
üzenetére
VT v multicore, mert nem mindegy. Érdemes lenne másik gépben megnézni azt a cpu-t.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia
üzenetére
Két magosként működik, a VT az egy fícsőr'. Igazság szerint annak is illene mennie.
szerk: Francia91: Mondtam, hogy nem az AHCI a lényeg, samunál biztos nem. Mivel az SSD tudja a trimet, driver gondod lesz.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia
üzenetére
Igen, csak egyféleképpen megy bele, "bolond biztos". Nekem nem rémlik, hogy BIOS-t frissítettem volna. 2011-es meg 100% jó. Rev mizériáról nem tudok, T60p-m nem volt. T60 igen, ezer éves BIOS-szal is kezeltek a T7xxx cpu-kat.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A thinkvantage hw ellenőrzőt lefuttattad? Nem szentírás ahogy elnéztem, de vga-t szépen teszteli.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91
üzenetére
Nem tudom melyik hogy bírja. Minden gép úgy távozik tőlem ahogy megkaptam
T500-ból fullos zsanérosom volt, T60-ból meg sok verzió.audi100td: Én is abban a hitben voltam kb fél évvel ezelőttig.
soldi3r: Nem gc, trim. OCZ-vel nem foglalkozom, nem tudom náluk mi kell a boldogsághoz. Samu 840-em van, még a samu sw sincs fenn - lusta voltam
- . Compatibility mód és megy a trim. Miről csináljak screent? -
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
De működik a a trim AHCI nélkül is
Nálam is úgy van. Én is azt hittem hogy nem, SSD topikban mondta valaki, kipróbáltam azóta úgy van.szerk: dying_star: Nem valószínű vram halál, 1080p film szépen eszi a ramot. Ha mpchc-ben minden effektet bekapcsolsz 256MB nem is elég hozzá.
-
Chaser
legenda
De mi van ha nem altatom?
SSD-ről ha megvolt nyitva 10 ablak és restart után indítom a chome-ot szinte egyből feláll a böngésző a betöltött oldalakkal. Itt jön ki, hogy a kis fájlokhoz az SSD mennyivel gyorsabban hozzáfér mint a HDD. Van amikor torrent is SSD-re megy, letöltés sajnos nem gyorsabb, de legalább nincs hangja
Engem se érdekel mit mondanak erről, olyan mértékben nem töltök hogy meghalna, ha meg meghal megy gariba, nem olvastam a manualban hogy torrent tilos
-
Chaser
legenda
Én nem tapasztaltam hogy nem lenne küönbség. Sok progit indítok, böngésző is sokkal gyorsabb, nem is tettem át a böngésző cache-t hdd-re, hadd kopjon csak, pont azért van. HDD-n pl egy nagyobb előzménysorozat törlése böngészőből homokórás, SSD-n néhány pillanat, max másodperc. Ilyen kis apróságok.
Arról nem beszélve, hogy a HDD "zaja" engem már kezd kikészíteni, esetek nagy többségében csak szépen csendben készenlétben ül az ultrabayben. -
Chaser
legenda
Erős, mihez képest. Olyan hatalmas különbséget nem éreznél egy T2400-ez képest. Ha már t7600-od és konvertálgatsz akkor igen. De ha rám hallgatsz nem cpu-t cserélsz, hanem veszel egy SSD-t. Gondolom T60-on nem videot akarsz vágni vagy hasonló cpu igényes dolgot csinálni. Kis T2400 is elég FHD 1080p mkv lejátszásához coreAVC-vel. Netezni is elég, sok ramot se tudsz a gépbe rakni, 3GB a limit. Én már végigjártam a cpu lépcsőket, sokkal inkább egy T2400+SSD, mint T7600+HDD. Persze ha erős cpu és SSD is van az a legjobb, kérdés mire/minek. Következő körben a ram limitál erősebb hw-t kívánó dolgoknál aztán meg a vga.
szerk: Arlekim: T61, T400, T500
T61-ekből olyat, aminek a gyártása 2008 jül. utáni. -
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar
üzenetére
Csak a 14-es wide verzióé. 15.4-esé már nem jó bele, és a 4:3-as T61-é sem.
A 15.4-es T61 akkuja viszont jó az összes T60-ba és T500/R500-ba is. És a 14-es 4:3 T61-be is.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére
Csak ne 1280-ast nézz, vagy ha olyan kalkulálj bele panel cserét, azok nagyon hitványak. Nem jrtad magyar billes, földi jó alatt se tudom mit értesz. Azt is számítsd bele, hogy T400-ba akkut is nehezebb akasztani mint T500-ba. Meg ha jól tudom ott csak kinyúlós verzió van, vagy talán a 4 cellás nem olyan.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Te kérdezted van-e. Van

-
Chaser
legenda
válasz
subidu
üzenetére
Neked nincs, másnak van. Ez ilyen egyszerű. Ha pl fényképet nézegetsz a gépen, nem hátrányos ám 1600x900, vagy FHD sem. Ekkora méreten még azért elmegy a HD. Nagyobb felbontáson egyszerűen szebbek a képek, videok, van akinek meg munka miatt se elég HD, élmény officeban is dolgozni HD felbontáson pl.
szerk: Nem is mondta senki, hogy neked mást kell venni ha megfelel

szerk: dying_star: A MB retina ilyen, 15.4" 16:10, de azt hiszem ez az egyedüli gép már ilyen képaránnyal. De legalább ők visszahozták, nem lenne baj ha trend lenne megint, de nem valószínű.
-
Chaser
legenda
Nem akkori viszonylatban mondtam, hanem használhatóság szempontjából. Egy kicsit megelőzte a korát

audi100td: Ezt jó tudni

scarbantia: Az 1600-as verziót még csak képeken láttam, de volt már más is aki panaszkodott rá, hogy nem hozza az 1400-as panel szintjét teljesen. Feketében az IPS soha nem volt teljesen jó, PVA meg annál jobb. Nekem is a T61-emnek felettébb jó a feketéje TN ellenére, az meglepett. Szerencsémre az említett "hibák" az én T60-amnál nincsenek. Fekete az nem fekete teljesen, de ez az IPS-sel jár. Igazi feketét talán az x61t-ben láttam, de hogy abban IPS v AFFS panel volt-e nem tudom. Meg persze a fu-ji P19-2-nél, abban SPVA samsung panel volt.
-
Chaser
legenda
Igen, attól függően épp milyen panelt kapnak?
Vagy azokban tán egy fajta panel van csak? r50p korában a hw nem volt még az igazi, az tény. Ez is közrejátszott abban, hogy nem lett annyira sikersztori.
Cserélhető fejes ez is, a kábel fix ami a gépbe megy. Kialakítása is ugyanaz mint a normálnak, csak nagyobb maga a töltő.
Ilyenek voltak nekem, most egy ilyen van. Küllemre az, csak méretre nagyobb és fix a gép kábelje.audi100td: Kifejezetten jónak számít, az remek. Csak IPS is van már jó ideje 15.6"-ban. 12.5" kategóriát már hagyjuk, amikor asusnál már fene tudja mennyi ideje elérhető a FHD ekkora mértben is IPS panellel. Tán belehalnának, ha csak opcionálisan is elérhető lenne. Vagy legalább HD+ verzióban, bár olyan panel valszeg nincs ekkora méretben IPS. De legalább van két madár amiknél már nem a HD az úr, hátha jövőre már több gépükben is lesz IPS meg nagyobb felbontás.
Jó mondjuk engem nem érint, az itthoni garis hozzáállásuk miatt nálam kizárt 150k-nál drágább lenovo
-
Chaser
legenda
válasz
Borote
üzenetére
Szuper, visszavonva. Nagyfelbontású subgépeknél - tableteknél?- a lenovo 2013-ra felzárkózott, ez is valami.
Tim82: Tablet nem, de "nagy" gépeknél volt lehetőség.
Valaki találkozott már olyan 90W slim töltővel, aminél a gép csatlakozós kábel forrasztott és nagyobb a töltő mint a "normál" slimnél? Vettem egyet, de azt hittem ebből csak egy fajta létezik.
-
Chaser
legenda
Igen, az utolsó nagyfelbontású tablet. 4:3-as. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de talán-talán az IBM-nek még volt akkora kihatása a piacra, hogy a "kedvükért" voltak notesz IPS panelek is. Lenovo meg vagy tett rá, vagy nem láttak benne akkora piacot. Ugyanakkor az rendkívül szomorú, hogy egy ideje újra szivárognak az IPS kijelzők, csak lenovo gépekben nincsenek érdekes mód..se üzleti szférában, se konzumer gamer gépeknél. Érdekes. Ez mindkét réteg az aki meg tudná fizetni az egyébként nem is olyan nagy felárat az IPS-ért és gondolom lenovo arra még rátehetne egy lapáttal, de nem.
-
Chaser
legenda
Én 16:10-zel is beérném
Nekem az talán még jobb is mint a 4:3. Igaz, apple retina 15.4-es, csak az ára is elég nagyfelbontású
szerk: audi100td: IBM időkben volt IPS tableteken kívül is, mióta IBM nincs, a flexview IPS kifejezés sincs lenovonál. És nem azért, mert nem lenne rá igény, vagy mert olyan kurta drága lenne az IPS panel, hanem mert zsákok. x61t 1400x1050-en. Tabletből meg nyilván az volt az utolsó nagy felbontású. Minek is az, tiszta hülyeség.
-
Chaser
legenda
válasz
Integra
üzenetére
Dehogy dől, nincs rá igény
acernek már 15.6 FHD IPS gépe is van és az ára sem vészes ahhoz képet, 220k körül. FHD IPS 12-13+-on is van már jó ideje asus zen-ekben pl. Ott van rá igény...amióta az IBM kiugrott, érdekes mód azóta silányult le a kijelzők minősége, az ő idejükben még biztos volt rá igény... -
Chaser
legenda
T60 IPS 1400x1050 vs T61 TN 1680x1050, igazából pasztel színekben vérzik el nagyon a TN. Gyakorlatban azért elviselhető kategória még ez a fajta. Mindkettő LGP gyártmány. Érdekes, bár a T61 is matt, de sokkal fényesebb a felülete, talán ezért is jobbak a színek valamivel "élőben". Meg emiatt nehéz fotozni

Többi kép itt megnézhető.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia
üzenetére
Chrome mellett biztos működik. Sztem a jelszót tárolja a lenovo sw és ahhoz kéri az azonosítást, úgy enged be.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
FRU-kat kéne összavadászni. 14-esből ha jól rémlik csak 4:3 T61p volt, a 15-ös meg 16:10-es, alaplapjuk nem egyezik meg akkor. Hűtés ettől még éppen egyezhetne.
szerk: soldi3r: Én már le se futtatom azt az izét. Se T60-nál, se inteles vagy nv-s T61-eknél nem talált semmi hiányzó drivert. Pedig valamikor régen még be tudtam driverezni vele a T60-at.
-
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB vízhűtés gyári dobozában garanciával!
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
IDA nálam ment mod nélkül is, dual-IDA mod után.
lefényképezem amint tudom, lehetőség szerint tényleg olyat kérjek amilyen kell.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Volt már itt szó T410-ekről, nem dicsérte senki agyon a hangját, T400-akkal ellentétben. Még T510-ét sem, amiben könnyebb a hűtés. Nem rossz azt mondták, de nem is T500 szint. Passzív működést ugye nehéz überelni. Innentől meg ki-ki tudja hol akarja használni a gépet és mi fontos/nem fontos neki.

T510 16:9, ebből gondoltam T400 is. Többi viszont klappol, nem jobb választás mint egy T400, sőt..erősebb c2d proci simán hoz egy i3 szintet, vagy jobb is. Ráadásul managelhető, ellentétben a core i-vel. Meg kiegészítők is olcsón vannak hozzá. A gma4500 meg nem döglődős fajta.

8 a max vagy 9? Ha az 6,3, egy HD 7970 100 pont? Jah hogy 8 v 9 a max..bocs