Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Akkor most így marad.
Inkább színre fújom ,ha kell. Meglátjuk.
Micsoda, marketing szöveg.
Te tudod, de miért nem csavarozod ?
Amúgy az istenért nem akar összeállni a fejembe valami házterv féleség az elrendezését illetően. Pista0001 is idejön ,ezzel a fejreállított ötletével csak bonyolítja a dolgomat.
Régebben én is elkondolkoztam rajta, később visszatértem az álló házhoz csak szemből nézve ball oldalra tenni az alaplapot. Nem tudom így is úgy is kocka vagy téglatest. Pedig jó lenne nekiállni,mert lassan a lakásfelújjítás is kezdetét veszi nálunk akkor aztán nem lesz ídőm ezzel játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Corsair CX500 (CMPSU-500CX) 500W tápegység
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creality Nebula Camera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Inkább színre fújom ,ha kell. Meglátjuk.
Régebben én is elkondolkoztam rajta, később visszatértem az álló házhoz csak szemből nézve ball oldalra tenni az alaplapot. Nem tudom így is úgy is kocka vagy téglatest. Pedig jó lenne nekiállni,mert lassan a lakásfelújjítás is kezdetét veszi nálunk akkor aztán nem lesz ídőm ezzel játszani.