Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A standard mód bőven elég ha kiválasztod a megfelelő filtereket, nálam így megy évek óta és nincs sehol egyetlen reklám sem ugyanúgy mintha adguardot futtatnék.
-
Petya XT
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem vettem észre, hogy a két mód közötti váltás bezavart volna. Az agresszív mód tilthat esetleg olyan scripteket, ami az oldal alapfeltétele, gyakorlatban még én nem találkoztam vele. A pajzsok beállításánál van a parancsfájlok letiltása, az már tud problémát okozni, ráadásul a NoScripthez hasonlóan macerás, minden oldalt egyenként kell feloldani.
Most próbálgatom a WaterFox-ot, azt simulékonyabbnak érzem, mint régi FF motoros. A LibreWolf bukta, a DRM miatt, nem mennek a stream szolgáltatók.
De a WF ígéretes, kicsit többet kell vele szöszmötölni ugyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Lenovo X13 G2 Yoga - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest