Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistvan68
tag
Hahaha...
IP68:
Szilárd tárgyak szerkezetbe jutása elleni mechanikai védettség (porállóság)
6: Teljes mértékben védett por ellenVíz elleni védettség (vízállóság)
8: Víz alatt folyamatosan használható a gyártó által megadott ideig (1 m-nél mélyebben)Valszínűleg a víz lehet a medencében lévő víz is!
-
vilmaboy
őstag
Nap közben levettem az órám. My fit szépen kihagyja a lukat a pulzusszám mérésben. Notify meg kitölti hülyeségekkel és ott is értékét mutat. Miért?
-
zozyk
addikt
-
gyuri2008
veterán
A Csehektől rendelt már valaki árút?[link]
Mennyi idő alatt szállítják ki? -
Sipka81
tag
válasz
Kisnyikhaj
üzenetére
nincs mit, örülök, hogy sikerült!

-
mistvan68
tag
-
Boresz
tag
Szia!
- Telefon újraindítás
- Mi Fit indítás, szinkronizáció megvárása.
- Mi Fit ellenőrzése, hogy az alkalmazás értesítések, bejövő SMS jelzés ki van-e kapcsolva (néha frissítés után, be van kapcsolva)
- Mi Bandage beállítások/diagnosztika ellenőrzése
- Futó alkalmazások képernyő: Mi Bandage zárolása
- Telefon/akkumulátor/akkumulátor optimalizálás/Mi Bandage: ne legyen optimalizálvaMIUI alatt:
- Biztonság applikáció/akkumulátor/alkalmazás akkumulátorkímélő/Mi Bandage: nincs korlátozás
- Engedélyek/automatikus indítás: Mi Bandage engedélyezve
- Engedélyek/egyéb engedélyek/Mi Bandage: minden bejelölveHa a hiba továbbra is fennáll, akkor még a következőket érdemes kipróbálni:
Telefon fejlesztői beállítások:
- Törölje a tevékenységeket - kikapcsolva
- Háttérfolyamat-korlátozás: normál
- Memória optimalizálás: közepes vagy ki
- MIUI optimalizáció: ezt is meg lehet próbálni -
zozyk
addikt
Megjött az óra, elég fasza kis cucc.
A Notify & Fitness for Amazfit app tolja is strava-ba az adatokat simán ( valami párszáz forintos plugin megvétele után)A Mi Fit appnak csak fenn kell lenni a telón, azt nem is kell babrálnom? Vagy akár törölhetem is, elég a Notify & Fitness for Amazfit?
-
szpali
addikt
Pár napja nem jönnek át az órára a MiBandage-ben beállított értesítések.
MiFit fent van, azzal működik minden, csak ugye a karakter kódolás...
Újra telepítés, restart, minden megvolt. Engedélyek megadva. Az alkalmazásból indított teszt át megy, de ha viber/messenger/sms/email érkezik, azok nem.
Valakinek ötlet?
-
gyemipapa
senior tag
Azt is orvoshoz küldeném, aki ilyen számlappal használja az óráját...

Nézem időnként a sokszáz újabb wf-t, azt hiszem, már nem lehet überelni a hülyeséget, de mindig megállapítom, hogy van lejjebb a lejjebbnél is.
Mondjuk pl. 16-os számrendszerben talán még nem szerkesztett senki wf-t...
Esetleg színkódokat rendelve a percek és órák értékéhez...
-
gyuri2008
veterán
Vennék AMAZFIT BIP szíjat ha van valakinek írjon egy pü.
-
Dr.NX
addikt
Ez a WF zseniális.
Maze red
Persze nem mondom, hogy szívesen használnám napi szinten.
-
bexinho23
őstag
válasz
cheerokko06t
üzenetére
Szóval akkor nem egyedi probléma. Nem baj, ez a legkevesebb. Talán majd idővel javítják. Az óra 5*-ra vizsgázott. Bent a vértes mélyén egyszer sem vesztett jelet

-
bexinho23
őstag
Nem, teljesen jó értéket mutat MiFit-ben is. Mivel vittem magammal a Mi A1-et a tekeréshez, ott közvetlenül az Endomondoban mértem az adatokat. Meglepő, de nem számottevő az eltérés a telefon és a karóra által mért értékekben. Talán a szintmagasságnál látható nagyobb különbség. Ráadásul 2 óra alatt 9%-ot merült az óra.
Amúgy tegnap este feltettem a legfrissebb módosított MiFit-et. Sajnos itt is rosszul hozza át a 'top speed' adatot.
-
Sipka81
tag
válasz
Kisnyikhaj
üzenetére
factory resetet próbáltad már az órán? (én is iOS-szel használom, nekem nincs ilyen problémám, mondjuk az enyém nemzetközi verzió)
-
bexinho23
őstag
Nem a legújabb telegram-os módosított MiFit van fent (május 21 körüli), viszont észrevettem, hogy az exportált tcx fájlt, amikor feltöltöm az endomondo-ba, minden adatot szépen átvisz, viszont a TOP SPEED az minden esetben 100 km/h feletti, pedig csak 42-nek kellene lennie.
Találkozott más is ilyen problémával? A legfrisebb változatban is jelen van még ez a hiba?
-
zozyk
addikt
Holnap belépek a BIP tulajok táborába.
Használja valaki strava mellé?
Kell valami extra mókolás, hogy beszinkronizálja az adatokat a strava-ba? -
Upo
addikt
Ebben a pillanatban csipogott be a telegram, kész a 3.3.6 mi fit mod.
[link] -
Kisnyikhaj
csendes tag
Sziasztok!
IOS rendszerhez használom BiP-emet, annyi lenne a problámám, hogy valamiért a februári frissítés óta valamiért angolról átváltott kinaira, pedig eddgi jól működött(kínai verziós órám van csak eddig csatlakoztatás után automatikusan át állt angolra).
Másik nagyobb problémám pedig az lenne, hogy az értesítéseket áprilisi frissítés óta egyáltalán nem kezelei, egyedül a hívások jönnek át azzal a 3 másodperces késleltetéssel, meg az ébresztő funkciója játszik még, többi sajnos nem. Se messenger, se wahtsapp, se skype, se facebook....
Ha tudtok rá valami értelemes megoldást vevő lennék rá, előre is köszönöm. Mellékelem mellé ezt a 2 db képet -
vilmaboy
őstag
Most nézem hogy notify percenként 2 adatot mutat... mi van itt kérem?
-
vilmaboy
őstag
Miért van hogy a pulzusmérés 30percre van kapcsolva és az óra mégis 5 percenként mutat adatot? Fut és notify van fent plusz gadget de azt nem használom, csak magyar ékezeteket csináltam vele.
-
gyemipapa
senior tag
-
Upo
addikt
válasz
maximilien88
üzenetére
Azt az tudja megmondani mennyire befolyásolja, akinek ilyenje van, de szerintem be.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De tegye föl a kezét, aki a menüpontok próbálgatásán kívül a valóságban is használja iránytűként az órát!
Nem nagyon tudom elképzelni, annak nyilván van valami jó real iránytűje/tájolója vagy komolyabb navigációs készüléke. Leginkább adatlapra/reklámba való e-penis kategóriának tartom, kb. ki nem csokizza le szinten.

-
gyuri2008
veterán
Van valakinek fölösleges fóliája átvenném.
-
szpali
addikt
válasz
gyuri2008
üzenetére
én így szoktam Mi Bandage-val:
1. telefonról tetszőleges számlap letölt .bin formátumban az https://amazfitwatchfaces.com/bip/ oldalról
2. bandage megnyit, bal fent "hamburger" menü/számlap menüpont
3. inicializálás eéindít a kis ikonnal, ekkor mifit automatikusan megnyit profil/amazfit bip/Óra téma beállítások/kiválasztod a leggagyibbat.
4. visssza mész a Bandage-ba, letöltés menüpont, letöltött számlap fájlok áthelyezése... felirat
5. feltöltés menüpont
5.a. a nevére kattintva át tudod nevezni kényelmesebbre, hogy megismerd melyik mi
5.b. a név előtti kis ikonra kattintva átmegy mifit-be, hogy feltölthesd az órára
6. mifitbe átmegy automatikusan, profil/amazfit bip/Óra téma beállítások/kiválasztod a korábban kiválasztott leggagyibbat és felszinkronizálod az órára -
Dr.NX
addikt
válasz
gyuri2008
üzenetére
Óra számlap feltöltés:
több módja is van.
Vagy valamelyik appal (Gadgetbridge, Mi Bandage) feltöltöd a bin fájlt.
Vagy a Play Store-osAmazfit Bip Watchfaces
De lehet Mi Fittel és fájlkezelővel is:
https://prohardver.hu/tema/huami_amazfit_bip_okosora/hsz_2855-2855.html -
Dr.NX
addikt
válasz
Trevize1987
üzenetére
Ékezetes durva mókolás:
Gadgetbridge-dzsel feltöltesz egy fájlt.
https://prohardver.hu/tema/huami_amazfit_bip_okosora/hsz_2751-2751.html -
nyzoli72
csendes tag
válasz
Trevize1987
üzenetére
1 nálam soha sem hagyja el magát, folyamatos a kapcsolat. Oneplus 5t, nem tudom nálad mi lehet a rossz.
2. Nálam eddig ami el van mentve szám, akkor a nevet írja ki,
3. megvettem a Mi Bandage programot, Mifittel megy párhuzamosan azóta minden ékezetes betű megjelenik.
UI: Nekem nem volt Pebble 2-m így nincs összehasonlítási alapom, de nálam tökéletesen bevált! -
Trevize1987
aktív tag
Hali!
Két dolog érdekelne:
1. A telefonom (P10) állandóan szétcsatlakozik Bip-től. Ha elindítom a Mi Fit-et, akkor megy, de ha bezárom, szinte azonnal bezárul. Néha meg van amikor el sem indítom a Mi Fit-et és mégis csatlakozik. De sok a szétcsatlakozás, abszolút megbízhatatlan. Mi Fit megkapta a világ összes engedélyét és az akksi kezelő sem bántja. Mindenhol a lehető legnagyobb tér van neki engedélyezve. Másnál is ez van, vagy mit csinálhatok rosszul?
2. Ha túl hosszú a név, akkor hívószámot ír ki azt hiszem. Ezen lehet változtatni, mert ez nagyon nem oké.
3. Ékezetes karaktereket csak durva mókolás árán lehet megjeleníteni, vagy van valami soft módszer?
Előre is köszi.
U.i.: Eddig Pebble 2 HR után borzalmas csalódás

-
gyuri2008
veterán
A letöltött óra számlapot hogyan tudom az órára felrakni?
-
Upo
addikt
Nekem kb. semmi közöm az egészhez, fogalmam sincs, hiába kérdezitek minden alkalommal.
Tessék regisztrálni a telegram-ra, és bekattintani a csatornát: [link]
Egy telefonszám elég, mint a viber-nél, jelszavazni-regisztrálgatni sem kell.Biztonság mániások amúgy is végpontok közötti titkosítást használó üzenetküldőknél, a telegram-nál vagy a signal-nál kötnek ki végül, ahogy egyre újabb hibák derülnek ki, utoljára pl: [link]
Telegramot pár "jó" országban blokkolják is, mert nem férnek hozzá a kommunikációhoz az állami szervek.
Amit írnak a telegram-on azt bemásolom:
ES: Nueva version del mod de exportacion a gpx/tcx, laps, etc, basada en la Mifit estable 3.3.5, en dos versiones incluyendo y sin incluir firmware. Incluye id de llamadas desde el primer segundo. Usad la que incluye firmware para actualizar bajo vuestra responsabilidad.
----------
EN: New version of the export mod to gpx/tcx, laps, etc, based on stable Mifit 3.3.5 in two versions, with and without including firmware. Includes id of calls from first second. Use version with firmware to update under your responsability.De itt túl sok change nem lesz, az exportáló és gpx/tcx algoritmus nem hiszem hogy mostanában változott, bár volt olyan amikor finomítottak-javítottak rajta. A többi változtatást meg a huami végzi a szoftveren, az ügyben meg tessék a huami/play áruház/mi app store felé fordulni, tényleg fogalmam sincs hogy a 3.3.5 mi fit-ben mi az új a 3.3.4-hez képest.
Szerintem én be is fejezem a feltöltögetést (a google drive-omon sincs már hely, neki kéne ülni takarítani), akit érdekel az vegye fel a mod telegram csatornáját, és ott megkapja a frissítéseket.
Minden új verziónál elkezdik kérdezgetni hogy mit is tud, meg mik az újdonságok, még privátokat is kapok mintha valami bennfentes lennék. Hiába írtam le már párszor, úgyse olvas vissza senki, most is felesleges lenne leírnom. Be kéne tenni az összefoglalóba 2 mondatos leírással meg a telegram linkkel.
Amúgy annyiban rendkívül szimpatikus a csatorna, hogy semmi spam nincs rajta. Kizárólag akkor van új üzenet, ha meglevő verzió mod-jának javítása kerül fel, vagy új mi fit verzió modja készül el. Azaz amikor bejelez hogy új bejegyzés van, az minden esetben új fájlt jelent!
-
A gombra lehet beállítani külső alkalmazással 1-2-3 stb kattintásra feladatokat, de ez igencsak félmegoldás.
Ha válaszolni akarsz, akkor neked Android Wear óra kell. Van billentyűzet is, de ilyen alap válaszok be is vannak táplálva. Messenger, Viber, gmail sima ügy. Ticwatch E-t használtam, azon kívül, hogy naponta kellett tölteni még kikapcsolt képernyővel is, (és hogy beszart a kijelzője 3 hónap után -> gari) nem volt semmi baja, és nem drága. 20% kuponnal érdemes rendelni a ticstore-ból, vagy keress aprón. -
Dr.NX
addikt
Szerintem ilyen milanese mesh szíjjal is rendben van.

-
Regiee
aktív tag
válasz
CHIPman
üzenetére
Feleségemnek androidos telefonja van akkor azzal nem lesz gond.
Leginkább azért kéne mert melóhelyen ugyan lehet nálam telefon de nem vehetem elő. Ezzel meg látom az értesítéseket.
Naptár, email, viber és messenger lenne a fontos, hogy értesítsen.
Azt gondolom nem lehet megmókolni rajta, hogy valami gyors választ vagy reakciót beállítani és órán keresztül elküldeni?! Nincs gagyi 2000ft-os piacos hatása élőben az órának?
-
Upo
addikt
Megcsinálták a 3.3.5 mi fit modot, a szokásos helyre feltöltöttem: [link]
-
Sipka81
tag
válasz
bendess7891
üzenetére
köszi, ez valóban így van, én is így használom!

-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy okosórát venni. Apple watchra nincs keretem szóval a jóval olcsóbb alternatívát keresem. Mennyire ajánlanátok ezt az órát nekem? Almával használnám. -
somi 72
csendes tag
Sziasztok!
Már egy hete nagy megelégedéssel használom az órát,de sajnos az időjárás értesítést még mindig nem tudom használni úgy ahogy szeretném. Nálam nem jelenik meg az időkép értesítés a gyári pedig sajnos a lakóhelyemen nem ponos. Beraktam az appok közé a mi fitben. Óra, telefon újraindítás meg volt. De sajna nem az időkép előrejelzése jelenik meg. Valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban? -
szpali
addikt
válasz
gyuri2008
üzenetére
Szerintem érdemes, de ez erősen felhasználás függő.
Én egyszerre rendeltem Amazfit Cor-t és Bip-et. A Cor érkezett meg először, kb 1 hónapot használtam. Az volt vele az érzésem, hogy óra van a kezemen és ahogy haza értem, automatikusan levettem. Futásnál, vagy csak szabadban ugyan olyan olvashatatlan volt, mint a MiBand2. Nálam 1,5-2 hetet bírt.
A Bip valahogy észrevétlenebb, nem akarom azonnal levenni, tudok vele telefon nélkül is futni (bár a zene miatt azt is viszem), jól olvasható napfényben (napszemüveggek is) a kijelző.
Itt sokat írtam róluk:
https://m.facebook.com/groups/349757395463971?view=permalink&id=457286261377750 -
szpali
addikt
válasz
gyuri2008
üzenetére
Sorry, Akinek nem inge...

A Tools&... appot nem próbáltam, mivel a Mi Bandage-t használom már a MiBand2 óta (+a MiFit). Az megoldja az ékezetes karakterek átalakítását + a hívó név kijelzést.
iOS-en sz*póbb lehet a dolog, ott csak a MiFit szolgáltatásaira lehet alapozni, ami magyar nyelven használt készülék esetén okozhat gondokat (ha jól rémlik, ott nincs custom watch face lehetőség, csak incoming call felirattal jelzi a hívást név helyett, de majd egy almás kijavít, ha rosszul tudom)
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
- Mi Band 2-vel összehasonlítva az értesítések (ébresztő) rezgései milyenek? Gyengébb, erősebb?
- Gondolom sötétben csak háttér világítással látható a számlap. Ez a gombbal kapcsolható? -
szpali
addikt
válasz
gyuri2008
üzenetére
Igen, a telefonra telepíthető alkalmazás(ok) magyar nyelvűek (MiFit, Mi Bandage és társaik)

Az óra fő menüpontjai egyértelmű ikonokkal is segítenek a tájékozódásban és a szöveges al-menüpontok (a Settings-ben pl. Watch face, Long button press, Brightness, Reset és társaik) sem igényelnek különösebb angol tudást.
Ha valaki van olyan dilettáns, hogy ezekkel nem boldogul, akkor annak nem való ilyen óra (meg kb semmilyen technikai eszköz)

-
gyuri2008
veterán
Ha jól értem Ezt az eszközt nem lehet kapni magyar nyelvel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)