Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
válasz
Gregman
üzenetére
Szia
Én mint windowson szocializálódott megpróbálok válaszolni:
1. A raidz az a tömböt jelöli (kb ua. mint a raid5, raidz1 ~ raid5, raidz2 ~ raid6). A zfs-t pedig úgy képzeld el, mintha egy mappát hoznál létre a tömbön. Saját attribútumokkal satöbbivel.
2. Pontosan, annyi plusz van még, hogy adhatsz hozzá log eszközt az írást gyorsítandó és cache eszközt olvasást gyorsítandó. Az olvasási része kicsit hasonlít az Intel féle ssd-s cache technikához. Az írási log rész pedig arra jó, hogy a kis nem szekvenciális írásokat összegyűjti és elkezdi szekvenciálisan felírni, így gyorsítva a folyamatot.
3. Erre nem tudok válaszolni, de zpool increasing címszó alatt az oracle honlapján biztos van róla dokumentáció. Nagyon szépen van dokumentálva minden.Tudom, hogy pongyola a megfogalmazás, de így hirtelen ennyit sikerült összehozni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi