Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz FID #436 üzenetére

Jól néz ki bár a lábtér kicsit korlátozott. :K

Nálam is történt előrelépés, nem is kicsi. Megvan a végleges konfig :C . DFI Infinity RS482 alaplap (integrált VGA S-Video kimenettel!! és DVI-D-vel felvértezve, ez utóbbi ugye HDMI kompatibilis :K ), AMD Athlon 64 3000+ processzor, 2*512 Kingmax DDR400 ram (rózsaszín akár csak az alaplap hogy teljes legyen a harmónia :DD ). A procit egy NorthQ 3390 típusú multimédia hűtő fogja hűvösen tartani. Alacsonyabb mint az I/O shield :K . Annyi csak a probléma hogy nem kompatibilis az NB hűtővel, ezért egy Zalman NB-47J kerül majd a lapra. Van két SFX tápom, egy 200 wattos EverPower meg egy 450-es Gaba, még nem döntöttem el hogy melyik lesz benne, szerintem a 200 watt is bőven elég ennek a konfignak.

A másik jó hír hogy a házhoz is már megtaláltam az alapanyagot. A Mór utcai metalloglobus ad ki fél vagy akár negyed tábla alu lemezt is nem csak egészet. A terveimhez a negyed tábla (50*100 cm)is elég, meg ugye úgy olcsóbb is. Újpest városkapunál találtam vízsugaras vágással foglalkozó céget, holnap felhívom őket hogy mégis mennyiért vágnak (egy hódmezővásárhelyi cég honlapján találtam árakat, ők 60 forint/cm-ért vágnak 2-3 mm vastag lemezt). Már csak a fényezéshez kell megtalálni a megfelelő alapanyag forrást és utána már megy majd mint az ágyba sz@rás :DD

Egy dolgot nem döntöttem még e, hogy a táp fektetve (szélesebb de nagyon lapos ház) vagy állítva (nagyon keskeny de relatív magas ház) legyen. A kocka szerű kialakításnál nem lenne probléma a normál méretű DVD meghajtó elhelyezése, a nagyon laposnál viszont igen :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés