- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz middleaged #41366 üzenetére
Épp találkoztam ilyennel, fel volt pasztázva, de volt egy kemény paszta darab ami annyira elemelte a bordát, hogy nagy százalékban nem feküdt fel. Már ott látszott, hogy amikor belenéztem a síkba a borda furcsán állt, de ez egy régi noti volt, mókolták. Egy gyárinál nem szabadna. Ha garis velük kell leharcolni, ha meg nem, bontani.
Ez így innen távgyógyítás. Nem több.
Amúgy a hőtermelés BIOS alatt is fenn áll? Mert azzal kizárható, hogy egy program vagy OS terheli. Aztán CPU-Z-vel még ha szoftveresen is, de meg tudod nézni mennyi feszt kap. Azzal is kizárható ez a verzió.
ESC gombod alatt van a venti: [link] - Látható a virsli hűtés is ráadásul.
Próbálj ki lehetetlen dolgokat is, pl vegyél ki egy ramot ha kettő van, javul e. Hülyeségnek tűnhet, de asztali alatt olyan dolgokat láttam ami a logikával vág egybe mégis ott volt a megoldás.
Havernak pár éve volt olyan notija,hogy takarítás után a gép lassú volt és a CPU 100-98% között dolgozott. Semmi sem indokolta. Újra szétszedte, újra összerakta és ment. Ez sem logikus mégis megoldás.
Engem bárki kérdez soha nem fogok szervizt javasolni. Az az utolsó ahova vinném, persze ha már halott akkor tessék kicserélni amúgy el a kezekkel.Khelben! Asztaliban el tudom képzelni, de itt eléggé ki van találva minden. Még talán lehet, hogy az egyik csavart nem csavarták be rendesen.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Khelben
nagyúr
válasz middleaged #41366 üzenetére
Rosszul van rátéve a hűtő a procira és nem érintkezik rendesen. A javítása az, hogy leszeded és felrakod rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- iPhone topik
- Windows 10
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nyaralás topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Óra topik
- További aktív témák...
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest