- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
válasz
dajkapeter #48837 üzenetére
Ezt is ki lehetne próbálni Live Linux alól...
Én is tesztelgettem, mert én meg azt nem akartam elhinni, hogy Win10 alatt csapnivalóvá vált a virtuális gépben a teljesítmény!!
Habár nem folyamatosan használtam, de nagyon nem így emlékszem rá, mikor még a laptop kb új volt!
Csak azóta addig frissítgették a Win-t, amíg ez lett a vége.
Ja igen, Virtualbox ez is.
Rendesen szaggat a "belső" Win indulási hangja is, ahogy betölt, meg a telepítés is egy örökkévalóság.
Szóval én gondoltam egyet, mondom megnézem már, milyen Linux alatt, mert gyanítottam, hogy a Meltdown és Spectre patchekhez lehet köze a dolognak, vagy ahhoz is.Tehát a már telepített virtuális gépeket hozzáadtam a Live rendszer alatt letöltött Virtualbox-hoz és bebootoltam.
Úgy hasít, hogy az állam leesett!
Ilyen pár másodpercek alatt betölt!
Kicsivel lassabb, ha nincs bekapcsolva a BIOS-ban a virtualizáció, de tényleg csak kicsivel.Win alatt meg mindegy, mert mindkét módon hulladék a futásuk!!
Habár neked lehet más gond van, de ezzel több dolgot is ki tudnál deríteni!
Ezt a 64 bites dolgot is, meg hogy mit tud a géped VALÓJÁBAN, megfékezés nélkül...Linux Mint Cinnamon 19.1 Tara alatt csináltam ezt meg amúgy.
Próbáld ki te is, de ha tényleg telepítesz, akkor csatold fel valamelyik Win partíciót és ott hozd létre a gépet, mert kifutsz a fizikai RAM-ból másként! Ugyanis oda csinál mindent, -ha külön nem kéred másként-, lévén Live módban fut...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Spectre x360 16 2-in-1 16" 3K IPS érintő i7-1360P Arc A370M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 865 G9 Ryzen 5 6600U / 16GB DDR5 RAM / 256GB SSD / FHD+ Gari
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest