Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marchocius
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem én is magamnak egy Amazfit Bip-et, Iphone-val használom. Olvasgattam a fórumot, az ékezetes betűket sikerült is megcsinálnom rajta a hozzászólások és az összefoglaló alapján.
Egy dolog lenne amiben a segítségeteket kérném.
Az órát használom sportoláshoz, kivéve focizáshoz (előtte Mi Band 1S volt és sikerült úgy belenyúlni egy lövésbe, hogy kirepült a közepe, örültem, hogy megtaláltam, ennek az órát nem szeretném kitenni) emiatt a foci közbeni aktivitás méréshez továbbra is a Band-et használnám, viszont ehhez le kell csatlakoztatnom az órát, felcsatlakoztatni a Band-et majd utána a Band-et lecsatlakoztatni és az órát újra fel.
Viszont ekkor az óráról a beállított watchface is eltűnik, és kezdhetem majdnem előlről a beállítását (van olyan beállítás amire emlékszik de a watchface re pont nem.) Ez nem is lenne baj, bár remélem tudtok olyan megoldást amitől ez elkerülhető, de elképzelhető, hogy emiatt az ékezetes font ot is mindig újra kellene rakni, az már hetente 2-3 szor elég bosszantó lenne.
Szóval a kérdés lényege, lehet-e használni úgy a MI Band 1S-t és az Amazfit Bip-et IOS alatt pl a MI Fit alkalmazással, hogy ne kelljen le és fel csatlakoztatni őket a fent említett okok miatt. Kicsit olyan nekem, mintha a gyártó kizárná, hogy egyszerre vagy akár felváltva (a felváltva nekem a lényeg nem az egyszerre) két eszközt is tudjunk használni. Érdekes az okos mérleg működik azt nem zárja ki egyik másik eszköz sem.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest