- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabesz84 #4184 üzenetére
Ó bárcsak ilyen egyszerű lenne. Olyan ez a gép mint egy problémás feleség
Nálam ugyanez volt, szanaszét túrtam miatta a netet, több dolog is okozhatja. A következőket tudom tanácsolni:
- Húzz le minden USB eszközt, és ha van benne SD kártya, szedd ki. Nagyon háklis rá, nekem bármilyen más gépben teljesen jól műkődő 16GB-s Kingston pendrive okozott hasonlót mint nálad, bár az ILO-ba be tudtam lépni, de az intelligent prov. nem ment, és sehonnét nem tudott a gép bootolni (se usb, se disk, se virtual media), miközben a pendrive üres volt (dd-vel gyalultam)
- Vedd ki az elemet, várj egy kicsit, tedd vissza.
- Az alaplapi dip kapcsolóval reseteld az nvram-ot (https://content.etilize.com/User-Manual/1031708821.pdf -> 72. oldal)
- Ha egyszer bejutsz az ILO-ba, töröld ki a health logot, brutál nagyra meg tud hízni, ez is okozhat mindenféle problémát.
- Megpróbálhatod az általad is említett formázást linux alól.Ha ezek egyike sem segít, akkor elképzelhető, hogy tényleg az NVRAM kotlott meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Mazda topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED TV topic
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest