- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #35820 üzenetére
Egy HDD-t nem lehet felújítani
Pedig bőven van rá példa: Hitachi, Seagate: "Certified Refurbished HDD" néven ... így jön vissza a gyártótól az "új" HDD, gariztatás után (persze nem a beküldött, ilyet küldenek helyette, már vagy 3 éve).
-
deathtania
senior tag
válasz
közben megtaláltam. nem jogszabály írja elő ( sem a Ptk, sem a fogy véd törvény, sem a vonatkozó GKM, most NGM rendeletben nem találtam- de lehet, hogy csak én vagyok a béna...), hanem a hp márkaszervíz általános javítószolgáltatási feltételek című ÁSZFjében írja:
"Felhasznált anyagok
2.1.
Minden alkatrész vagy részegység, melyet a HP a javításhoz biztosít, szabványos, új vagy azzal azonos használati értékű. "Tehát jelen esetben, ha átment a teszten, akkor lehet azonos használati értékű, de nekem nem azt kell bizonyítanom, ha jól értem, hogy nem új volt, hanem hogy nem teljesíti azokat a teljesítménybeli tulajdonságokat, mint egy új, használatlan hdd. de várjál, bocsi. nem is nekem, hanem a gyártónak kell bizonyítania, hogy megfelel annak.
azt hiszem jó kis mese lesz ebből...
-
deathtania
senior tag
válasz
melyik törvény írja elő, csak hogy tényleg utánanézhessek?
mindenképp fel fogom hívni őket délután, amikor már nálam lesz a gép, és képekkel tudom igazolni, hogy mi is a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest