Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
válasz
merqree #4370 üzenetére
Valami ilyesmi bajom volt vele nekem is. Mondjuk a mobil mindig nálam van, akkor minek az óra? Az értesítések tetszettek, az tényleg jó volt, de méretre és a kijelző minősége is egy gyerek órára hajazott. Én amúgy egy hét alatt rájöttem, hogy nekem ez nem kell. Gondolkodtam indokokon, hogy ugyan miért tartsam meg, de nagyon nem találtam, ha még alapból trackelte volna, hogy merre megyek akkor azt mondom oké, de az MiFit app edzésprogramját elindítom a telefonon, ugyanott tartottam, mert ugye az órán ugyanez volt a metódus. Stratoson gondolkodtam, de azt meg túlárazottnak tűnik. Az ötlet jó, de az árak egyenlőre a földtől elrugaszkodnak tűnnek, ezért inkább kivárok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest