- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
2900 - 2801
14562 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:07 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
-
thotib
csendes tag
-
Sgr_A
addikt
-
r0by
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
-
gyemipapa
senior tag
-
Upo
addikt
-
Sgr_A
addikt
-
Upo
addikt
A MiFitTcxExport mod tudja menteni az aktivitást tcx-ben, megosztás gomb, utána cancel, erre bejön a mentés ablak. A tcx-et tudod importálni endomondoba, sajnos a droidos app nem tudja (legalábbis nem találtam, az új felületet még szokni kell), de böngészőből pár kattintás. Én is így használom.
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
Sgr_A
addikt
-
bexinho23
őstag
-
szebe
addikt
1. Szerintem nem bumszli, előtte egy 37 mm-es Seiko-m volt, ahhoz képest csak a formája volt furcsa pár napig.
2. Elég vékony, kb mint a Band2 szíjjal.
3. 30+ nap
4. Saját tapasztalat alapján horizontálisan oké, vertikálisan leves.
5. Igen (de felesleges)
6. Ha jól olvastam, valamelyik külsős appal ki lehet szedni a gpx-et, de én almával használam, ilyesmi nálam nem adott.
7. Droidosok azt írják, igen.
8. Nem
9. Ha az ékezetes karaktereket felrakod rá, akkor teljes mértékben.
10. Szerintem csak gyárival, bár én nem használom ezt a funkciót.
11. Nem egy világbajnok felbontás, de megfelelő watchface segítségével maximálisan testreszabható. Transzflektív LCD (minél erősebb a fény, annál jobban látod)
12. Eustock-on(?) 20k, esetleg vársz/kifogsz egy akciót valamelyik külföli oldalon, imádkozol hogy ne fogják meg a vámon, és akkor 15k környékére is beférsz. 3-4 hét szállítási idő mellett.+1 MiBand2 után szvsz megéri. Sima Band esetén fontolnám meg, mert én amellett hordtam órát is.
-
Upo
addikt
Tudom, tudom, 1-2 nap sok idő amit vissza kellene nézni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#2808, #2787-ben mentés. -
Graphics
Jómunkásember
-
r0by
addikt
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok egy ilyen órán. Mégpedig egy MiBand 2-t cserélnék le. Szeretnék segítséget kérni tőletek. 176cm/76kg, férfi vagyok, nincs vastag csuklóm...
1. Mennyire lenne bumszli a kezemen? Mérete kb. az apple watch-ével megegyezik? (azt fel tudom próbálni)
2. Mennyire vékony?
3. Napi használat (aktivitás mérés) mellett mennyi a valós üzemideje?
4. GPS mennyire pontos?
5. Kikapcsolható?
6. Hetente több alkalommal használom az Endomondo sport applikációt kerékpározáshoz. Valami úton módon szinkronizálható a telefonnal az órán (GPS-szel és aktivitásmérővel) mért adatok?
7. MiBandage app-pal teljesértékűen használható? (fizetőssel)
8. Telefonos zenelejátszást irányíthatok róla?
9. Messenger és más app üzeneteit teljes értékűen el tudom olvasni?
10. Időjárás jelentés csak gyári appal vagy akár külső (időkép) programmal is működik?
11. KIjelzője mennyire szép-csúnya? Mennyire szürke? Gondolom nem oled.
12. Hol érdemes vásárolni? 23-27e között van az ára Mo-on. Érdemes inkább itt beszerezni, vagy van külföldi link, ahol esetleg EU szállításra is van lehetőség (magyar vámolást elkerülve)?+1: Érdemes MiBand2-től váltanom? Ad annyi pluszt?
-
nyzoli72
csendes tag
Nálam a gps tökéletesen mutatja az utat amit bringával megtettem, a mifitben teljesen pontosan rátette a térképre és az olyan kis kitérők is ott voltak amit csak pár méterre tettem oda vissza. A sebességet nem tudom, mennyire pontosan mérte mivel nincs más eszköz erre, de úgy érzetre azzal sem lehetett nagy gond. Pulzust nem nézek, de persze be van állítva és visszanézve nagyjából akkor mutat magasabb értékeket egy napban amikor munka miatt kicsit mozgalmasabb időszak volt. Szóval én teljesen meg vagyok elégedve vele, főleg ennyiért!!!
-
Graphics
Jómunkásember
Én is beszereztem Eustockról egy Bip-et.
Kérdésem, hogy milyen Android verzió és BT kell hozzá, mert a témaösszefoglalóban hirtelen nem találtam?
-
hodostamas
addikt
-
Upo
addikt
Esetleg próbáld meg a másik csuklódon. Én bal kézen hordom az órát, de futáshoz átrakom jobbra, mert a balon összevissza mér, a jobbon meg meglepően pontos.
Sebesség méréshez nincs a bringán km óra? Ezerpárszázért lehet kapni aldi/lidl/társaiban ami jó tudású, és a mm pontosan beállított kerék kerület esetén nem igazán tudsz annál pontosabb műszaki eszközt sebesség mérésre. Az a kormányon mindig előtted van, meg se kell mozdítani a kezed. Az óra gps-e gondolom valami olcsó 1Hz-es darab, annak mindig lesz késleltetése. -
Upo
addikt
-
thornadoj
aktív tag
Egy ismerősömnek van egy samsung gear2-je, és az elmondása alapján régen mérte neki is a sebességet, amig egy frissítéssel ki nem vették. gondolom nem véletlenül. viszont nekem a gps tökéletesen látta a kisebb irányváltásokat (megfordulást bringával). a pulzus nekem álló helyzetben mindig pontos volt, viszont mozgás közben tud érdekeseket mutatni...
-
gyemipapa
senior tag
-
malna88
tag
Én reméltem hogy biciklizés közben meg tudom nézni az egyes szakaszokon mennyire hajtottam meg magam. De se megközelítő pulzus, se megbízható sebesség...
Rendes MiFit szinkronizálásra láttok esélyt? Újraindítottam már mindent, az nem segített, szoftverfrissítéssel szoktak megoldani ilyen problémákat, vagy ez üzemszerű működésnek számít? -
gyemipapa
senior tag
De most komolyan... lerágott csont... aki számára igazán fontos a sportolással összefüggő pontos pulzusmérés, az erre ne ezt az órát használja! Hétköznapi használatban meg minek méricskélni... ha csak valaki nem hipochonder.
Természetesen ettől én még elégedett vagyok vele. Igaz, nem is akarom méricskélni a pulzusom, elég, ha egy héten kétszer megmérem a vérnyomásom, az is megmutatja, nekem ennyi elég.
-
malna88
tag
Én reménykedtem a pulzus mérés legalább hangyányi pontosságában, de ha kipróbáljátok, hogy ha fekvő támasz pozicióból indítasz (bármilyen típusú) edzést, akkor amíg a földön marad a kezed, bármennyit nyomhatsz, bármennyire meghalhatsz, akkor se mér magasabb pulzust. Ha státuszt kérsz le, ott is csak az számít, hogy mennyire mozog a karod
De legalább is elég megbízhatatlan így már sebesség mérésre se nagyon haszálom, csak azt nézem hogy a távot mennyi idő alatt sikerült megtenni...
Egy drágább óra mivel mérne máshogy amúgy mint ez? Vagy marad a pánt? -
vilmaboy
őstag
A mi fit nekem sem olvas ki rendesen. 3 órája 10 perces intervallum ra van állítva pulzusmérés de ennek ellenére 2 adatot olvasott ki
-
malna88
tag
MiBandage sajnos nem kezel egy darab edzést sem, az activity lapon csakis a lépésszámláló adatait találom, külön edzést se indítani, se visszanézni nem tudok.
Notify pedig...
Sokadik frissítés után is megnyugtat, hogy na most már teljesen szinkronizált vagyok (holott látszik a frissítés szövegében, hogy május 8-nál jár, és percenként megy előre, egy frissítéssel kb 20 percet...)
Mondanom sem kell, hogy így a ma délelőtti tekerésekhez még el se jutottam. Mi fit legalább máról kettőt behúzott, egyet hagyott tegnapról és hármat máról, amit istennek se akar leszedni :/
Na közben Notify eljutott a jelenbe, de nem akarok mindig ott ülni mellette, hogy frissítgessem
Mi Fit továbbra se akar semmi változást :/ -
thotib
csendes tag
Sziasztok,
Hátha valaki tud segíteni. Tegnap megpróbáltam telepíteni a telefonra (Huawei P9 lite) az itt feljebb linkelt 3.3.2-es Mi Fit-et. Azt írta, hogy már egy ilyen verzió van (3.3.1 volt...) így hát azt levettem. Így már fel is települt, ám nem bírtam rávenni, hogy kapcsolódjon az órával.
Előtte is Mi Fit - Mi Bandage párost használtam, gond nélkül, ezért vissza tettem a 3.3.1-et, de a csatlakozás azóta sem sikerül.
A telefonban eltöröltem a BT eszközök közül a Bip-et, telefont többször újra indítottam, sőt még Mi Bandage-t is újra telepítettem. Mi Bandage és Gadgetbridge is elsőre csatlakozik a Bip-hez, de a Mi Fit az továbbra sem...
Ez a Mi Fit - Mi Bandage felállás egész jól működött az elmúlt 3 hétben (ennyi idős az óra) nem gondoltam egyenlőre mást keresni. Igaz, a telefont egész jól merítette, de azért egy napot így is simán elment normál használat mellett, talán többet is.Természetesen semmi nem megy a háttérben, mikor próbálok csatlakozni a Mi Fittel.
Ha valaki tud megoldást, ne tartsa magában. Előre is köszönöm.
Más. Volt itt feljebb kérdés valakitől a töltési időre. Mi Bandage 13%-nál kezdett el figyelmeztetni, hogy merül, akkor feltettem töltőre. 1óra 50perc alatt volt 100%-on
-
vilmaboy
őstag
Érdemes befizetni a notify pro-ra? Vagy mást használtok?
A mi fit csak en gondolom ugy hogy elég szegényes tudású? Notify meg mint ha nem mindig beszelne az órával. Mint ha nem küldene el neki mindent. -
malna88
tag
Sziasztok!
GPS kinek mennyire gyorsan követi le a változásokat és mennyire pontos? Ma már egy perce masszívan álltam, de a sebességem csak nem akart csökkeni, mentem vagy 17-el szerinte, aztán szépen lassan megálltam :/

A az idő bélyegeket nektek mi fit eltalálja? Nálam van hogy tök random jövőbeli időpontra rakja az edzés kezdetét (ha egyeltalán sokadik szinkronizálásra áttölti, mert ha egyszerre több edzés van az órában, akkor kb egyesével kell újraindítani a szinkronizálást, pedig mindig kiírja, hogy 100%-ra kész van...)
Mi Fit en kívül mit javasoltok, ami rendesen kezeli az értesítéseket, de edzés és alvás elemzés is elfogadható?
Köszi -
Sgr_A
addikt
még egy kérdés
az órát csak a gombbal lehet felébreszteni?
a világítás kikapcsolása után kb 10 másodperccel már csak a gombra reagál
ez normális vagy lehet ezt valahol állítani? -
juve600
nagyúr
megjött a sajátom is

thx eustock

-
xedos
addikt
-
HSanyi
tag
Sziasztok!
GPX kimentésre van lehetőség?
Nem túl bonyolult megoldással, mert a videókban nem láttam, hogy lehetne, mint a Stratos-nál.
Köszönöm! -
thornadoj
aktív tag
-
detroitrw
addikt
ki kell bontani a bin kiterjesztést: klikk (csak simán rá kell húzni explorer-ből a bin fájlt a WatchFace.exe-re)
lesz benne sok kép és json
szerkesztővel megnyitod a json-t és a
"TopLeftX":
"TopLeftY":értékeket felcseréled a "Month" és "Day" szekciónál
sajnos a magyarosításnál marad a fotóbolt ...
megfordítottam a nap/hónapot: klikk
-
Sgr_A
addikt
-
detroitrw
addikt
-
Sgr_A
addikt
-
bl4ze
veterán
-
Dr.NX
veterán
Csak Mi Fittel is meg lehet oldani a watchface cserét:
https://amazfitwatchfaces.com/manuals1. Installálj egy watchface-t a Mi Fitben, utána a telefonon lesz egy mappa: /Android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin/ ebben egy file egy ilyesmi névvel: - 2d6bd2d9c7065e94c56f.bin (mindegyiknek egyedi neve van).
2. Kimásolod ennek a bin fájlnak a nevét.
3. A letöltött bint átnevezed erre a névre.
4. A letöltött, átnevezett fájllal felülírod a /Android/data/com.xiaomi.hm.health/files/watch_skin/ mappában lévőt.
5. A Mi Fitben kiválasztod azt a watchface-t, amit az 1. pontban kiválasztottál (az előnézeti kép nem változik meg).
-
gyemipapa
senior tag
Az az igazság, hogy ez a hőmérséklet dolog engem csak addig érdekelt, amíg újdonság volt. Igazából nem nézegetjük óránként, vajon hány fok van épp odakint, ha mégis olyan "fontos" lenne tudni, hát megnézzük a telefonon, na bumm. Otthon van külső hőmérő, munkában meg épületen belül nem érdekel, kint éppen hány fok van. Ahogy a pulzusomat se méricskélem.
-
thornadoj
aktív tag
-
bl4ze
veterán
b) az időjárásnál az aktuális hőmérséklet néha eltűnik, a min max mindig van. Redmi 4X-em van gyári MIUI-val, abban a gyári időjárás alkalmazást már visszaengedélyeztem, de időszakonként van, aztán nincs aktuális hőmérsékel. A legjobb az lenne hogy ezt az időképre lehetne kötni, de ez egy álom

a-b) dologra tud vki mondani vmit?
a b) ismert bug, sajnos. szokj hozzá.

-
Sgr_A
addikt
Sziasztok
Én is csatlakoztam egy narancs színűvel
Ez a számlap feltöltés engem is érdekelne -
vilmaboy
őstag
Bocsi az amatőrködésére, de
A netről pc-re letöltött számlapokat hogy varázsoljuk rá az órára? Mi fit van fent nekem, de csak telón...
Ezen az órán, magán csak az órán nem is lehet új ébresztést állítani? Csak azokat az időpontokat ismeri, amiket beállítottunk neki, és azokat lehet csak ki és bekapcsolni? Tehát mindenképp kell telefon, ha új időpontot akarok felvenni? -
maximilien88
tag
bocs a láma kérdésért: hol jött a frissítés? Mi Fit még nem szólt semmit..
az első hozzászólás alapján sikerült javítani az ékezet problémát, köszönöm a leírást mindenkinek aki részt vette benne!

már csak egy problémám maradt:
a) nálam csak az SMS értesítés nem működik, erről semmi nem jön fel az órán. MI Fit-ben a "Bejövő SMS" bekapcsoltam és az MI Fit-nek adtam jogot már szerintem mindenre amire lehetett
jog adás után telefon és óra restart kellettb) az időjárásnál az aktuális hőmérséklet néha eltűnik, a min max mindig van. Redmi 4X-em van gyári MIUI-val, abban a gyári időjárás alkalmazást már visszaengedélyeztem, de időszakonként van, aztán nincs aktuális hőmérsékel. A legjobb az lenne hogy ezt az időképre lehetne kötni, de ez egy álom

a-b) dologra tud vki mondani vmit?
-
S@c@
őstag
Most jott a hivatalos frissites 36 végüre.
-
vilmaboy
őstag
-
juve600
nagyúr
-
thornadoj
aktív tag
-
xedos
addikt
-
Ezekiel Ston
senior tag
eustocktól berendelve az óra...international verzio. minden rendben vele
-
Dr.NX
veterán
-
detroitrw
addikt
tudom hogy lett ilyen írva

a kérdésem az irányba szegeződött hogy vajon ez az összes vásárolt terméket illetően hány %-ára jellemző?
ill. azt se lehet tudni hogy esetlegesen milyen körülmények között voltak használva az adott órák ...minden gyártmányba vannak hibás termékek ezzel fölösleges foglalkozni, ami számít az az hogy milyen arányba fordul elő
én aug 23.-án vásároltam ... még nem esett le az üveg

-
detroitrw
addikt
-
vilmaboy
őstag
Komoly hogy ennyire megbízhatatlan vízben az óra? Leesik az üveg stb? Mert akkor megy vissza a boltnak 72 órán belül az tuti...
-
juve600
nagyúr
a MiFit volt régi,most telepítettem a legfrissebbet
-
juve600
nagyúr
nálam FW: 0.0.9.40
-
eustock
tag
-
szpali
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
juve600
nagyúr
-
thornadoj
aktív tag
-
juve600
nagyúr
-
szebe
addikt
Ezen összeveszni nem fogunk, kinek ez, kinek az

Jópofa dolog a pulzusmérés, a GPS sem rossz, ameddig nem kell szintet mérnie, de helyén kell kezelni a dolgokat, egy $50-60-os kütyüről van szó...
Aki pontos képet szeretne kapni, az ennyiért hozzájut a H7-hez, telefonnal párosítva tökéletes. Ha meg nem szeret telefonnal futni (túrázni, akármi), akkor M400 és társai, de az már zsebbenyúlósabb.
A legtökéletesebb az lenne, ha a "budget" futóórák kezelnék az értesítéseket, vagy a Bip/Pace és haszonszőrű órák kommunikálnának a mellkaspánttal.
-
szubrutin
aktív tag
Igen, nekem is.
-
maximilien88
tag
-
juve600
nagyúr
-
szpali
addikt
-
juve600
nagyúr
megjött eustocktól egy óra
hogy tudom angolra átállítani a nyelvet?mert kínain van
-
malna88
tag
A firmware frissítésről mit lehet amúgy tudni? 0.1.1.14-en vagyok, ezt hozza legfrissebbnek, de már olvasom sok helyen a 36-ost. Érdemes gadgetbridge-el telepítgetni, vagy ne kockáztassak? Hoznak ezek a frissítések valami újítást is, vagy "csak" optimalizálják.
Amúgy sima Mi Fit-et használok, és spotify számváltásnál küld előadót számcímet az órára, csak ami a nagy bánatom, hogy a korábbi, elkapcsolt szám adatait írja ki

Nincs valami trükk, hogy azt írja ki, amire váltott?
Köszi -
Dr.NX
veterán
Azt én sem mondanám, hogy "hozza" a sportórát, eladni nem fogom a Polárt, de szebével ellentétben azt gondolom, hogy amatőr célokra elfogadható, használható.
Intervallum edzésnél, fartleknél sem számít azért annyira, ha néhány másodperccel később áll be értékre.
Fogok még mérni ilyeneket, hátha kell neki némi idő, amíg "bekalibrálódik".
Olvastam szebe írását arról, hogy a Bip nála "vakon mért", de én jobban hiszek a saját mérésemnek. Lehet az is, hogy az újabb firmware-ek (V0.1.1.14 van most) jobbak, de ez csak tipp. -
malna88
tag
Szerintem sem hozza. Vannak jó és nagyon jó pillanatai, viszont néha becsúszik valami irgalmatlan nagy kolbászság. Arra, hogy az erről leolvasott pulzusom alapján változtassam az edzés intenzitását nem használható, viszont utólag kielemezni egy egy edzést, arra tökéletes (csak a kiugró értékeket el kell hagyni)
De ugyanez igaz a GPS-re is. Bicoval jöttem ma dolgozni és meglepve tapasztaltam, hogy egy tempósabb rész után, az emelkedőn alig akart csökkeni a sebesség, pedig már jóval lassabban mentem. Aztán melóba beérve átlagolva a dolgokat meg ugye jól mért. Mondjuk ezzel nem is lehet csalni, mert x távolság y idő alatt az egy fix átlag.@juve600: nekem még nem kellett, de hivatalosan közel nulláról 2,5 órát ír.
-
juve600
nagyúr
üdv
mennyi idő alatt tölt fel az óra ? -
terra052
őstag
Igen, feltölti a pulzust is Strava-ra👍
-
szebe
addikt
-
S@c@
őstag
-
Dr.NX
veterán
Én ma nagyon pozitívan csalódtam a Bip pulzusmérésében.
Elvittem futni bal csuklón a Bipet, jobb csuklón a Polar M400-at, H7 mellkaspánttal.
Az elején kicsit furán mért a Bip, a GPS-t is először használtam, úgyhogy vagy egy percig kereste a jelet, de utána összeszedte magát minden tekintetben. Az első felében jó szorosra húztam a szíjat, hogy biztosan jól mérjen, de utána eggyel lazábbra vettem, mert kényelmetlenül szorított, de nem lett rosszabb a pontosság.
Futottam 8 km-t egy óra alatt, hol gyorsabban, hol sétálva, hogy változzon a pulzusom. Úgy tűnik, hogy a Bip kicsit lassaban követi le a változásokat, de állandó tempónál gyakran tökéletesen ugyanannyit mért, mint a Polar! Különösen magasabb pulzusoknál volt ez, ránéztem mindkettőre és ugyanannyit mutattak. Tempóváltásoknál is max. 3-4 bpm eltérések voltak, ez nagyon jó szerintem.
Pedig pár napja még én is röhögtem a pulzusos mérésen, meg poénból megmértem a füzetem pulzusát.
Nem tudom, lehet, hogy a pontosság függ attól is, hogy kinek milyen vastag a csuklója, mennyire sötét a szőre, stb.
Egymás mellé tettem a kiexportált HR görbéket, szerintem meggyőző.
-
thornadoj
aktív tag
-
Upo
addikt
Akár ki is bírhat ennyit vagy többet, de vannak bőven ellentétes tapasztalatok. Több embernek mikor megérkezett és felbontotta a zárt gyári csomagolást, már úgy volt benne az óra, hogy az üveg ki volt esve. Volt akinek a mozdulatlan karján levő órának hopp kiesett az üvege, ott lógott a szalagkábelen. Volt akinek pár méter lubickolás után már víz volt az üveg alatt, és utána be is döglött. Volt szintén hasonló, de hónapokig úszott benne gond nélkül, aztán egyszer csak vége lett.
Látszik, hogy nem mondható stabilnak az üveg ragasztása, és idővel gyengülhet, megszűnhet a hibátlan tömítés, ahogy nagyon sok csalódott emberrel megtörtént. Aztán lehet leállni a kínaival vitatkozni, de nem tudok róla hogy valakinek pár dolcsis (3-4$) kuponon kívül sikerült volna valamit elérnie, és szerintem a magyar garos órákkal is hasonló lehet a helyzet, biztos hogy user errorra terelik a próbálkozásokat.
Úgyhogy én inkább leteszem vizezés előtt, annál is inkább, mert mi band-m már ment tönkre beázástól, pedig csak kezet mostam benne. -
thornadoj
aktív tag
Az ip68-as tanúsítvány a minimum amit a gyártó vállal. Valószínűnek tartom h ennél többet azért kibír. Viszont ember legyen a talpán, aki bebizonyítja, hogy csak fél órát volt a vízben, vagy hogy nem haladta meg a vímélységet. Szerintem a beázással kapcsolatos garanciáztatást a cég csípőből visszadobja, mint ahogy tette a sony a tesóm beázott xperia z compactjával. Úgyhogy szerintem is, aki félti az óráját, az inkább ne úszkáljon vele.
-
Upo
addikt
Illetve valami bluetooth mod is van benne, hívó név kijelzés javítás, illetve a hívó név kijelzés késleltetését is kivették.
De a legnagyobb meló a tcx exportban van, érdemes a telegramra regisztrálni, vagy a weben ránézni, a sport tevékenységhez igen komoly segítség lehet. Aprólékosan optimalizált az export algoritmus, folyamatosan finomítják, a bringázásra külön algoritmus, optimalizálás, a tcx adattartalom és struktúra finomhangolása, stb.
Pl. beletettek az exportba kör számlálást a pause funkcióra. Ha 3 másodpercig nyomva tartom a gombot, akkor pause, utána megnyomom még egyszer a gombot akkor megy tovább az activity. Az exportnál viszont ez egy kör elválasztó, tehát innentől új körnek exportálja. -
nyzoli72
csendes tag
-
nyzoli72
csendes tag
-
ChoSimba
tag
1 méteres mélységben 0,1atm túlnyomás van, de ha úszol, akkor a víz óra körüli áramlása során ennek többszöröse is előfordulhat akár a felszínen is, nem kell 1 méter mélyen lennie. Ezért ez egy kicsit félrevezető. Ha zuhanyozásnál direkt a vízáramba rakod, akkor ott is túl lehet ezt a nyomásértéket lépni.
Szóval inkább esőálló, mint vízálló, de persze lehet próbálkozni, mostanában amúgy is elég olcsó ez az óra
-
Dr.NX
veterán
-
gyemipapa
senior tag
Jól mondod, "elméletben". A gyakorlat viszont sok korábbi hozzászóló szerint nem mutat ilyen egyértelmű képet. És ha majd mondjuk két hónap múlva enged el az esetleg silány ragasztás, nem tudom, hol fogsz reklamálni és milyen eredménnyel.
Én leírtam, amit gondolok, persze mindenki azt csinál az órájával, amit akar, tőlem búvárkodhat is benne.
-
thornadoj
aktív tag
elméletben az ip68-as szabvány teljesen por álló, és 1 méteres mélységig fél órán át a vizet is bírja. az hogy maga az ip68-as tanúsítvány mennyire hiteles ennél a terméknél ,azt nem tudom, dé szerinte a xiaomi van akkora cég, hogy ilyenekkelnem játszik. Am. nekem mindig fent van zuhanyzás alatt (is).
Új hozzászólás Aktív témák
-
2900 - 2801
14562 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Retro teló rajongók OFF topicja
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Vivo x200 pro prémium tok
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sokadik frissítés után is megnyugtat, hogy na most már teljesen szinkronizált vagyok (holott látszik a frissítés szövegében, hogy május 8-nál jár, és percenként megy előre, egy frissítéssel kb 20 percet...)
Mi Fit továbbra se akar semmi változást :/

ez tetszik