- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Jól néz ki bár a lábtér kicsit korlátozott.
Nálam is történt előrelépés, nem is kicsi. Megvan a végleges konfig
. DFI Infinity RS482 alaplap (integrált VGA S-Video kimenettel!! és DVI-D-vel felvértezve, ez utóbbi ugye HDMI kompatibilis
), AMD Athlon 64 3000+ processzor, 2*512 Kingmax DDR400 ram (rózsaszín akár csak az alaplap hogy teljes legyen a harmónia
). A procit egy NorthQ 3390 típusú multimédia hűtő fogja hűvösen tartani. Alacsonyabb mint az I/O shield
. Annyi csak a probléma hogy nem kompatibilis az NB hűtővel, ezért egy Zalman NB-47J kerül majd a lapra. Van két SFX tápom, egy 200 wattos EverPower meg egy 450-es Gaba, még nem döntöttem el hogy melyik lesz benne, szerintem a 200 watt is bőven elég ennek a konfignak.
A másik jó hír hogy a házhoz is már megtaláltam az alapanyagot. A Mór utcai metalloglobus ad ki fél vagy akár negyed tábla alu lemezt is nem csak egészet. A terveimhez a negyed tábla (50*100 cm)is elég, meg ugye úgy olcsóbb is. Újpest városkapunál találtam vízsugaras vágással foglalkozó céget, holnap felhívom őket hogy mégis mennyiért vágnak (egy hódmezővásárhelyi cég honlapján találtam árakat, ők 60 forint/cm-ért vágnak 2-3 mm vastag lemezt). Már csak a fényezéshez kell megtalálni a megfelelő alapanyag forrást és utána már megy majd mint az ágyba sz@rás
Egy dolgot nem döntöttem még e, hogy a táp fektetve (szélesebb de nagyon lapos ház) vagy állítva (nagyon keskeny de relatív magas ház) legyen. A kocka szerű kialakításnál nem lenne probléma a normál méretű DVD meghajtó elhelyezése, a nagyon laposnál viszont igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest