Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
Elvileg csak akkor szinkronizál, amikor megnyitod a telefonon az alkalmazást. Az időjárás szinkronizálási ciklusát meg be lehet állítani. Bluetoothon keresztül szinkronizál, de időnként kell neki net, mivel be vagy regisztrálva, neten keresztül tudja a MiFit megmondani, hogy pl. a felhasználók hány %-ánál aludtál jobban.
Tehát ettől még nem "idióta" a gyártó, természetesnek veszik, hogy aki okostelefont használ, minimum otthon, vagy a munkahelyén van wifi, ha már mobilnet nincs is.
Ahogy a számítógépeken, laptopokon is eleve minden szoftver gyártó feltételezi, hogy van net, másként nem is tudnának frissülni az alkalmazások.[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
NET= internet. Az órán nincs, és nem is volt "internet", BT-val kommunikál.
A telefonhoz pedig KELL internet, de nem az alapadatok óra és telefon közti szinkronizáláshoz, az BT-n megy.
Tényleg nem értem, mi a kérdés, vagy mit szeretnél, mit vársz az órától, különösen, hogy már a hetedik fajtát próbálod... Ezek szerint egyik sem vált be, és úgy tűnik, már ezzel is fenntartásaid vannak, jöhet a nyolcadik.[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
xedos
addikt
Érdekes a hosszú leírásom tanulsága:
Kollégám is itthon vette valakitől, aki kipróbálta...
Nem választotta le az órát a telefonjából és nem lépett ki a fiókjából, ezért volt a szenvedés.
Most az 1.0.44-es firmwareben van factory reset, ami megoldhatja az elfelejtett leválasztás problémáját. -
Upo
addikt
Csakhogy nem az órában tárolódik hogy melyik fiókhoz van kötve, hanem a mi fiókhoz. Megpróbálhatod a factory resetet, de szerintem resetelheted az órát ahányszor akarod, akkor is tudni fogja hogy másik fiókhoz van kötve. Az eladót kell elővenni, csak úgy lehet megoldani, hogy a régi fiókkal kell párosítani mi fit alatt, aztán mi fit alatt egy unpair, kijelentkezés, bejelentkezni a saját fiókkal, és úgy lehet csak párosítani.
Ha nem gond a személyes találkozó, akkor úgy, ha nem megoldható, akkor meg az eladó el kell hogy mondja a mi fiók belépési nevét, jelszavát hogy te tudd megcsinálni ezeket a telefonodon. Ha nem akarja, akkor pénz vissza, mert így csak egy csinos ipari hulladék.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Tiger.
nagyúr
Ebayen ezt találtam ez is jó lehet? Ki lehet választani a 20mm gondolom akkor már jónak kell lennie.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
-
Steve1207
veterán
Az app-ot is szedd le. Én is visszaraktam a 7-es változatot, az stabilan működik. App leszed, res és fw frissítés, utána telepítettem a 3.2.7-et (apkmirror). Ezután meg a Play-ben egyből kinyomtam az auto frissítését (jobb felül a menüben), MiFit belép és azóta boldog vagyok
.
-
kicsizee
aktív tag
-
kerlas
tag
Nekem is gajjra vágta a hackelt 3.2.8-as Mi Fit, ugyanúgy connect képernyő lett, mint neked, az óra továbbra is dolgozott, csak nem mutatta az időt. A következőképp oldottam meg:
- ha nem force close-ol a Mi Fit, akkor kapcsold be az Amazfit Bip menü alatt a felfedezhetőséget.
- A telefon beállítások\alkalmazások\alkalmazáslista (nálam így van, lehet más tipusoknál máshol) keresd meg az Mi Fit-et, majd kényszerített leállítás, a tárhelynél töröld a gyorsítótárat, és az adatokat, majd uninstalláld a programot.
- APK Mirror-ról szedd le a 3.2.8-as verziót, ezt másold fel a telefonodra is, majd a számítógépen lévőnek nevezd át a kiterjesztését zip-re.
- lépj bele a zip-be, és az assets mappában válaszd ki az összes (5db) Mili_chaohu file-ot, és tömörítsd ki egy mappába.
- ezt a mappát másold fel a telefonodra.
- telepítsd a telefonodra a legújabb Gadgetbridge alkalmazást, majd ha elindítottad, párosítsd az órát vele.
- telepítsd a play áruházból a total commandert, majd indítsd el, és keresd meg vele a mappát, amit felmásoltál a telefonodra.
- Sorrendben (ez fontos) a következő fileokat telepítsd az órára: hosszú nyomás a Mili_chaohu.gps fájlon, küldés, FW/Alkalmazás telepítő. bejön a gadgetbridge, install gomb, itt egy kicsit trükkös, mert a gadgetbridge egy idő után azt írja, hogy felrakta, (ha az értesítési sávot lehúzod, ott mutatja, hogy ho jár) de az óra még dolgozni fog, ezt várd meg!
- Mili_chaohu.res
- Mili_chaohu.ft
- Mili_chaohu.ft.latin
- Mili_chaohu.fw (itt a végén újraindul az óra, és sötét képernyő lesz kb 10mp-ig, ne piszkáld!
- Most telepítsd fel az APK Mirror-ról letöltött Mi Fit-et a telefonra, és indítsd el, elméletileg jónak kell lennie, bár ha magyarra van állítva a telefon, akkor csirkelábak lesznek, de legalább működik. -
xedos
addikt
Szóval...
Mindent próbáltam, emmi nem segített :-(
Végül a Notifiynél rámentem a latest firmwarre, kiválasztottam a 3.2.6-os Mifittet (ekkor ő kiszedi belőle a megfelelő fájlokat) és megkérdezi, hogy mit frissítsen: Res- firmware vagy GPS.
Idáig hiába választottam a RES-t vagy firmwaret, semmi nem változott. Most a GPS-t választva lefrissítette és megjelent a számlap! Közben a Mifit 3.2.9 fent volt és az óra is 1.8.6-os firmwaret mutat. -
Tiger.
nagyúr
Neked eddig csak 1 szer volt feltöltve, nem tudom itt számít e ha tovább hasgyom a töltőn 100% után, mert én egyből levettem.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Nem biztos, hogy segit, bár volt akinek igen, szedje le a gadget bridge, a mifitett szedje le, csatlakoztassa össze az órát a gadgettal, utána mehet a mifitt, majd le gadget és elvileg jó lesz.
-
DaDa
senior tag
Szerintem te a WatchFace-re gondolsz. Azt én is készítettem de én a belső menüre gondolok ahol megjelennek az értesítés szövegei. Vagy magát a firmware-t írta így át? Itt pedig nem fogyaszthatna csak emiatt többet mert ez nem oled. Nekem a fehér wf-en is ugyanannyit eszik mint sötéten. Lehet, hogy tett bele másodpercet is az órához ami jobban fogyasztja.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
RpPRO
őstag
A kérdés az, ami le tudsz könnyen ellenőrizni: pontos a mérés? Mert ha tényleg 120 a pulzusod fél óra szauna után, akkor minden oké. Viszont szerintem alacsonyabb lesz.
Úgy tudom, hogy az ilyen bőr alatti véredények mérésénél befolyásoló tényező a bőr hőmérséklete is, ezért csak tájékoztató jellegű. Nekem futásnál fokozatosan emelkedik a pulzus az óra szerint, ami tudom, hogy fals adat. Egyrészt, mert 5-6 évig futottam mellkaspántos Polarral, másrészt érzem.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
DaDa
senior tag
Én minden este kikapcsolom most 1 éves és legutóbb 50 nap után töltöttem. Igaz ebben benne van, hogy éjjel nem használom de nappal sok értesítés jön. Érdemes még egyszer ki/be kapcsolni.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest