Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Csapo83
üzenetére
Én is most hallottam először erről, de ez egy ténylegesen létező "probléma". Amúgy is előfordulhat, de 8440p-nél viszonyleg sok találat van arra, hogy high density rammal egyszerűen nem indul le.
Kingmax és CSX ramokkal is próbálkoztam.Nagyon szívesen megnéznék egy specifikációt, ahol részletezik az ajánlott ramokat, de semmi ilyesmit nem találtam, csak a szabvány leírást, hogy milyen típus kell, annak természetesen megfeleltek a kipróbált modulok.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx