Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habsteve
tag
Itt egy mokkolt MiFit 3.4.1 fw nélkül oroszoktol, ebben be lehet állítani a hivonev kijelzest: https://drive.google.com/file/d/1XX7rGz-uISzpjBx33Jy72j2Lgl3kAoxH/view?usp=drivesdk
Bocs, telorol vok, MOD beagyazhatna
-
rakloo
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Bátyám most szerzett be egy ilyen készüléket, amivel eddig meglepően minden rendben megy, viszont van egy probléma, amin nem jutunk tovább.
Mikor bejövő hívás van, nem ír ki se nevet , semmi hasonlót, csak hogy hívás van.
Ezután megtekintve viszont kiírja a nevet, de ennyi.
Be lehetne valahogy állítani,hogy hívásnál kiírja a hívó fél nevét?
Logikusan azért lett megvásárolva az óra,hogy ha kéretlen hívás lenne, csak a csuklóra pillantva lássa ezt, majd egy gombnyomással némítsa a hívást.
Segítségeteket előre is köszönjük! -
porkiy
aktív tag
válasz
Marchocius #4394 üzenetére
Köszönöm. Akkor én is unpair-pair-ozni fogok.....
-
gombi175
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja használom az órát és azt vettem észre, hogy a sebesség mérése nem túl pontos. Sétához, futáshoz jó lehet, de bringázásnál köze sincs a valósághoz, mert lassan reagál a változásokra.
Lehet valahol állítani az érzékenységén, vagy ez a kütyü csak ennyit tud?Köszi, Péter
-
Marchocius
tag
A Mi Fit-nél minden esetben le kell választani és újra párosítani ha eszközt váltasz, én hetente kétszer a Mi Band 1S-vel és a Bip el eljátszom. Írtam az Amazfit ügyfélszolgálatnak és azt válaszolták, hogy tudnak róla, de ez normális, köszönik a visszajelzést. Remélem egy frissítésbe beleteszik, hogy kezelhessen két eszközt is egyszerre és lehessen elsődlegest választani.
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, hátha van valakinek ötlete: Bipet használok Notify & fitness Proval, de most kipróbáltam a Mi band 3-at Mi fittel. A problémám az, hogy a Bip nem szinkronizál a Notify-jal mert érzékeli a teló, hogy a Mi fitnél nincs beüzemelve az óra, de ahhoz, h párosítani tudjam, el kéne távolítani a Mi bandot. Szóval a kérdés, hogy esetleg a Notify-on kívül van olyan alkalmazás, ami rendesen megy Mi fit nélkül? Vagy minden egyes alkalommal le kell szedni a Bandot és felrakni a Bipet a Mi fitben? Remélem jól leírtam a dolgot...
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #4390 üzenetére
Megoldottam!
A MiFit -ben tiltottam a hívásjelzést, míg Notify & Fitness értesítéseknél beállítottam a név kijelzését. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
kissady #4389 üzenetére
Végül megvettem ezt a verziót is. 650 nem sok érte...
Azonban a hívó nevét nem jeleníti meg, csak ahogy már más is leírta angolra átállítottam a telefont, és előjött a mifitben az opció, de visszaállítottam a nyelvet, így majd keresek más megoldást, hátha sikerül. Elenite a Mi Band sem jelezte, aztán idővel megoldódott az is. -
kissady
tag
válasz
AMDaZERG_1 #4388 üzenetére
Igen. Írtam én is a srácnak, nekem e-mail problémám volt, mivel a céges e-mailen voltam bejelentkezve, amikor megrendeltem, most meg a sajátommal szerettem volna használni, azt írta vissza: VEGYEM MEG ERRE IS!!! Amúgy jó program, de inkább a Mi Bandage progit vettem meg hozzá, az is elegendő volt a Bip-hez.
-
AMDaZERG_1
senior tag
Sziasztok! Mai naptól én is BIP tulaj lettem.
Eddig MiBand2 volt a karomon, amihez a Notify & Fittnesst megvásároltam. Ahogy nézem az nem jó az órához, így felraktam az Amazfit verzióját, ami így már nem regisztrált. Gondolom nincs választás, azt is regisztrálni kell, igaz?Amúgy az óra eddig tetszik
-
Casillero
tag
Sziasztok!
Beszereztem én is egy ilyen kütyüt. Tegnap én is úgy jártam, hogy kilépett a fiókból a MiFit.. Utána nem tudtam belépni. Az órát újraindítottam és nekem is eltűnt róla minden. A watchface is. Remélem ez nem lesz rendszeres. Ahogy olvasom a topicot, mostanra elérte a használhatóságot az app és az óra is. Nekem a MiFit nem küldi rendesen az értesítéseket. Se telefonszám, se üzenetszöveg. Minden hozzáférés engedélyezve van pedig. A Gadgetbridge-el kiegészítve jól jelzi az értesítéseket. -
DaDa
senior tag
Az érdekes, hogy ha kikapcsolom az órát és újra indítom akkor eltűnnek a tárolt értesítések. Ezek szerint az újra indítás egy mini reset is. Bár a memóriában simán megtarthatná őket.
-
Valami van a mifittel?
Ki jelentkeztem, csináltam a telefonon egy gyári vissza allitast, utána letoltottem, és nem tudok bejelentkezni. -
himpulator
tag
Sziasztok! Beszereztem egy Bip-et a Miband 2 helyett. A Miband 2 ön működött a 30 percenkénti pulzusmérés, azonban a Bipen sehogy sem tudom beállítani. Tudna valaki segíteni? Próbáltam Mifitben az auto mérést (nem mért) Bandageon a offline-online mérést egyben és külön külön(ekkor 1-2 percenként mér egyszer auto másodjára érintést mutat). A Bandageot újratettem, de ugyan ez. Mi lehet a gond? Vagy mi a helyes beállítás? A segítségeteket elöre is köszönöm!
-
somez
tag
Sziasztok!
Apósomnak vennék egy Bipet és mivel nem tud angolul, ezért feltenném neki a magyarítást. Remélhetően nem brickelném az órát, de az probléma lehet szerintetek, hogy esetleg lefrissül neki az FW és visszaáll angolra? Vagy simán lehet frissíteni és megmarad a magyar nyelv?
Köszönöm.
-
válasz
Petyka3 #4375 üzenetére
Nekem az tetszik benne így egy hét használat után, hogy nem kell mindig a telefonért nyúlni, ha történik valami, mert látom az értesítést. Persze a rendes órámat nem akarom lerakni, szóval az maradt a bal kézen, ez meg mindig a jobb kezemen van.
Illetve én elsősorban futáshoz vettem, ahhoz tökéletes és nem kell a telefont magammal cipelni, ami nagy könnyebbség.
Aki tudja, hogy mire és miért veszi, annak ajándék ennyi pénzért, de csodákat ne várjunk el tőle. -
Petyka3
aktív tag
válasz
merqree #4370 üzenetére
Valami ilyesmi bajom volt vele nekem is. Mondjuk a mobil mindig nálam van, akkor minek az óra? Az értesítések tetszettek, az tényleg jó volt, de méretre és a kijelző minősége is egy gyerek órára hajazott. Én amúgy egy hét alatt rájöttem, hogy nekem ez nem kell. Gondolkodtam indokokon, hogy ugyan miért tartsam meg, de nagyon nem találtam, ha még alapból trackelte volna, hogy merre megyek akkor azt mondom oké, de az MiFit app edzésprogramját elindítom a telefonon, ugyanott tartottam, mert ugye az órán ugyanez volt a metódus. Stratoson gondolkodtam, de azt meg túlárazottnak tűnik. Az ötlet jó, de az árak egyenlőre a földtől elrugaszkodnak tűnnek, ezért inkább kivárok.
-
wlandroid
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy a Bip a Messenger üzeneteket milyen módon jelzi? Olyan okosórát/karperecet keresek, ami a hosszabb üzeneteket is végig kiírja, és magától tovább is görgeti, nem pedig levágja a végét. Ha ezt tudja, már veszem is -
merqree
őstag
Két hónap alatt nem tudtam megszokni az órát, le is csengett nálam a varázsa, eladom.
További jó mókát Nektek, sziasztok!
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy ilyen kütyü beszerzésén. Mi Band 2-t váltana. Az EUStock-ról rendelhető termék nemzetközi verziós? Vagy EU verzió? Mert nincs feltüntetve az oldalukon.
Előre is köszönöm a választ!
Üdv.
-
Bunkti
újonc
Tegnap érkezett meg az órám. Mindent beállítottam rajta, de mégsem jelez, ha sms-t viber vagy facebook üzentetet kapok. (minden be van állítva a Mi Fit-en4) Van valami ötleted? Köszönöm!
-
HGTimber
tag
Nekem is ugyan ez volt a problémám, valószínű, hogy nem a gyári/Play-es Mi Fittel frissítettél FW-t, hanem a Notify & Fitness-szel.
A megoldás egyszerű:
1. Töltsd le PC-n a legújabb Mi Fit apk-t.
2. PC-n nevezd át pl. .zip.re, így beletudsz menni és ki tudod szedni belőle az amazfit/assets mappából a Mili_chaohu.fw, Mili_chaohu.res, Mili_chaohu.gps fájlokat egy tetszőleges mappába.
3. Ezeket felmásolod a telóra.
4. Telepíted a telefonra a Gadgetbridge-t - csatlakoztatod az órát.
5. Telefonon pl. a Total Commanderrel megnyitod a Mili_chaohu.res-t és a Gadgetbridge-vel elkezdi update-elni. -
Marchocius
tag
válasz
cheerokko06t #4357 üzenetére
Lehet ez lesz a megoldás nálam is
-
porkiy
aktív tag
-
cheerokko06t
csendes tag
válasz
Marchocius #4326 üzenetére
Én is így használom. A face újra beállítása a legkevésbé macerás. A font megmarad. Külön fiókkal nincs értelme, app klónozás szintén hülyeség, mert pont az a lényeg, hogy egy profil alatt mérje a mozgásod. Eleinte én is más megoldást kerestem, de oda vissza 1 perc az egész. És legalább ilyenkor mindig más face van beállítva, fő a változatosság. 🙂
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok. Jó pár hét után újra elkezdtem használni az órát, Notify & fitness-szel megy, 10:30 óta először 10, majd most 5 percenkét bekapcsol az ébnresztő annak ellenére, hogy sehol nincs beállítva, mi lehet a gond?
-
Gloob
addikt
válasz
Marchocius #4346 üzenetére
És akkor az nem megoldás, hogy a mérleget, a Band-et kezeli a MiFit, az órát meg az Amaztools? Akkor nem kell cserénél állandóan leválasztani. Vagy nem neked van ilyen gondod? Lehet, hogy már keverem, akkor bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest