Új hozzászólás Aktív témák

• proximus

senior tag

válasz dajkapeter #48837 üzenetére

Ezt is ki lehetne próbálni Live Linux alól...
    Én is tesztelgettem, mert én meg azt nem akartam elhinni, hogy Win10 alatt csapnivalóvá vált a virtuális gépben a teljesítmény!! :Y
    Habár nem folyamatosan használtam, de nagyon nem így emlékszem rá, mikor még a laptop kb új volt!
    Csak azóta addig frissítgették a Win-t, amíg ez lett a vége.
    Ja igen, Virtualbox ez is.
    Rendesen szaggat a "belső" Win indulási hangja is, ahogy betölt, meg a telepítés is egy örökkévalóság.
    Szóval én gondoltam egyet, mondom megnézem már, milyen Linux alatt, mert gyanítottam, hogy a Meltdown és Spectre patchekhez lehet köze a dolognak, vagy ahhoz is.

Tehát a már telepített virtuális gépeket hozzáadtam a Live rendszer alatt letöltött Virtualbox-hoz és bebootoltam.
    Úgy hasít, hogy az állam leesett! :Y :R
    Ilyen pár másodpercek alatt betölt!
    Kicsivel lassabb, ha nincs bekapcsolva a BIOS-ban a virtualizáció, de tényleg csak kicsivel.

Win alatt meg mindegy, mert mindkét módon hulladék a futásuk!!

Habár neked lehet más gond van, de ezzel több dolgot is ki tudnál deríteni! :C
    Ezt a 64 bites dolgot is, meg hogy mit tud a géped VALÓJÁBAN, megfékezés nélkül...

Linux Mint Cinnamon 19.1 Tara alatt csináltam ezt meg amúgy.
    Próbáld ki te is, de ha tényleg telepítesz, akkor csatold fel valamelyik Win partíciót és ott hozd létre a gépet, mert kifutsz a fizikai RAM-ból másként! Ugyanis oda csinál mindent, -ha külön nem kéred másként-, lévén Live módban fut... :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés