Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marchocius
tag
Sziasztok!
Arra van esetleg valakinek ötlete, hogy bejövő e-mailnél miért nem hajlandó jelezni az óra? Elvileg a mi app ban be van kapcsolva, a mi honlapon már minden létező profillal összekapcsoltam minden t amit csak lehet.
-
Marchocius
tag
A Mi Fit-nél minden esetben le kell választani és újra párosítani ha eszközt váltasz, én hetente kétszer a Mi Band 1S-vel és a Bip el eljátszom. Írtam az Amazfit ügyfélszolgálatnak és azt válaszolták, hogy tudnak róla, de ez normális, köszönik a visszajelzést. Remélem egy frissítésbe beleteszik, hogy kezelhessen két eszközt is egyszerre és lehessen elsődlegest választani.
-
Marchocius
tag
válasz
cheerokko06t #4357 üzenetére
Lehet ez lesz a megoldás nálam is
-
Marchocius
tag
Ismerem, illetve használtam, azzal oldottam meg az ékezetes problémát. A MI Fit azért kényelmesebb, mert van Xiaomi mérlegem is amit a Mi Fit Bluetooth-on keresztül szintén szinkronizál. Ha azt tudná kezelni az Amaztools lehet váltanék a Mi Fit ről, de sajna azt nem tudja és a Band et sem ismeri fel
-
Marchocius
tag
válasz
misimagaki #4338 üzenetére
Igen én is ettől tartottam, bár tényleg a wf újra beállítása lenne a legkisebb gondom, ha a betűkészletet nem kell újra felrakni...
-
Marchocius
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem én is magamnak egy Amazfit Bip-et, Iphone-val használom. Olvasgattam a fórumot, az ékezetes betűket sikerült is megcsinálnom rajta a hozzászólások és az összefoglaló alapján.
Egy dolog lenne amiben a segítségeteket kérném.
Az órát használom sportoláshoz, kivéve focizáshoz (előtte Mi Band 1S volt és sikerült úgy belenyúlni egy lövésbe, hogy kirepült a közepe, örültem, hogy megtaláltam, ennek az órát nem szeretném kitenni) emiatt a foci közbeni aktivitás méréshez továbbra is a Band-et használnám, viszont ehhez le kell csatlakoztatnom az órát, felcsatlakoztatni a Band-et majd utána a Band-et lecsatlakoztatni és az órát újra fel.
Viszont ekkor az óráról a beállított watchface is eltűnik, és kezdhetem majdnem előlről a beállítását (van olyan beállítás amire emlékszik de a watchface re pont nem.) Ez nem is lenne baj, bár remélem tudtok olyan megoldást amitől ez elkerülhető, de elképzelhető, hogy emiatt az ékezetes font ot is mindig újra kellene rakni, az már hetente 2-3 szor elég bosszantó lenne.
Szóval a kérdés lényege, lehet-e használni úgy a MI Band 1S-t és az Amazfit Bip-et IOS alatt pl a MI Fit alkalmazással, hogy ne kelljen le és fel csatlakoztatni őket a fent említett okok miatt. Kicsit olyan nekem, mintha a gyártó kizárná, hogy egyszerre vagy akár felváltva (a felváltva nekem a lényeg nem az egyszerre) két eszközt is tudjunk használni. Érdekes az okos mérleg működik azt nem zárja ki egyik másik eszköz sem.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rendszergazda topic
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest