- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
kisnorbi #1312 üzenetére
Nekem sikerült a gen7-es win2008r2 életre kelteni gen8-an. Tény, hogy előtte én is lementettem róla a nem reprodukálható dolgokat.Az enyém egy natur 2 lemezes szerver volt, semmi RAID vagy egyéb extrával.
Szóval beraktam a boot lemezt magában és először mindenféle csökkentett módokkal próbálkoztam. mivel nem volt gond vele aztán hagytam, hogy végigfusson a normál OS boot.
Kért néhány driver cserét (hálókártya, videokártya, USB3 driver rémlik) de utána minden rendben volt nálam.Anno win2000 környékén csináltam, egy hasonló gépcserét, hogy csak a vinyó maradt meg a régi gépből ami AMD+nvidia volt és egy sok generációval későbbi Intel+Raedon konfigban indítottam újra. Kb. 1 órán keresztül hörgött, drivert cserélgetett és újraindult aztán egyszer csak minden működött az új konfigban. Azóta egy kicsit jobban bízom az MS szerver oprendszereiben, és ezért mertem itt is kipróbálni ezt a szív transzplantációt.
RAID-et nem használtam se itt se az előző konfigban.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest